HSG si histeroscopie (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sterss spune:

pisix, laparo este operatia prin care se fac trei incizii mici de obicei una la niv buricului si alte 2 mai jos in cazul laparoscopiei ginecologice. prin gaura din buric se baga camera de luat vederi iar prin celelalte 2 se manevreaza instrumentele. are mare val diagnostica si de tratament.daca se gasesc leziuni mari se face laparotomie ceea ce inseamna practic ce intelegem toti prin operatie adik o incizie mai mare. te-am pupat!
succes

you'll never get to heaven if you're scared of getting high!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

multumesc, cred ca am inteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

buna
va multumesc pentru raspunsuri.
bb_wanted- te rog , dac vrei sa imi spui si preturile care se practica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_wanted spune:

gabitoni,
ptr HSG nu am platit nimic, dar daca nu esti asigurata costa in jur de 250 RON.
aaa pentru toate fetele care ma pot ajuta, am si eu o intrebare? cat costa sau se da la dr pt o laparoscopie ptr curatarea trompelor? va rog mult
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinata spune:

Buna fetele.
Maine la 11:30 fac HSG. Sunt un pic stresata, dar ce nu facem pentru bebe? As dori sa va intreb ce legatura are Vsh cu HSG. Mie dr mi-a cerut rezultatul tamponului vaginal si test de sarcina, dar nu mi-a spus nimic de vsh.
Va multumesc.

Mergi la inceput

alinata, eu am facut ieri hsg, a durat nici 5 minute. pe mine m-a durut pt ca am o trompa infundata dar a trecut f repede am plans ca suport tare greu durerea , asta sunt eu, eram si drogata cu 4 advil 1 valium plus antibioticele pentru infectie. nu-ti fa pb, daca ai trompele ok nu doare daca ai una sau ambele infundate, strangi un pic din dinti, dar merita
succes si vesti bune la test!!!

Mergi la inceput

vsh-ul se cere probabil pt ca daca ai o infectie acolo sa iti dea si tie antibiotice prenetiv, pt ca hsg poate extinde infectia pe care ai avea-o in trompe.parerea mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

Daca nu te superi as vrea sa te intreb si eu cate ceva.
daca nu ai asigurare medical sti cunva cat costa?
si eu trebuie sa imi fac dar imi este foarte teama
iti multumesc foarte mult!

quote:
Originally posted by diapapadia

alinata, eu am facut ieri hsg, a durat nici 5 minute. pe mine m-a durut pt ca am o trompa infundata dar a trecut f repede am plans ca suport tare greu durerea , asta sunt eu, eram si drogata cu 4 advil 1 valium plus antibioticele pentru infectie. nu-ti fa pb, daca ai trompele ok nu doare daca ai una sau ambele infundate, strangi un pic din dinti, dar merita
succes si vesti bune la test!!!

Mergi la inceput

Rodi, cum mare placere. am aici niste preturi de la asigurare, desi mie mi-au acoperit, mi-au trimis lista cu preturi ca sa le fiu vesnic recunoscatoare
1200-injection of dye, 250-hsg supervision and interpretation, 35-catheter tray, 1800-tubal cannal.(one RT orLT)?nush ce ii asta nu cred ca mi-a facut, 2000-tubal cannal(two-50)nici asta

cred ca sunt doar primele 2
1200+250deci cam 1500.
succes!

Mergi la inceput

bb_wanted eu am vrut sa fac laparo in bucuresti la tutunaru care am inteles ca e cel mai bun la giulesti parca. nu costa nimik, trebuie doar sa duci adeverinta de salariat. si el chair nu ia nimik de la pacienti.good luck!

Mergi la inceput