Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (151)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by deeaA

Cam tarziu dar mai bine asa decat niciodatadeci aniversare1anisor

mai ce bine s-a distrat David!! si ce frumos e Sa va traiasca!

ah, si nu esti ultima...eu inca n-am pus pozele de la party-ul lui Dani caci inca nu le am. Astept sa mi le trimita o prietena fotografa, ca eu n-am avut timp de facut poze

Dbunny 6s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Salutare, minunatelor!
Noi suntem ok, am scapat de raceala… e tare bine! Ieri a iesit fara tam-tam si un colt de la o maseluta care era umflata de vreo luna.

La multi ani ACS! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cele trei minuni ale tale si de sot!

Sanatate multa fulguletilor bolnaviori si sa le revina pofta de mancare fulguletilor grevisti!

Donia, Roxana e o fetita extraordinara! Felicitari ei pentru premiu si tie pentru ca ai crescut-o atat de frumos!
Chinico
Bambo, ti-am admirat frumoasa calareata!
Yagmur, si noi va iubim mult!!!
Ktrinel, mult succes Juliei la noua gradinita!
Madaluta, ma bucur foarte, foarte tare pentru voi!!!! Mi-au dat lacrimile cand am citit. Da, cred in minuni!
Flore
Bebinuta, spor la munca!
Laura
DeeaA, vad ca David s-a simtit super de ziua lui! frumusetea de baiat!

Valentine’s day: n-o vom sarbatori nicicum. Ne vom iubi pur si simplu ca in fiecare zi.

Model in mamicie:
Mama mea, iubita de ea, este un model pentru mine, pentru ca a stiut sa ne apropie de ea si sa ne castige increderea mie si sorei mele, sa ne asculte si sa ne respecte deciziile, chiar daca uneori nu era de acord cu ele (spre deosebire de tata, care e genul: “Asa zic eu, asa e bine. Eu sunt parintele, eu decid, tu esti copilul si trebuie sa faci cum spun eu!”). Mi-a fost alaturi in cele mai grele momente si nu m-a judecat nicio clipa pentru unele chestii pe care le-am facut. Ea a recunoscut ca nu ma poate sfatui prea mult referitor la cresterea copiilor mici, pentru ca atunci cand eram noi micute nu erau atatea informatii despre alimentatie, educatie etc. S-a bazat pe ce spunea bunica, matusa, soacra… Mi-a spus doar ca trebuie multa rabdare si intelegere, ca dragoste oricum e din belsug, si mi-a oferit ajutorul ei oricand am nevoie. E tare mandra de mine ca sunt o mamica informata si respecta tot ce-i spun referitor la Alexia. Am incredere totala sa-mi las copilul cu mama. Ma rog din tot sufletul la DD sa-mi dea intelepciune si rabdare, sa-mi cresc copiii frumos si sa ajung sa am cu ei o relatie la fel de deschisa ca cea pe care o am eu cu mama mea. O iubesc si o respect enorm! Mama si sora mea au fost si vor ramane cele mai bune prietene ale mele.
Voi, mamicile de pe forum, m-ati inspirat foarte mult si va multumesc pentru asta. Mi-ati deschis ochii asupra multor lucruri legate de alimentatia copilului, atitudinea mea fata de el, educatie… foarte multe chestii pe care nu le credeam chiar atat de importante pentru varsta asta. Am invatat din experienta multora dintre voi, am luat o idee de la o mamica, una de la alta mamica, care mi-au placut, care am considerat ca ni se potrivesc, pe unele le-am adaptat, pe altele le-am luat ca atare… Chiar m-am gandit de multe ori ca, daca nu va descopeream pe voi, as fi facut foarte multe greseli. Bineinteles ca oricum am mai gresit, dar au fost chestii minore.
Cunosc multe persoane care au copii (colege de serviciu, prietene, rude), dar niciuna nu mi se pare un model de urmat. Pe multe dintre ele le-as incadra mai degraba la exemplele cu “asa nu” (nu mai detaliez, ca sunt prea multe de spus si ma si enervez cand imi aduc aminte).

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Si cum suntem deja pe data de 11, nu pot sa ma duc la culcare fara sa trimit un avion de frezii catre Canada () si sa urez din tot sufletul meu:

LA MULTI ANI DONIA! Sa fii sanatoasa, sa ai parte numai de bucurii si de prieteni adevarati, sa fii fericita alaturi de Roxana, Cristinel si sotul tau! Sa ne traiesti, mamica minunata!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

buna seara,

noi putin bolnaviori, azi dimineata a avut febra 39,muci, tuse productiva... am dat nurofen alternat cu panadol si nu a mai revenit..nu stiu daca e o raceal sau o reactie l priorix..dar... spre seara chiar s-a simtit mai bine pt ca a mancat ceva si s-a pus pe devastat debaraua lui tati cu scule (evident cu cerberii langa el)...a adormit la ora 12 iar eu ma bucur ca se simte mai bine, desi sunt sfarsita

voiam doar sa zic:

yagmur, ah de cand iti astept mesajul de iubire ! ia de aici draga mea

donia, dianarus

laura, succes cu papa lui dani !

donia, super super tema (fara misto ) dar de data asta zic pas...pupa cei doi ingerasi din partea mea!

chinico, ori sunt eu prea obosita ori ..ca ma duc sa mai citesc odata mesajul tau !cred ca nu am prins ideea principala!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

LA MULTI ANI ,DONIA SA AI O VIATA CALDA SI

LUMINOASA CA SI INIMA TA
!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Fetelor, atat de frumos scrieti si imi scrieti ca iar ma apuca plansul... ce-mi faceti? Sunt o ruina... mai sterg o lacrima, mai citesc un mesaj...

deeaA, atat de frumosi sunteti aici ca mi-au dat lacrimile... tu frumoasa ca Alba ca Zapada, el abandonat atat de confortabil, cu atata incredere in bratele tale...

