Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (151)
Raspunsuri - Pagina 3
adinazot spune:
Help!!copila mea ,de cand cu viroza ,nu mananca mai nimic,ma dispera,rau...Nici lapte nu prea bea,100,150 ml o data,cand de obicei radea bibe de 250-300ml.nu vrea mai nimic,azi dimi a papat ceva,un mar ras cu juma de banana si un bicuite,a papat aproape tot,dar la celalate mese...jale.si asa de cateva zile incoace!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
danita spune:
donia : pupici ptr roxanel ! super diploma !!!! eu ii dau unbuchetoi de ghio culesi din zapada numai si numai ptr ea ! iar pe tine te asteptam cu placinte inainte :)) ...... ;)
tre sa spun de roxanel .....desi imi pika ochii in gura !
D
lizzy spune:
quote:
Originally posted by Yagmur
Astazi am avut parte de cea mai mare surpriza din viata mea... va scriu cu lacrimi in ochi, pentru ca sint coplesita de emotie.... cuvintele nu ar putea sa redea nici pe departe ceea ce simt, sinteti pur si simplu minunate si va iubesc....Luca are o familie mare si frumoasa, si cred ca este prima oara cand inteleg acest lucru.
Nu-mi doresc altceva decat sa pot intr-o zi sa va strang in bratze altfel decat virtual.... si sper ca aceasta clipa sa vina cat mai curang.
Va iubesc!
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
varsta Luca
asa cum spuneam... pt ca meriti mai mult decat oricare dintre noi
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
asiza spune:
Yagmur, rau m-am mai emotionat cand ti-am citit mesajul...fata draga, esti asa de puternica...si esti o mama MINUNATA...nu conteaza ca stai atat de putin cu Luca, nu ai incotro, o faci pentru el, iar ce este mai important e faptul ca si acel putin timp pe care-l petreceti impreuna, tu si fiul tau, sunt sigura ca e "quality time". Si sa nu te mai aud cu depresiile ca-i vai de curu' tau ...Abia astept sa va vad! si ...
Adina, imi pare tare rau ca nu mananca pitica asa cum ti-ai dori...incearca tot ce au mai spus fetele p-acilea, adik finger food, da-i ei lingurita, nu insita prea mult, cred ca stii deja ce si cum...Sanatate si putere...
Acs, LA MULTI ANI FERICITI SI FRUMOSI!!!
Shoshika, te asteptam mai des
Donia, Roxana e EXTRAODINARA, un copil minunat, dar cred ca stiai deja asta ...va tzuc tzoncanit
Roxanicaaaaaaaaa....
Deea, sanatate multa, multa!!!
Ruxandra, bravo lui Matei!!!! Scuze pt. Ruxi ...e prima si ultima data cand te-am ciufulit, dar am un motiv bine intemeiat: mi-era o leneeeeee sa tasteeeeez ...Promit sa nu se mai repete ...Drum bun sa ai inapoi!
Chinico, simt io asa o nevoie profunda sa-ti trimit muuulteeee flori ...Ia d-aci cu drag
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
lizzy spune:
chinico, pt mesajul in care 'aberai' gratios, pe gustul meu, de altfel . contextul in care se scalda fiecare dintre noi e decisiv. orice ai face si oricum le-ai intoarce, nu e suficient sa-ti privesti copilul in ochi si sa-i spui 'fac totul pt tine'... atunci cand iei decizii (orice fel de decizii, de la cele mai mici si banale pana la cele importante) trebuie sa tii seama de TOTI factorii din jur. si de acolo se aduna incet-incet si paharul se umple, pic-pic... noroc ca am chiuveta si ma duc sa-l vars acolo
donia, felicitari roxanei pt premiu. si tie. si celor de la scoala... sunt impresionata raaauuuuu... orice as spune mi se pare banal si insuficient. mereu imi spun ca anturajul poate strica (ma gandesc la adolescenta). nu stiu de ce, roxana mi se pare de nealterat. nu stiu ce i-ai facut dar este o comoara.
La Multi Ani cu sanatate!!!
Manuela (acs)
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
Dia1609 spune:
acs
chinico, ai mare dreptate
dianarus, bravo pt ca ai scapat de tutun si ca ai decis sa faci ceva pt tine. si eu am facut: am fost la coafor azi, m-a relaxat atata de tare ca am ajuns acasa alt om si tot incerc sa merg la sala, dra nu reusesc sa gasesc babysitter de 2-3 ori pe saptamana cate 2-3 ore.. e greu, tot caut, dar degeaba deocamdata , iar pe maica-mea nu ma pot baza, uneori vine, alteori ba, uneori are program ca doar e o fiinta sociabila :).. ideea e ca pt mine ar fi super benefic sa ma duc la fitness/masaj/'sauna, si nu numai din pctul de vedere al pierderrii kg in plus.. dar dupa fitness vin acasa alt om, sunt plina de enregie, creativa, cu chef de joaca... nu mai sunt obosita si tabarata cum sunt la finalul unei zile obisnuite... dar asa sunt eu... am remarcat ca iesirea in decor mi-a facut bine... de ex ieri seara ma iesit doar eu cu sotul intr-un club la ziua unei prietene si ne-am relaxaaaat.. si am iesi mai des dc am avea cu cine s-o lasam pe oana... pe de alta parte, eu ma inscriu in categoria celor care nu si-ar putea lasa copilul cu bunicii ca sa plece undeva/oriunde (bine, ca la noi nici nu se pune problema, ca nu avem cu cine )... o sa incerc la un moment dat o iesire la budapesta la cumparaturi, dar mai incolo, si cu revenire seara acasa, dar deocamdata nu ma simt pregatita pt pasul asta, desi cred ca mi-ar prinde bine din multe puncte de vedere
yagmur, uite un brat de pt o minunata mama! luchita e asa de norocos ca esti mama lui!
Dia1609 spune:
si era sa uit: donia, asa de mult mi-a placut ce ai pove despre roxana! e o super fetita, sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea si voi si cristinel care are o super surioara!
alexandra_25 spune:
Yagmur...si noi te iubim mult si pe tine si pe Luchita...si intradevar meriti pentru ca esti o mama minunata......si un buchet mare de
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Ktrinel spune:
LA MULTI ANI ACS!! Multa sanatate, sa te bucuri de minunile tale . Te asteptam sa redevii activa :)
nimic nou pe aici, nu ne prea laudam cu mancarea nici noi in ultimul timp..i-am zarit un coltzisor de masea zilele astea...poate asta o fi cauza.
luni incepem gradinita cea noua...am emotii mai mari decat la prima..nu stiu de ce. sa speram ca va fi bine.
dianarus , e binevenita decizia cu tigarile...si in contextul plecarii pe alt continent :)..unde tigarile sunt ff scumpe..cam atat le-as face io si in ro, daca nu , mai mult...asa m-am dezvatat de fumul de tigara ...cred ca o sa am un soc cand vin in tara...aici nu se fumeaza NICAIERI. chiar si in casa poti avea probleme daca stai in chirie...se fumeaza afara, pe la colturi...iarna stau ca pinguinii in rand, in fatza cate unei cladiri...ce gust o mai avea tigara aia la -25C ?
mey, ati starnit-o pana si pe chinico cu dezbaterile voastre .
eu am observat de-a lungul acestui an de mamicie, cum zic unii, ca de obicei comportamentul nostru matern se construieste in functie de ce am trait noi ca persoana/femeie/sotie/prietena/amanta/fiica/nepoata...inainte de fericitul eveniment...cine a avut parte de un anumit tratament, de care nu a fost multumita, vrea sa imprime un cu totul altul propriului copil,... cine nu a avut ce si-a dorit, vrea sa obtina acum totul si/sau sa dea totul,... cine a fost un om f echilibrat inainte, ramane si dup-aia,...cine avea metehne/pasarici/fix-uri ori si le inmulteste ori si le schimba :))...uneori cu altele :))... nu stiu ce ne face pe noi romanii atat de patimasi in a ne explica/argumenta tot timpul in fata altora de ce facem intr-un fel sau altul..eu mai activez si pe alte forumuri cu alte natzii(e drept, nu de copii, sau nu in exclusivitate ..) si nu vad atata patima...pe-acolo francezul filozofeaza cu un pahar de vin de Bordeaux in mana pana cade sub masa, iar englezul e lovit de o toleranta blegoasa...de parca arunci in el cu un boomerang... e drept, nu cunosc spaniola...cred ca de-aia :))...acolo sa vezi "foc"...so relax ...be yourself..whoever you are!
yagmur, cred ca mi-a scapat esentialul ...nu stiu exact despre ce era vorba ...dar nu imi trebuie mie argumente ca sa iti spun ce mama curajoasa si puternica esti !
danutz spune:
Neatza,
Prins scutecul again, ca la Ktrinel nu se pune ca ea era in toiul noptii.
Haideti la cafea!!!