Sezatoarea canadiana (82)
Raspunsuri - Pagina 4
Diana2007 spune:
Am gasit loc la gradinita pentru Victor !
In mediu familial, educatoarea este romanca, stiu ca sansele sunt foarte mici ca cineva sa o cunoasca, cu toate astea ... incerc. O cheama Simona Crisan si sta in Pointe Claire. Acum lucreaza la o garderie in Pierrefonds si isi deschide pe a ei in martie, am fost acolo, ne-a placut si mie si sotului si am simtit ca Victor va fi bine acolo. Cu toate astea o parte din mine , nu credeam ca o sa vina atat de repede momentul despartirii si doare, inca il alaptez, ducem munca de lamurire cu biberonul si peste o luna va fi baiat de gradinita, of ...
Incepe la 15 martie acomodarea si o sa il duc cateva ore pe zi pana incep serviciul la 15 Mai. Cred ca o sa fie mai greu pentru mine, dar ma gandesc ca atunci cand voi incepe serviciul, daca totul merge bine, ma voi duce mai linistita la lucru.
Inchei aici mesajul pentru ca sunt cam "depresata", dar o sa treaca, stiu eu ...
Noapte buna !
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !
columbiana spune:
Tot vroiam sa intreb, Pepsi, ai rezolvat cu computerul? pentru ca vad ca nimeni n-a raspuns...eu stiam undeva pe Decarie in Saint-Laurent un magazin+centru de reparatii 1,2,3 computers unde lucra un roman, dar era acum vreo trei ani cind noi locuiam inca in St.Laurent.
http://www.floriinro.ro/
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul
Diana2007 spune:
quote:
Originally posted by Ana Stroe
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul
Ana, imi place motto-ul, frumos exprimat, stii cumva cui ii apartine ?
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !
CriPOD spune:
Asa, deci!
La multi ani, Donia, sanatate si fericire deplina! Tie si familiei tale frumoase!
Parpalak, cred ca mi-a scapat vre-un mesaj... Cele mai bune ganduri si la multi ani! sper c-am inteles bine c-a fost ziua ta.
Ana, iti tin pumnii! 'Nda, si eu am patit de-alea, chiar avocatii i-am schimbat intre cumparare si vanzare. Stii vorba aia... "you do what you have to do". Mie mi-a recomandat tipa mea de la banca sa nu inchid inca bucata cealalta, mi-a zis si in nov si acum. Asa ca variabil e poate o miscare chiar mai buna, cine stie.
O saptamana super!
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
lorelaim spune:
Nelia - multa sanatate Tudorei! Crunta intamplare >:-( Ma alatur tuturor fetelor si spun si eu: ACTZIONEAZA! NU lasa sa treaca acest incident asa! Multa bafta!
Parpalak - cu scuze pt intarziere itzi doresc La Multzi Ani cu sanatate si belsug!
Doina - La Multzi ani cu sanatate, sa-tzi dea bunul Dumnezeu toate visele sa tzi se implineasca!
Diana - sa stii ca si eu am trecut prin asta si te intzeleg f bine... Singura "consolare" e ca prichindeii se simt bine la gradi :-) Ei se joaca, socializeaza si in final se acomodeaza f bine :-) Bafta la "integrarea" la gradi :-)
Eu sunt obo - am atata "homework" la sue ca acum nu mai pot traduce carticele ppt Gabisor si fac aprox 2h/dim si 1h/dupa-masa numai exercitzii de gramatica si traduceri de texte din cartea din care invatz... Sunt cam tehuie de cap. Nu-mi place profa... E atat de pisaloaga cu pronuntzia ca nu pot trece de un cuvant daca nu-l citesc si pronutz "perfect" :-( In fine - asta e - ma stradui...
Sotzul deja a primit un un assigment pt 1 iunie: 1 luna la Genoa la training si are dreptul sa-si duca si fam :-) Si daca totul merge ok - va mai avea 2 luni tot la Genoa - candva intre aug si dec 2008... si tot cu "catzel si purcel dupa el" :-) De-abia astept... ca m-am saturat de ploaie-ploaie-ploaie.
Sambata am dus-o pe Gabisor la curs dans pt pici. A fost haios (si f scump) si daca tot i-a placut am zis c-o mai ducem. Au o profa f simpa - le canta (engl si sue), tzopaie cu ei - e toata o energie :-)
O sapt faina va doresc si fug la sue :-)
Lorelai
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
parpalak spune:
mikiion, try zice sa pui mina sa-ti scrii un cec din alea pe care l-ai primit, vezi sa-l semnezi si pe fata si pe dos (si de predare si de primire) si sa mergi frumusel la banca sa ti-l pui in cont. Si, dupa ce se deblocheaza banii (daca-i suma peste 5000 - depinde de banca, dar cam asa-i la toate) pune mina si imparte-i pe unde-ti trebe. (Sau scrie cec direct la plata pe care vrei s-o faci, daca inca mai faci platile cu cecuri).
mQQm, da, a fost ziua mea, si mie mi-au cam scapat din postari, ca stiu precis ca acu-i ziua cuiva, da' nu mai stiu a cui!!! D'aia ziceam preventiv LA MULTI ANI, poate recunoaste careva! Si pe 17 mai avem vreo 4 sarbatorite (daca nu ma insel grav si amarnic).
Diana2007, sa vezi ce jale o sa te apuce cind o sa-l vezi ca abia asteapta sa mearga la gradi si urla cind vrei sa-l iei d-acolo..
try, ma bagi in belele cu tasta ta de spatiu.. :) Si cu literele switched... Pai treceam pe linga o biserica si zicea ceva de "fires" (ceva frumos si pozitiv) si io citesc "fries", si sa-mi rup gitul intorcindu-l dupa pancarda aia, ce sa caute cartofii prajiti la biserica, dom'le? Am avut noroc ca n-avea strada curbe sau semafoare pe sectiunea aia.. :) (conduceam)
Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii
Ica 1975 spune:
Ktrinel, merci de info, eu tocmai ce am acceptat o linie de credit
Ana, eu zic ca este bine, noi am gasit un condo prin prog acces condo, proiect ptr care entrep lucr cu banca noastra, si ghici dob preferentiala, asa oferta ... 6.19% de la 7.30% nici nu stiu ... poate ca da, poate ca nu
Edit- Lorelai, ma bucur ptr voi, asteptam foto de la cursul de dans
Noi
Ce faci te si face.
columbiana spune:
Diana, nu stiu cui apartine motto-ul, l-am gasit tot aici pe DC pe un topic extrem de dureros de la umanitare: al Emmei, fetita aideiciolac si mi-a placut;
Ica, asa ca erati la Biserica duminica, tu si Christine? te-am reperat bine?
Simonna spune:
Donia! La multi ani!
parpakak, La multi ani (se mai pune inca, nu?) Cum stai cu cautatul de job? Bafta!
Les madames din 17, un bob zabava ca va uram si pe voi cit de curind!
E pe bune ca Ontario are weekend lung saptamina viitoare? I'm very plina de invidie!
Si voua va trec saptaminile ca la balamuc? Acum e luni, acum e joi si pe-urma-i simbata... numa' iarna-i lunga, nu mi-a raspuns nimeni la intrebarea cu lampa... Stiti, lampile alea speciale ca sa-ti treaca depresatu' de iarna... ca mi-as cumpara da nu's daca marita sa dau banu', am o mie de prostii pe car ele-am luat ca ce meseriase par si mi se tot aduna in basement! Cum ar fi baia aia cu bulbuci pt picioare. Si masina de fiert orez... Si o gramada de tavi destepte..
Ma mai laud numa' ca s-a auto-exasperat copilul de propria dezordine si-a facut singur si ne-rugat de nimeni curat in basement. Mi-a venit sa ma intorc in pat duminca dimineata, am crezut ca viseaz. Nu visam, asa ca i-am mai dat ceva puncte recompensa si a promis ca mai face...
Pupez acum, back to work!
S.
Ktrinel spune:
fetele care ati mers in tarile calde :)...ce vaccinuri sunt de facut ?..si pt ce tari ?..merci.