Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (151)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danita spune:

yagmur + luca ! no comment

laura pupici minunato !
noapte frumo
D
www.youtube.com/watch?v=GW0-qE4Rgro" target="_blank">acesta e ultimul nostru videoclip preferat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Chiar ca sunteti minunate..
Donia,pt tema propusa...
Si inca una pt ca esti cea mai minunata mama din lume..si am lesinat o data cu tine cand am citit de Roxana..ca imi vine sa iti iau un interviu de genul cum?cand?cat ai facut?...un copil cum si-ar dori oricine.. pt Roxana!
LAura,
bine le-ai mai spus.multumesc pt nominalizare!
Yagmur,
pt tine si Luca!
Dianarus,
Si eu ma speriasem ca te-ai apucat iar de fumuri...Da..ar trebui sa te duci la sala sau piscina..vii alt om..Sportul creste secretia de endorfine care ne fac fericiti..plus inca 'nspe avantaje!
Dianocica,
din nou ferma... da,si eu cunosc mame care ma uimesc prin detasarea fata de copii...Ce sa zic..nu ai stiu cine spunea ca la baza oricarui coportament stau niste fapte extrem de logice..dar trebuie analizate din o suta de unghiuri..
Eu una,da ,il las cateva ore pe saptamana cu soacra-mea care si asa mai ca mi-l rapeste de cate ori iesim din camera ..si asta pt ca sunt singura 90% din timp..si mi-e uneori foarte greu.
Dar mai mult nu as rezista sa il las.

Mihaita a avut febra ieri toata ziua de la 5 dimineata.care la paracetamol nu ceda ..asa ca a fost greu...Novocalminul a vazut ca e de la 4 ani...
Mi-a fost tare frica..era asa moale si statea numai in pat sau in brate... daca mai si plangea un pic ii batea inimioara de o simteam cu tot corpul meu parca...
Azi ne-a mai slabit febra..am ajuns cu succes la interval de 8 ore cu antitermicele..a si mancat putin..
Pediatra iar nu e in Iasi.m-am uitat io in gat si era rosu ieri ,deci de acolo e...

Noapte buna tuturor!

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

ASIZA mersi mult
DONIA esti o mama super taresi nu ai dc sa te miri atunci cand o auzi pe Roxana cum vorbeste si cum se comporta,pt.ca asta i-ai aratat pana acu(si multi ani de acum inainte)dragoste si intelegere)
MADALUTA ma bucur enorm pt.tine ca nu mai pleaca sotul si un DA mare,D-zeu are grija de noi atunci cand avem cea mai mare nevoie.
Despre David ce sa zic,e mai bine,nu a mai facut temp.mare,e cat de cat mai vioi,nu prea mananca..dar trecem noi si peste asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DeeA,ma bucur ca David e mai bine,nici Ale nu papa dupa viroza,ar incet incet revine apetitul!
DONIA,pe mine ma inspira mult copilaria mea,toata lumea din jurul meu a incercat sa ma faca fericita,am trait impreuna si cu bunicii mei pana la 8 ani,si am fost fericita,asta incerc sa fac si eu pt copila mea,sa o fac fericita ,sa se simta cea mai iubita,sa stie ca orice ar fii voi fii langa ea...ma inspir mult de la voi,si ma inspira viata in sine,incerc sa selectez ceea ce mi se pare mie ca e bine,si sa pun in aplicare..de ex negative nici nu mai pomenesc pt ca le inlatur din start!!!
TOATE SUNTETI nISTE MINUNATE!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

am uitat sa va spun ce incantat a fost P de niste carlige de rufe cu magnet si f frumos colorate ! chiar nici nu m-am gandit sa aiba asa succes ...... mie mi-au placut ca erau f colorate si cu pesti , floricele si tot felul de vietuitoare marine pe ele :)
noapte buna , acu chiar ma duc !
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

tema clar persoana care ma face sa cred ca pot mult mai mult e mama. care a avut o viata extrem de grea, o mama vitrega ca in povesti (alea nasoale...) o soacra un pic mai rea, nici un fel de ajutor moral sau fiananciar si totusi..in toata lupta asta cu toti si cu toate (care de fapt a fost un fel de toleranta mai mult decat o lupta) a reusit sa creasca un copil cum eu nici nu visez sa o fac. dar pot incerca. de cand il am pe d am inceput sa inteleg multe despre toate mamele pe care le cunosc. despre matusa mea, despre bunici, despre prietene de familie...si imi dau seama cat de important e sa ai pe cineva care sa iti poata explica ceva din cand in cand, sa te faca sa vezi lucrurile si altfel, si cat de importanta e sustinera familiei, si ajutorul lor (si acum ma refer la familie in sensul largit). sunt lucruri pe care imi doresc sa le fi stiut, sa mi le fi spus cineva inainte, sa nu fi fost nevoita sa dau eu cu nasul de ele. mi-ar fi placut sa gasesc pe dc (nu la fulguleti..in rest..) mai multe tipuri de discutii mai devreme. asta e, am invatat sa imi ascult instinctul s sa imi largesc aria de cautari si asya e si motivul pt care va tzacan de multe ori. pt ca ma gandesc ca poate mie mi-ar fi prins bine sa stiu lucrurile astea dinainte, sau chiar mi-as fi dorit...si nu cred ca e vorba de temperament aici katrinel, cred ca e vb de persoane intre care s-a creat o legatura stransa. pt ca nu m-as obosi sa spun atatea unor necunoscuti. daca as vedea ca prinde..probabil m-as aventura intr-o discutie, dar daca nu nici nu m-as gandi sa insist. aici e insa altceva...dar e si alta poveste, oricum am scris destul de incoerent, asa ca va las pt azi. pupam fulguletii

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Cam tarziu dar mai bine asa decat niciodatadeci aniversare1anisor

Mergi la inceput

Hmmmm..cat despre TEMA vb ta DIANOCICA as fi vrut sa stiu mai multe dinainte sa se intample,totusi stiu sigur de ceea ce nu vreau pt.David al meu si anume o familie destramata(mami a murit cand aveam 9 ani,tata a gasit in bautura prietenul de suferinta si noi toti am crescut cum ne-a dus capul)iar ceea ce ma inspira este sora mea(care are si ea o viata..dar se tine tare pt.copilul ei,el e pe primul loc,orice-ar fi)si nu in ultimul rand voi,MINUNATELOR,sa stiti ca mi-am schimbat mult comportamentul citindu-va pe voi,pot fi rabdatoare,blanda si iubitoare cu puiul meu si asta e tot ce-mi doresc ,sa-l fac fericit si sa stie ca in mine o sa gaseasca sprijin mereu(lucru pe care eu nu l-am avut)

Mergi la inceput

ADINAZOT tie si pofta mare lui ALE

Mergi la inceput

DANDUSA interesant lucrul manual,salvat
BEBINUTA spor la munca!
SIMO 29 bucurosi de noutati(sau mai bine zis bucuroase)
Gata,ma bag si eu langa al meu pui ,sa nu mai bantui singura pe aici.Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput