Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (151)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Tareeeee m-ai emotionat Yagmur!!! Pupam pe Luchita cel frumos si mamica lui cea mai curajoasa femeie!
Vad multi fulguleti in greva...noi suntem extrema ailalta. Azi dimineata a ras un bibe de 330ml cu viteza sunetului. Asa lacomie mai rar! Natural ca l-a vomitat jet imediat dupa...
As fi deplasata sa intreb ce sa-i fac? Ca sa nu mai fie asa lacom?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by danutz

Tareeeee m-ai emotionat Yagmur!!! Pupam pe Luchita cel frumos si mamica lui cea mai curajoasa femeie!
Vad multi fulguleti in greva...noi suntem extrema ailalta. Azi dimineata a ras un bibe de 330ml cu viteza sunetului. Asa lacomie mai rar! Natural ca l-a vomitat jet imediat dupa...
As fi deplasata sa intreb ce sa-i fac? Ca sa nu mai fie asa lacom?

Danutz, mami de Maria-sa Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

eu i-am schombat tetina, in sensul ca i-am schimbat-o pe cea cu flux variabil, curgea prea repede, ea balota si apoi vomita. acum trage mai greu, dar nu mai vomita.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Yagmur,

Donia si pentru Roxana un mare .

Acs

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Fetelor, de maine incep si eu munca... nu voi avea net decat ocazional, asa ca nu stiu exact cand voi mai avea timp sa intru.
Dar pentru ca voi merge doar pana la 4, sper ca voi reusi mai spre seara.(voi merge 6-7 ore)

Ada e mai bine, de fapt de maine iar o duc la cresa. Doctorita nu e prea incantata si mi-a recomandat o bona, stiind istoricul ei cu cresa. Mai vedem.

Pup fulguleti bolnaviori si pe mamicile lor, iar la cei care nu mananca le trimit pofta de mancare.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Yagmur, si noi te iubim mult de tot si la fel pe luchita.

esti cea mai buna mama si te admir din tot sufletul pentru cum il cresti pe Luca. putine femei ar fi capabile de ceea ce faci tu.

te pup mult mult.

La multi ani acs!!!!!

Sa fii fericita, iubita si sanatoasa.

pup toti toti fulguletii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Buna fetelor!

N-am scris de la sarbatori dar v-am citit cand am mai apucat.....
Noutati despre noi:
- David e bine sanatos, mananca binisor - am schimbat laptele cu succes - Milumil 3....
- stam la ai mei din 20 dec. impreuna cu nepotelul meu care in 19 face anisorul...
- merg la servici de o saptamana - e tare nasol trece greu timpul - mi-am schimbat si locul de munca - binenteles ca m-am dus pentru salariul mai mare ...
- David sta cu mama, cu fratele meu si cu Filip dimineata - eu vin acasa pe la 13.30 - lucrez 6 ore pana face David 2 ani...

Oana vreau sa vb. cu tine - ai mobilul meu- trimite-mi un mesaj cu nr. tau!
O sa scriu mai des de la servici....

Pupici,

Simo si David (9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

www.enchantedlearning.com/crafts/" target="_blank">Lucru manual

Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Adina,
la noi merg cateva trucuri...,de ex:
daca i-am pregatit piure de legume...si la jumatate da semne ca nu mai vrea...,ii pun o lingurita de iaurt sau smantana peste...,astfel reusesc s-o mai "pacalesc" putin...
am grija sa nu se perinde prea multa lume prin jur,pentru ca-i atrage atentia...si cere sa plece sau cere ceva ce mananca nu stiu cine...,ascund painea sau biscuitii din raza ei
cu o ora inainte de masa nu-i dau nici o gustare/apa/suc,vorbesc la modul general...daca-mi cere apa ,ii dau binenteles...,daca-o vede pe mama mancand si cere,ii dau
plus nelipsitele cantecele,maimutareli etc...
da search pe google "fantezie in farfurie" si ai sa vezi ceva dragut...,o alta prezentare a pranzului,bine...trebuiesc adaptate...dar este o idee
de azi ne vom folosi imaginatia,sa vedem ce iese...si mai ales daca- place...

Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

DESPRE NOI: eu sunt muuuult mai bine, din toate punctele de vedere...sanii sunt ok, nodulii aproape au disparut ( multumesc DIANOCICA )...m/am vopsit, mi/am facut manichiura, am respirat aer de Budapesta, am savurat o cafea, intr/o cafenea f draguta din TM, alaturi de sotul meu, am avut parte de o seara romantica, cu flori, sampanie fina, declaratii de dragoste si multa, multa iubire, tot alaturi de sotul meu...asa ca am bateriile incarcate maxim pentru printesuca mea...
DESPRE PRINTESUCA: de joi e la mama la Bocsa...a venit mama si cumnatul cu masina sa o ia...cand i/a vazut, fericire...i/am facut bagajul, si cand a vazut ca mama se imbraca, incalta sa plece, si/a luat o plasuta cu jucarii, si a plecat la usa, mi/a zis "tai/tai" mi/a dat pusi si a vrut sa plece...am mai luat/o cateva minute in brate, am mancat/o , am sorbit/o ( cu lacrimi in ochi, si o durere...), si au plecat...am plans aproape o ora, pana a venit Nicu si m/a scos la aer. De ce am plans? Stiam ca o sa/i fie bine la Bocsa, stiam ca nu va avea timp sa se gandeasca la noi, dar totusi...era prima data cand stateam fara ea, mai mult de cateva ore...Noaptea nu am dormit deloc ( si nu din motivele la care pb va ganditi)...dimineata am sunat/o la 9.30, dormea...am sunat la 10.30, dormea, in sfrasit dupa 11 s/au trezit...am vb la telefon, mi/a spus de gaga, de mau, de coco, de dica...era fericita, eu plangeam...acum o astept sa vina acasa...sunt f fericita ca i/a fost bine, a papat, dormit, nu a plans, sunt fericita ca am reusit sa am cateva ore, zile, doar pentru mine, doar pentru Nicu, sa/mi recapat energia si veselia ce disparusera, din pacate, odata cu intarcarea ...
CHINICO si te pup de o mie de ori...
YAGMUR si pentru tine o mie de pupici...
Va las...ma duc sa pun mancarea pe foc, ca acus vine printesuca mea...va pup pe toate ...

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Chiar daca din nou sunt off topic, trebuie sa va impartasesc si bucuria, nu numai supararile....
Voiam sa va intreb daca voi credeti in MINUNI???
Mie mi s-au intamplat cateva in viata si credeam k sunt suficiente, dar d-zeu vrea sa imi arate k daca noi credem in ele se pot intampla oricand...
Stiti k eram disperata k azi pleaca tati in Irak pt o saptamana si la vara pt 6 luni...La inceput eram furioasa pe el caci credeam k isi doreste asta, dar am aflat de fapt ca nu li se permite sa refuze. Li se daduse sa aleaga intre misiune si mutare sau demisie...
Eram disperata ....a venit azi ora plecarii...nu va pot spune cat si in ce hal am plans..dar nimic nu se putea schimba...Mai ales cand l-am vazut imbracat in tinuta aceea militara specifica desertului, parca il si vedeam mort...Agonie, asta era cuvantul care mi se potrivea cand a iesit pe usa...Vedeam k si lui i se rupe sufletul, dar k nu are incotro....
Si stiti ce s-a intamplat??? Dupa 10 minute ma suna si-mi spune k nu mai pleaca nici azi, nici la vara....L-a inteles comandantul... si l-a trimis acasa...
Nici acum nu-mi vine sa cred k e adevarat....dar e langa noi si asta ma face sa-mi dau seama k e real si k nu visez...
Si mai ales sunt fericita k vad k nu regreta si este si el fericit...
Stiam k nu trebuie sa-mi pierd increderea in d-zeu...
Si voi sa faceti la fel...

Madalina25
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput