Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (151)
Raspunsuri - Pagina 5
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by madaluta
Chiar daca din nou sunt off topic, trebuie sa va impartasesc si bucuria, nu numai supararile....
Voiam sa va intreb daca voi credeti in MINUNI???
Mie mi s-au intamplat cateva in viata si credeam k sunt suficiente, dar d-zeu vrea sa imi arate k daca noi credem in ele se pot intampla oricand...
Stiti k eram disperata k azi pleaca tati in Irak pt o saptamana si la vara pt 6 luni...La inceput eram furioasa pe el caci credeam k isi doreste asta, dar am aflat de fapt ca nu li se permite sa refuze. Li se daduse sa aleaga intre misiune si mutare sau demisie...
Eram disperata ....a venit azi ora plecarii...nu va pot spune cat si in ce hal am plans..dar nimic nu se putea schimba...Mai ales cand l-am vazut imbracat in tinuta aceea militara specifica desertului, parca il si vedeam mort...Agonie, asta era cuvantul care mi se potrivea cand a iesit pe usa...Vedeam k si lui i se rupe sufletul, dar k nu are incotro....
Si stiti ce s-a intamplat??? Dupa 10 minute ma suna si-mi spune k nu mai pleaca nici azi, nici la vara....L-a inteles comandantul... si l-a trimis acasa...
Nici acum nu-mi vine sa cred k e adevarat....dar e langa noi si asta ma face sa-mi dau seama k e real si k nu visez...
Si mai ales sunt fericita k vad k nu regreta si este si el fericit...
Stiam k nu trebuie sa-mi pierd increderea in d-zeu...
Doamne ajuta! si da! credem in minuni
Dbunny 6s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
asiza spune:
quote:
Chiar daca din nou sunt off topic, trebuie sa va impartasesc si bucuria, nu numai supararile....
Mie mi s-au intamplat cateva in viata si credeam k sunt suficiente, dar d-zeu vrea sa imi arate k daca noi credem in ele se pot intampla oricand...
Stiti k eram disperata k azi pleaca tati in Irak pt o saptamana si la vara pt 6 luni...La inceput eram furioasa pe el caci credeam k isi doreste asta, dar am aflat de fapt ca nu li se permite sa refuze. Li se daduse sa aleaga intre misiune si mutare sau demisie...
Eram disperata ....a venit azi ora plecarii...nu va pot spune cat si in ce hal am plans..dar nimic nu se putea schimba...Mai ales cand l-am vazut imbracat in tinuta aceea militara specifica desertului, parca il si vedeam mort...Agonie, asta era cuvantul care mi se potrivea cand a iesit pe usa...Vedeam k si lui i se rupe sufletul, dar k nu are incotro....
Si stiti ce s-a intamplat??? Dupa 10 minute ma suna si-mi spune k nu mai pleaca nici azi, nici la vara....L-a inteles comandantul... si l-a trimis acasa...
Nici acum nu-mi vine sa cred k e adevarat....dar e langa noi si asta ma face sa-mi dau seama k e real si k nu visez...
Si voi sa faceti la fel...
Madalina25
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Ma bucur sincer pentru voi!!!!!...si, da, uneori se intampla si minuni!!!!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
madaluta spune:
acum sa revin la subiect si sa va mai spun ce trucuri am folosit pentru a ajunge din nou sa mancam cat trebuie:
-am incetat( pentru moment) sa fac cine stie ce meniuri ( pe care le refuza dupa prima lingurita) si am revenit la piureul nostru de legume cu carnita de pui.Il papa cu placere si fara mofturi.
-am aplicat metoda danduseide a avea si el in mana o lingurita..e super incantat....
-cand da semne k se satura ii dau legume fierte in mana si mai manca singur vreo doua bucati...
- laptele il refuza sistematic numai cand ii vedea culoarea, asa k am luat canute colorate .
- nu mai folosim biberoane ci bem numai din canute cu ciup din silicon.Curge mult mai repede si e foarte incantat.Asa am reusit sa bem su sucul de fructe cu placere pentru k nu se mai infunda orificiul k la biberon.
Madalina25
Donia spune:
Dragele mele, nici nu stiu cu ce sa incep... timpu-i scurt...
Incep prin a o pupa pe acs, iti doresc sa ai o viata lunga si fericita langa cei dragi! La multi ani!
Recuperare cat mai grabnica si revenire mai rapida printre noi!
Un pupic mare si lui Yagmur, a carei declaratie m-a surprins, nu stiam de unde ni se trage, dar citind mai departe am decis ca nici nu conteaza de unde ni se trage, ca tot ca pe o mare familie v-am simtit si eu citind toate lucrurile frumoase pe care le-ati scris despre fetita mea. Asa ca va multumesc si eu si va pup pe toate!
madaluta, ce bine, ce bucurie ca veti ramane impreuna! Cred ca as fi lesinat daca as fi participat in direct...
bebinuta, spor la lucru maine, sa iti fie bine si tie, si Adei!
chinico, mai pofteste nu te rusina, mie tare imi place sa citesc parerile voastre despre subiectele pe care le discutam aici... fiecare dintre voi aduce o alta imagine, vazuta prin prisma propriei experiente de viata...
Ktrinel, citindu-te mi-ai inspirat o noua tema.
Asadar: Pe voi cine va inspira in mamicie? Dupa cum spunea Ktrinel, poate e cineva care va motiveaza cu "asa da", sau cu "asa nu", poate sunt 2-3 persoane, fiecare din motive diferite, poate ne scrieti si cum va inspira fiecare, poate a fost vorba de intamplari care v-au marcat...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
saryta spune:
Yagmur - tare bine ai mai scris ...
Madaluta - ma bucur din suflet pt voi ... DD are grija de toti
Donia - tot grupul de mamici(minunatili noastre) m-au facut sa-mi schimb incetul cu incetul comportamentul fata de copii mei ... mama mea din cauza problemelor de sanatate tipa de multe ori la mine, cu toate ca nu o facea cu intentii rele, dar am urat asta ... si incepusem si eu sa o copii - sa tip si eu la copii ... dar cu ajutorul vostru am inteles mult mai bine cum sa inlocuiesc tipetele cu cuvinte de dragoste si sa le ofer umarul meu tot timpul ... acum incerc sa gandesc de 2,3 ...10 ori inainte sa reactionez, incerc sa ma pun in locul lor ... si incet reusesc...
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
dandusa spune:
quote:
Si voi sa faceti la fel...
Madalina25
nu-mi vine sa credddddddd,incredibil........
ma bucur nespus pentru voi...,ma bucur ca nu mai pleaca...
Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)
luly spune:
Sunt cu Isa in brate asa ca mesajul asta e scurt si sper sa revin mai incolo.
Intai o remarca- link-ul catre cap 150 nu merge corect.
Si pupici multi pt Donia, Chinico, Yagmur, Madaluta pt povestile lor emotionante.
Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea
adinazot spune:
MADALUTA,era sa lesin de emotie cand ti-am citit mesajul!!!D-zeu sa ne ajute !!
DONIA,pup Roxana cea desteapta si frumoasa,Cristinel si mamica lor!!!
CHINICO
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
Dbunny spune:
Cina ma inspira: prietene care au 3 sau 4 copii mici cu varste apropiate de gen: 8luni, 2ani jumate si 4 ani! bunici care-si ingrijesc nepotii cu mult drag si rabdare chiar daca sunt la o varsta la care ar trebui sa stea linistite pe canapea la tv si sa-si ingrijeasca propria osteoporoza.
Cine ma inspira in sensul asa nu: cumnata care-si lasa-n grija mamei sale 2 copii toata ziua, de la 8 dimineata la 8 seara(nu au probleme economice ca ea sa nu-si poata lasa serviciul) + cateun weekend cand au chef de disco, mame care intra-n birt cu bebe nou nascut, mame care fumeaza in prezenta copiiilor, etc
Flore abia astept sa ne contaminezi si pe noi cu atata iubire ce raspandesti in jur...love is in the air chiar avem nevoie...
Dbunny 6s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Laura13 spune:
tema:
mama mea in primul rand. eate cea mai minunata mama de pe pamant, chiar daca vorba cuiva e o chestiune de pareri. mi-a fost mama si prietena si inca imi este. niciodata nu m-a batut, niciodata nu s-a certat cu tati de fata cu noi, copiii. cand faceam cate o boacana ma luat si imi explica in atatea feluri....... inca, de rusine, nu mai faceam. zic eu ca nu am iesit tocmai rau. sora mea.....e o fiinta atat de calma, de clada, de minunata. copiii sunt centrul universului ei, asa cum am fost si noi pt mama. asa cum este si dani centrul universului meu.
mamicile de pe forum......si daca uit pe cineva? donia ma inspira de fiecare data cand aud povesti cu minunata roxana, dianarus pt puterea de care da dovada de fiecare data cand are puii bolnaviori, yagmur pt ca se descurca minunat singura cu luca (ceea ce cred ca nu as reusii intr-o mie de ani), dianocica pt este atat de hotarata cu ceea ce vrea, di pt ca inca mai are putere sa alerge dupa oana, dandusa pt dragostea care emana din fiecare vorba, a deju pt felul relaxat de a fi, dbunny, madaluta, aelita, pentru curajul de a face bb2 atat de repede, ruxandra pt ca este cu picioarele bine infipte in pamant, asiza pt ca s-a descurcat singura mult timp si a avut curajul sa ia multe de la inceput, teutz pt ca in fiecare zi isi face timp sa raspunda pritenelor, chris pt ca face fata la babe (poate imi dai si mie niste ponturi), marani pt ca a fost fff tare fff mult timp, mamaana si kokorina pt ca se descurca formidabil cu doi, danutz pt ca reuseste sa impace si munca si pe maria sa, danita pt ca este deosebita din multe pct de vedere, bambo pt ca are mereu timp sa se aranjeze, lavinia pt ca este o dulcica.......offf, toate, dar toate sunteti minunat si ma inspirati cu cate ceva. chiar daca nu copiez, adaptez (sau incerc) la nevoile lui dani si ale mele. un special pt toate cele nenominalizate dar tre sa fug sa fac baie si nu mai terminam in seara asta.
cu parere de rau zic ca am vazut si cum asa nu: la cumnata mea care si-a fortat copilul sa mearga, sa manance si mai multe, care atunci cand vine de la munca nu mai are chef sa treaca pe la copil (care sta la bunici) la nasa mea care isi lasa copiii cu bunicii zilnic multe ore pentru ca ea sa iasa (zilnic) la cafea, manichiura, pedichiura, masaj, coafor, cumparaturi, we-uri prelungite, etc. dar, f mult merg pe mana mea, pe instinctul meu si pe al lui florin.
programul de azi: trezit la 9 (spre deosebire de 7.30-8), somn de la 11.45-15.15 (15 3 dupa amiaza), somn de la 18 la 19.30 cand l-am trezit si acum e in patut. ce o fi cu el? a mai mancat ceva, mai mult rontaiala de toate felurile, budinca de vanilie de la nestle (prima gura mai cu forta dupa care a ras doua borcanase) si ceva piure de legume dar la reclame. ceva are el....tare as vrea sa stiu ce...muci nu, tuse nu, mai stranuta din cand in cand. om vedea. a! vestea buna e ca a reinceput sa serveasca mandarina, care nu a vrut-o DELOC vreo 4-5 zile.
va pupic, fug sa fac baita, sa ma spal pe par, aranjez, manichiura.....poate dorm si eu pe la vreo 12 jumate
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006