Lavinia, sper sa fie bine Mihaita, tu cred ca esti de doua ori mai ingrijorata cand e bolnavior! pentru putere!

Cu tema... pentru mine numarul unu la capitolul inspiratie si "asa da" sunt amintirile pe care le am cu parintii mei. Tata avea doua servicii, asa ca nu era prea mult pe acasa. Insa cand era facea tot posibilul sa petrecem timp de calitate impreuna, si asta insemna mai mult iesiri. Si buna dispozitie... orice alte probleme ar fi avut erau date la o parte. Inca il tin minte cum ma ridica sus, sus, sus, in brate, si de acolo strigam "Mare, baietii!" adica sa vada baietii (fratii mei) ca sunt si eu mare...
Mama... era cea mai buna mama de pe pamant. Ce am invatat de la ea? Despre dragoste... dragoste calda, intelegatoare, rabdatoare. Si nu numai pentru mine, ci pentru oricine se nimerea sa ne treaca pragul usii... era rabdatoare pana si cu martorii lui Iehova, ii invita sa se aseze, ii asculta si dupa ce ei plecau se intorcea senina la ale ei Intotdeauna multii mei veri veneau la mama ca sa ii povesteasca necazurile si bucuriile si la ea cautau sfat si intelegere si rezolvare... ea m-a invatat sa o iubesc pana si pe soacra mea! Unde mai pui ca o iubeau chiar si nurorile!
Stau acum cu Roxana pe la diferite activitati si o vad pe mama lucrand cu mine... si sunt si copila si mamica in acelasi timp... si desi mama mea s-a dus, continua sa ma invete sa fiu ca ea, cea mai buna mama de pe pamant. Da Doamne!
Si un lucru atat de important am mai invatat de la parintii mei: increderea. Au invatat si ei, saracii, sa ne acorde incredere... le-a fost mai greu cu primul copil, insa pana au ajuns la mine, al treilea, deja avusesera timp sa exerseze. Asa ca m-au invatat ce au stiut ei mai bine, apoi m-au lasat sa iau decizii. Si au crezut in mine si in cuvantul meu. Candva in adolescenta vorbeam cu o prietena si ne spuneam una alteia ca nu facem cine stie ce prostii pentru ca nu vrem, in primul rand, sa ne mahnim parintii. Asa i-as fi vazut, nu dezamagiti, nu furiosi, ci mahniti. Si din dragoste pentru ei m-am straduit sa fac alegeri bune... initial, ca mintosenia a venit mai tarziu .
Greseli? Da, au facut si greseli din care am invatat impreuna... insa atat de multe au fost alea bune, incat greselile nu au stricat, au fost doar mici intamplari din care am iesit mai castigata.

Iar pe locul 2 e unul din fratii mei, primul care a avut copii dintre noi. De la el am invatat sa citesc despre copii, sa ma instruiesc si sa nu imi plec urechea la babisme. Si mai ales faptul ca trebuie sa devin eu un adult multumit de mine pentru ca sa am un copil fericit... deoarece copilul va fi, intr-o mare masura, imaginea mea... asa cum si eu acum tocmai am rememorat felul in care parintii mei m-au format pe mine.

Ma duc si eu la sesiunea de formare... ca am promis ca facem azi biscuiti impreuna... in caldura casei, ca afara bate un vant de alea -13 grade se simt ca -26. Brrrr....

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Daca au sosit deja urarile, nu mai plec, ci ma pregatesc cu bunatati pentru toata lumea. Pentru cei care inca nu dorm, luati un vin fiert , sau o bautura dupa pofta inimii si desigur ca ceva tort inainte de culcare nu strica

Pentru maine, mare anunt: butoiul e plin cu vin! Visul meu! Deci plonjati cu incredere, pentru ca la iesire sa fiti mult mai voioase.
Va mai servesc cu tot ce voi servi si eu caci merg la restaurantul chinezesc sa imi fac de cap, asa ca dati frau liber imaginatiei si luati tot ce va pofteste inima! Incepem cu scoici, apoi creveti si caracatite mici pitice, salate de o mie de feluri, fripturi, porc, vita, pui, gratar sau inabusite, cu legume, fara, cu curry, susan, sushi, fructe, torturi, prajituri, frisca... sa mai si respir... be my guest! Bagati din plin sa va vad plutind cu burta mare in butoiul cu vin...

desiree, Teutz si multumesc din suflet!
desiree, sper ca maine sa fiti bine, fara febra!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Donia
Iti urez un sincer "la multi ani" sa ai parte de aceasi fericire alaturi de familia ta minunata...de cele doua comori si de sotiorul tau!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

LA MULTI ANI, DRAGA DOINA!!!!
Iti doresc un munte de sanatate, fericire, impliniri si tot ce crezi tu ca-ti lipseste!!!
Esti o mamica si o femeie minunata!!!

...si daca-i vorba de chinese si vin, m-ai nimerit din plin, deci ma bag...fereeea, partieeeee ca m-arunc in butoi!!!!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

....si fiindca nu mai puteam de dor, ce mi-am zis?!? Daca tot a aparut, chiar si asa putin, sa-mi incerc norocul...si m-am dus la semnatura, am dat click pe poze si l-am vazut ...da, da, Mark de Alexandra....Doamne, ce mare e si cat de frumooooos!!!!! Sa nu mai vorbim despre cat e de harnic...matura pana si curtea ...Hai, mai Alex, mai da-ne vesti despre voi...cum sunteti? Va pup tare tare

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput