HSG si histeroscopie (3)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elly_me/elly_me.jpg)
elly_me spune:
Danotino- felicitari
Spor la treaba- un mic concediu si se rezolva problema
Te asteptam cu vesti bune
Elly
http://tt.lilypie.com/nss9p3.png
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iazminn/iazminn.jpg)
iazminn spune:
Buna fetelor. Am si eu o intrebare. Se pot face HSG si histeroscopia in aceeasi luna? Merci frumos!
![](images/user_woman.png)
marynik spune:
Buna fetelor
Am si eu nevoie de ajutorul vostru , va rog mult
In curand trebuie sa fac si eu histeroscopie la Giulesti
Am o teama cumplita , spuneti mi si mie cateva lucruri despre aceasta procedura
Cat de dureros este , daca se face cu anestezie , de care , cat dureaza , daca necesita internare , daca nu..cat o sa stau acolo..
Daca imi trebuie adev de salariat si trimitere de la med de fam...
Ce obiecte sa imi iau cu mine de acasa ...
Va rog sa mi spuneti tot ce credeti voi ca m ar ajuta
Si cel mai important aspect care ma intereseaza este legat de tarife , daca sunteti dragute sa mi trimite ti si mie pe PM
Astept cu mare interes raspunsurile voastre
Va multumesc mult
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
bb_wanted spune:
marynik,as vrea sa-ti spun eu cum a fost la mine...
eu am facut HSG pe 25 luna trecuta si ma dusesem acolo cu un teanc mare de emotii, in parte datorate de povestirile altor fete care l-au facut.deci, este o investigatue radiologica cu subsr=tanta de contrast pe baza de iod, si se face in prezenta med gineco si radiolog; cand eram pe masa aia l-am intrebat pe dr cat tine? si mi-a zis ca daca sunt cuminte 1 ora daca nu 4, pana a terminat de spus asta terminase de introdus substanta, apoi am simtit o durere puternica, dar mi s-a spus sa ma relaxez si asta ajuta,jur.nu doare atat de tare si dureaza doar 5-10 min. si nu-ti trebuie nimic de acasa.ti se face internare de o zi ti se va recolta sange pt analize ca la orice internare si dupa ce se termina pleci acasa daca de simti ok, la mine asa a fost.daca esti asigurata aduci o adeverinta ,+ C.I.+ bilet de trimitere. cam asta-i tot.
trebuie sa fii curajoasa sa nu-ti fie frica si totul va fi bine, aceasta investigatie da fff multe raspunsuri, care poate n-ar trebui amanate.
succes
gabitoni spune:
buna
ma pregatesc de HSG si nu stiu mare lucru.il voi face la giulesti, cu dr Niculescu sau cu o dna dr.
va rog sa imi spuneti care este procedura, care sunt preturile?
multumesc pentru ajutor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anadomnica/anadomnica.jpg)
anadomnica spune:
marynik - din cate stiu eu, daca esti asigurata procedura e gratuita. Internare trebuie doar daca esti din alta localitate. Trebuie sa ai adeverinta de salariat si trimitere pt. procedura de la medicul de familie. Te prezinti cu ele si ar trebui ca intr-o zi sa te intorci acasa cu rezultatul.
Eu am facut procedura de 2 ori la iasi. Iti face eventual internare de 1 zi ca sa ai scutire la munca. Bafta... nu e grea nici prea dureroasa... o mica piscatura si niste intepaturi ca la menstra... si gata. Doamne ajuta!
Acush vine bebe mult dorit!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png
danotino spune:
marynika, dacae histero diganosticala, de obicei nu-ti face anestezie.
eu am facut si a fost pe viu. m-a durut f putin si a fost f scurta interventia. m-am bucurat pt ca am vazut si eu cu ochii mei cavitatea uterina.
daca faci histeroscopie operatorie iti va face anestezie generala, asa ca nu vei simti nimic.
iti trebuie trimitere, adica bilet de internare, pt ca iti face internare pt oricare dintre proceduri, buletinul si adeverinta de salariat.
chiar si histero operatorie dureaza putin, te vei trezi imediat si vei pleca acasa intr-o ora.
sa nu-ti fie teama pt ca e usor, iar procedura te va ajuta f mult...ai polipi? fibrom?
va pup pe toate
danotino
marynik spune:
Va multumesc pt raspunsuri
Daca mai aveti si alte precizari ,le astept cu cel mai mare interes
Inca ceva , de dr Cristescu Ciprian , stie cineva ceva ??
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
pisix spune:
Fetelor, o mare confuzie e in capul meu : nu mai stiu care ce ati facut si la ce ajuta
- inteleg ca HSG e hissterosalpingografie si e cu substanta de contrast
- histeroscopie e cand iti baga o camera sa vada uterul si daca sunt probleme
- laparoscopie ce e ???
Eu am fost la o clinica si a zis ca imi face in aceeasi interventie histero si un chiuretaj endometrial ca sa imi mai creasca endometrul.A mai facut cineva asa ceva ?