Sezatoarea canadiana (82)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mie mi-a trecut, o vad pe Tudora bine si singurul lucru care ma preocupa este sa aflu cit mai repede ce s-a intimplat si de la ce. Ca sa evit astfel de crize pe viitor. Cine stie cum evolua criza daca nu i se dadea imediat Benadryl. Dar marti voi discuta cu directoarea clubului de patinaj si daca ea s-a hotarit sa faca plingere impotriva complexului sau mai degraba a arondismentului de care apartine, voi face tot ce trebuie ca sa ajut comercializara unor astfel de produse nocive intr-un loc frecventat de copii atit de multi si mici.

Simi, nu, nu am ziarul, am tot zis ca ma abonez din nou si tot nu am avut timp. Am fost intr-un timp si la La Presse si La devoir, trebuie sa le reiau. Iar acum nu pot sa ies din casa, ca poate il mai gasesc. Asa ca, daca vrei sa-mi pastrezi ziarul, chiar te rog. Tu unde lucrezi? Am retinut eu gresit sau prin centru pe undeva? Daca nu, poate ne intilnim duminica la Atrium.

Si, in general, cele care citesc aceste doua ziare sau chiar si altele mai serioase, daca dati peste vreun articol cu tenta sociala, care trateaza o problema sociala prezenta in societatea canadiana sau/si quebecoasa, va rog sa le pastrati sau sa ma anuntati ca s-a discutat problema respectiva. E mai usor asa, caci oricit as dori sa fiu la curent cu ce se intimpla, e tare greu sa tii pasul.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Mama ce spor la scris aveti, pe cand termin de citit deja s-a raspuns la tot ce aveam si eu de spus.
Nelia, bine ca Tudora si-a revenit. Si Tudor e alergic si nu stiu la ce, se umfla la orice muscaturi de insecte, medicul ma tot amana cu testele de alergie.
Try si noi cam tot asa jonglam cu cartile de credit, inca 0.99% nu am avut, cea mai mica a fost 1.99. Sotul se ocupa ca mie numai ideea imi da dureri de cap.
Am mai pus un album nou la poze daca vreti sa ne vedeti.


si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Nelia, nu-mi vine sa cred ca pot oferi ceva copiilor daca nu sunt parintii cu ei! E bine sa n-o lasi asa, biata bebelusa scumpa! Nu stiu daca ati observat, dar si la grocerie sau costco, daca au statiile alea de degustat si merge copilul, nu ii dau pana nu verifica cu parintii, e normal. Cred ca tanti/nenea cu butoiul erau foarte amatori. Cum mai e masina?

Ana, pana la urma ati inchis tranzactia?

Donia, nu e ziua ta zilele astea? Zi ceva sa nu te ratam (m-as duce inapoi sa caut, dar nu am curajul )...

Ktrinel, da, am facut miscarea in toamna, vandut si cumparat (de fapt invers).

Laurajr, in TO sunt. Uof, e cam departe sa merg pana acolo. Oare pe DVD cand apare, ca pe "lazarescu" l-am gasit la Rogers, poate il gasesc si pe asta...

parpalak, eu eram cu acvariul, dar tie nu cred ca iti trebuie ca esti prea "professional" cu pestii, iar acvariul era unul de-ala "entry-level".

Si eu sunt de acord cu garajele, imi vine sa plang ca din septembrie n-am mai putut baga masinile in garaj, nu inteleg canadezii care le folosesc doar ca depozite. Noroc ca nu trebuie sa plec la job dimineata, ca altfel nu statea masina afara peste iarna sigur!




Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

quote:
Originally posted by mQQm

Nelia, nu-mi vine sa cred ca pot oferi ceva copiilor daca nu sunt parintii cu ei!


EXACT. Iar vaca aia idioata de directoare trebuia macar sa se asigure ca idiotii care imparteau marfa stiau si ei regula!
quote:
Originally posted by mQQm
Nu stiu daca ati observat, dar si la grocerie sau costco, daca au statiile alea de degustat si merge copilul, nu ii dau pana nu verifica cu parintii, e normal.


Si inc-un EXACT!!!
quote:
Originally posted by mQQm
Cred ca tanti/nenea cu butoiul erau foarte amatori.


Da, ei si vaca idioata.

Va multumeste mama pentru urari, repede, pina nu uit.. (pentru ce erau..?? ) si zic imediat SI VOUA LA FEL, si tot ce va doriti!!!

Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Nelia, doamne prin ce ai trecut...eu te inteleg perfect. Mie mi-au dat doctorii un medicament si am facut alergie de la el. Mi s-a umflat limba, nu mai puteam respira , am simtit ca mor. Am fugit repede si am cautat pe google reactii la medicament. Exact ce am avut eu. Bineinteles ca l-am intrerupt imediat si doctorul de alergii m-a pus sa-mi lipesc un sticker pe assurance maladie cu ce sunt alergica.

Eu te-as sfatui sa ii faci si un test de alergii Tudorei.

Donia, la multi ani ptr miine.. Sa fii sanatoasa si sa-ti iei ce casa iti doreste sufetelul tau. Sa te bucuri de copiii minunati si sot.


Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel
de ce vad eu periculos sa manevrezi atatea carti de credit: nu stiu daca tu ai cerut raport de la equifax vreodata sa vezi ce contine, dar eu am aflat cu stupoare, ca , chiar si cartile de credit emise dar nu folosite conteaza la scor, chiar si cartile pe care eu le inchisesem, figurau inca in contul meu (cu sold zero, ce-i drept) dar imi cresteau riscul...nu mai spun ca datele legate de job erau vechi, neactualizate...gen de 9 luni nu mai lucram acolo si nu mai aveam acel salariu...in schimb biroul emitea raportul pe baza acelor date...e bine sa verificati de cateva ori cu institutiile cu care aveti cartile de credit...ca un simplu telefon si o vorba a agentului de call-center nu sunt de-ajuns...de ex la mine inca figura o carte inchisa acum 3 ani!



Da, ktrinel, asa-i stiam de asta, dar cum noi nu intentionam sa facem vreun imprumut la banca in urmatorii tzshpe ani, ma intereseaza un pic mai putin faptul ca mi-a scazut credit scorul dupa ce-am cumparat casa.
Asa-i, stiam ca cu cat mai multe carti de credit active, cu atat ai "valoare" mai mica pt banca pt ca ei privesc CC ca pe potentiale datorii pe care le poti acumula in urmatoarea perioada, deci ei sunt mai precauti cand it iacorda u ncredit. La fel si liniile de credit. Asa ca ideea care decurge automat di nasta e ca atunc icand vreti un credit bun de la banca (ca e mortgage sau alt fe lde credit cu valoare mai mare) e de preferat sa ramaneti cu cat mai putine carti de credit (sa inchideti restul care sunt dispesabile) si eventual sa cereti reducerea sumei limtia de pe cartile de credit pe care inca le mai detineti. Sa rezolvati cu datoriile curente intr-un fel sau altul etc. Cat mai putine datorii, cu atat aveti o imagine mai buna in ochii banci.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by mQQm

quote:
Originally posted by Podeanu
Oriunde sun nu mai iau pacienti si mie cine-mi scoate steriletul??/ Acum i-a taiat Sorin copilului ghipsul acum vreo citiva ani dar banuiesc ca la mine nu se "baga"???


Dana, mersi! Ca eram pe punctul de a-l face racheta pe fiu-miu cu-n picior in kur, uite ca l-ai scapat de excursie!

Monica, sa-ti traiasca fetita, sa v-aduca numai bucurii!

Try, nu e chiar acelasi lucru daca platesti la cc minimum payment sau balance in full. Asta pt ca spre deosebire de un "loan", cc este "revolving credit" si se trateaza diferit decat un "term loan". Desigur, este mai bine decat sa nu platesti . Dar sunt sigura ca v-ati facut voi temele! Cred ca trebuie sa fii foarte organizat si atent (ceea ce eu nu's de nici unele) si sa ai multe carduri cu limite mari. Am mai auzit de persoane care fac la fel, sunt sigura ca e ceva ce-i ajuta pe multi. Eu am incercat ghidusia asta o singura data si-am incasat-o acu vreo 4 ani: am primit niste cecuri de la amex cu ceva dobanda f mica. Sotul meu a pus ceva chelutiala pe card. Eu m-am dus la Costco si am tras cu Amexul, n-am stiut ca nu-i voie, si surpriza, pe primul bill am murit, imi bagasera dobanda ca si la "cash advances". Ce mai, m-am 'nervat rau de tot. De atunci cand mai vin de-alea, le rup instantaneu, sa nu tenteze pe nimeni . Sotul meu mai pune cate unul "bine", am eu grija sa-l pun si "mai bine".
Dar tu ai o obsesie cu sinuciderile? Sau de unde ai produs atatea linkuri pe "domeniu"?


Da, am uitat sa mentionez asta in mesajele trecute, odata ce ai pus o balanta pe o carte de credit, scoate cCC di nportofel si las-o in seif acasa, adica nu mai umbli cu ea pana nu scapi de balanta de pe ea. Caci orice suma suplimentara creata pe cardul respectiv se va taxa cu 18%... aici te prind bancherii si de-aia nu-i intereseaza sa faca educatie populatiei caci ei de aici traiesc. Din dobanzile astea mari pe care le percep pe balante. La o balanta de 1-2-3-4%, banca respectiva n-are nici un ghisheft, ea vrea doar sa te atraga si sa duci balanta pe cartea lor in speranta ca undeva candva te vor prinde si cu un 18%.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Nelia, imi pare rau de experienta cu alergia. Important e ca e ok acum totul si-a revenit la normal.
Dar o chestie pe care eu am invata-o aici in Canada e sa nu treci pe langa, sa bombani si sa-t iversi oful fara sa faci ceva sa indrepti ceva. Unu' la mana pt ca un alt parinte paote trece prin experienta ta si o actiuen din aprtea ta poate sa-l scuteasca pe acel viitor parinte de a trece prin o experienta simialra, doi pt ca masuriel de protectie nu se instituie decat cand se face plageri, raportari etc. Cnad nimeni n use plange de nimci insemna ca totu le bine. Ma uitam acu msi al chestia ia cu Q-tips-urile de sters i nurechi. A murit in canadian (cred ca prin QC) din complicatii cauzate de o infectie in ureche cauzata la randu lei de o folosire necorespunzatoare a unui betisor de sters in ureche si acum vor sa puna pe eticheta acestu iprodus o imagine cu un semn de interdictie de a mai fi folosite pt stersu li nureche. Medicii de profil indica stergerea i nurechi doar cu ajutorul degetului mic de la mana, nu cu qtips-uri pt ca nu e natural sa stricam pH-ul intern urechii si ceara din urehce, prin indepartare, favorizeaza "prinderea" bacteriilor. Majoritatea oamenilor fac fatza unor astfel de provocari, insa uite ca pt unii n ue asa. Plus ca oRL-isrtii se vaita mereu de un nr mare de cazuri care isi afecteaza timpanul din cauza acestor betisoare.

Deci, atentie mamici mai ales la copilasii mici care se pot misca in orice moment si uite-asa se intampla accidentele.
Dar am pelcat de la una si-am seninat la alta. Fa tot ce-ti sta in putinta, raporteaza ,da la ziar etc. pt ca i nfelu lasta facem mediul mai safe pt toti. Eu intr-o zi am pierdut autobuzul local pt ca tanti soferita a fost prea grabita si a plecat cu 2 minute mai devreme de termen. Si m-a laut un alt autobuz care a vorbit cu individa pri nstatie si i-a cerut sa opreasca la prima ca sa ia un pasager si tipa a refuzat. Nenea soferu' atunci mi-a dat un tranfer cu nr de telefon udne sa raportez si a insistat sa sun pt ca altfel nu se schimba nimic daca noi nu raportam. Era mcroita sa fac asta, dar am tot amanta si parca nu mi-a picat sa sun si pana la urma a ramas asa si credeti-ma ca si acu mma gandesc ca n-am facut bine ca n-am sunat...mai ales ca pierd autobuzul

Nelia, legat de tema, eu una as alege partea medicala, dr pt ca sunt o tipa f analitica si imi plac lucrurile clare, terenul stabil si stiu ca e periculos de intrat intr-o dizertatie pe tema religiei, mai ales cand vine in combinatie cu o tema asa sensibila ca sinuciderea. Dar asta sunt eu, nu stiu ce fel de melanj psihologic ai tu si e posibil sa faci o buna lucrare si abordand latura religioasa. Dar ma gandesc ca cu cat e ma isensibil subiectul, cu atat ma igreu de realizat o lucrare buna. Adica e mai mare riscul sa nu atingi ce ti-ai propus prin lucrare, sa redai gresit ideile pe care le-ai avut in plan initial, sa faci u nraport inedit si personal prin care sa obti un punctaj cat mai bun. Nu uita sa si profesorul va nota lucrarea oarecum dintr-o perspectiva subiectiva si ceea ce poate parea valoros in ochii tai, pt el poate sa fie lipsit de sparkles si sa pornesti in punctare di nstart de la un B.

Ktrinel, asa-i, cand ai in intentie sa-ti cumperi casa in viitorul apropiat, nu te apuci sa umpli cartile de credit, sa deschizi mereu si sa cari balante de zeci de mii. Eu vorbeam oarecu mdin perspectiva aluia de a depasit momentul asta. Dar si noi am avut aceeasi precauti inainte sa ne laum casa. Sotul imi spunea mereu ca n utrebuie sa ne aruncam sa deschidem carti de redit, chiar am inchis vreo 2, am refuzat si destule oferte de marire a limite ide credit de pe anumite carti de credit tocmai ca sa nu ne afecteze "valoarea" in ochii bancherului.
Deci, fetele care intentionati in 1-2 ani sa va luati casa, aveti grija la creditu lvostru si n uva avantait in datorii, asa-i.

Si va dau si poze cu flacaii mei daca vreti sa-i vedeti ca n-am mai pus pozede mult pe site-u lde poze, oricum m-am mutat pe picasa ca astia de la flickr vad ca-s magari cu limita de 200 de poze si doar posibil. de doar 2 albume. Vor si ei bani...

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

try? despre ce vorbesti tu? Ca nu inteleg nimic....Eu am primit acasa niste cecuri de la o banca unde mi-am facut relativ recent o carte de credit, niste cecuri, sau ceva care seamana cu niste cecuri pe care scrie 1.9 la suta. Si ca sunt valabile doar vreo luna.....Eu chiar daca as avea de ce sa le folosesc, tot nu inteleg ce sa fac cu ele. Ma lamuresti te rog.....Ca as scapa de un credit cu dobanda cam mare pe care il am la banca mea obisnuita......Nu e o suma mare dar ma enerveaza dobanda pe care o am, am avut niste necazuri ca altfel nu-l faceam.Si nu e nici imposibil de platit, dar ma enerveaza sa dau de 2 ori suma pe care am imprumutat-o.
Merci,
Mihaela

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Din categoria produse bio, voi ce fel de pasta de dinti cumparati pentru copii? eu sunt la a treia ( una e pe ulei de nu-stiu-ce, celelalte doua sunt made in austria, m-au costat cam 8$/buc de la loblaws fiecare si le-am folosit noi pe toate, fiu'meu face ca trenul pentru ca au un gust oribil; mersi!


Cristina/qmmq, inca n-am definitivat si-s cam nervoasa pe broker; quebecoasa mi-a spus vineri ca eu n-am inteles bine, ca tot ce-mi poate ea oferi inchis la cinci ani e 5.95, Taux du President la CIBC; cind am intrebat-o de alte banci a spus ca ea deja a facut o gramada de hirtii pentru preaprobare si nu vrea sa mai schimbe ; am rugat-o sa mai verifice odata pina miine ce-mi poate oferi, ma gindesc sa iau cu ea deschisa (are o oferta de 4.75 pe trei luni, ulterior cu -35% rata bancii), si ulterior sa fac refinantare cu un deal inchis, daca prind un moment favorabil;
mi-e ciuda pentru ca mi-a recomandat-o agentul imobiliar, lucreaza cu el, el e un tip foarte misto si n-as vrea sa o trimit la plimbare sa zica de romani ca-s necivilizati, dar nu multe are....; trebuia sa stiu ca eu nu reusesc sa colaborez cu quebsii.

Simonna, Pitilache, Khristin, restul fetelor, voi nu mai scrieti nimic ?


http://www.floriinro.ro/


credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul

Mergi la inceput