Sezatoarea canadiana (82)
Raspunsuri - Pagina 19
nelia spune:
Am venit si noi de afara! A fost tare frumos! S-au jucat fetele in zapada vreo ora si ceva, de mult nu am mai facut asta. Pina si mie, care am topait de pe un picior pe altul, cu bebe dormind in wrap, mi-a placut. Si ieri am stat tot asa, ca a fost mai cald... Acum m-am uitat si nu era chiar atit de cald, sint -16 cu tot cu vint. Dar a fost placut, iarna asta nu prea am gustat-o! Sint fetele rosii in obraji si bebe la fel, desi a fost bine acoperit. Sanatate curata aerul asta, pina racim!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
oanagabriela spune:
quote:
Originally posted by cge
Intrebarea mea este: nu ar fi trebuit sa gaseasca un inlocuitor - alt medic - din aceeasi clinica.
Imi imaginez ca sunt multi pacienti in situatia asta, ca vb lui Victor in Qc toata lumea ramane gravida.
(el a schimbat invatatoarea pe motivul asta cu una gravida in mai putine saptamani).
Multumesc.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Cristina, o parte din raspuns il gasesti in articolul de mai jos. Titlul este f.sugestiv: Montréal, royaume de la médecine fast-food ?
http://www.cyberpresse.ca/article/20080215/CPACTUALITES/80214301/6050/CPACTUALITES
oanagabriela spune:
Am primit de la o prietena ceva frumos si m-am gindit sa impart cu voi. Un weekend placut
Iubeste-ma cind o merit cel mai putin, atunci am nevoie cel mai mult
Proverb chinezesc
Optimistul vede o oportunitate in fiecare pericol, pesimistul vede un pericol in fiecare oprturtunitate.
Winston Churchill
Continua sa eviti problemele si nu vei fii niciodata cel care le-a depasit
Richard Bach
Da o sansa acestei zile, sa fie cea mai frumoasa din viata ta.
Mark Twin
Daca ai putea sa iubesti indeajuns, ai fii cea mai puternica fiinta din lume.
Emmett Fox
Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se da si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi va trebui sa muncesti pentru asta.
Richard Bach
Cele mai multe esecuri in viata sint ale celor care nu si-au dat seama cit de aproape erau de succes cind s-au dat batuti.
Thomas Edison
Logica te va duce din punctul A in punctul B. Imaginatia te poate duce oriunde vei vrea.
Albert Einstein
Nu exista o cale spre fericire. Fericirea este CALEA.
Proverb budist
Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa ii iubesti.
Maica Tereza
Un prieten este un dar pe care ti-l faci singur.
Robert Louis Stevenson
cge spune:
Oana, multumesc de raspuns.
Trebuie sa rezolvam intr-un fel.
Frumoase zicerile, i le dau si sotului sa le citeasca.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
lorelaim spune:
Buna dimineatza
M-a trezit tati-drag... ca sforaie de zor :-)
Oana - mi-au placut f mult - multzumesc frumos
Daca doritzi sa cititzi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115430
La noi nu mai e chiar asa de "cald" :-) (vedetzi ce cumintzica sunt - mi-am insusit critica :-)). Adica... in loc de -4... acum avem -10 cu vant f rece si o pudra de zapada.
Din pacate nu pot sa stau acum f mult sa scriu si sa citesc - ca liniste in casa (tati si progica dorm dusi) asa ca profit sa ma duc sa bag vreo 3h de sue... ca ieri am facut doar 1h si tre' sa recuperez. Desi imi planificasem ieri sa trancanesc un picutz in sue cu Indra (mamica lui Lynn - fetitza care a venit in vizita la Gabisor) care e 1/2 sue + 1/2 nemtzoaica - am vorbit in fr si engl. Asa mult imi place cand mai aud franceza! Nu mi-am imaginat niciodata ca imi va fii dor de fr!
Laura - daca dai o tura pe-aici la vara nu uita sa dai un semn si "te fac" o tura "pi shientru" si te si "trenez" sue :-) (am sperantza ca nu uit pana atunci lb ro! - da' las ca dau o fuga acum in 6 martie pana la Romanika s-o tzuck pe mami-mea de 8 martie :-))
Un weekend fain si odihnitor va doresc si pe duminica!
P.S. cu "febra caselor" m-atzi facut curioasa si am aruncat si eu o privire pe site-ul nostru cu case si apt... la noi a mai scazut pretzul la apt MARI (100+mp) care se vand mai greu... hmmm... asta-i un lucru fff interesant si incurajator! ma rog - acum o chestie mai putzin faina e faptul ca nu te potzi baza pe pretzul afisat - pretzul final de cumparare poate fii MARE deoarece dupa ce ai vizitat apt incepe LICITATZIA si-l ia cel care da mai mult! in fine o sa vedem daca vreodata ne vom "inhama" la cumparare unui apt... ca, vorba mamei, noua chiar a inceput sa ne placa sa ne mutam "ca tziganul cu cortu'"
Lorelai
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
Ica 1975 spune:
Lorelai si Simona, multumesc de reteta, o fac chiar acum
Ana, felicitari
Oana, frumoase zicerile
Noi
Ce faci te si face.
nelia spune:
Am intrat doar sa citesc ce ati mai facut si sa va salut! Astazi am avut o zi plina ochi! Si inca nu s-a terminat, ca mai am de facut mincare, mai multa, ca de luni iar nu apuc si mincam ce ne pica in mina. Sotul este toata ziua la un seminar de arte martiale si noi am tot umblat toata ziua, la patinaj si wus-shu cu Agata, in drum spre casa ne-am oprit intr-un parculet, apoi aici la noi am stat afara, sa se joace Agata, ca cei mici dormeau. Si am facut niste www.dropshots.com/aurice" target="_blank">poze, vi le pun si voua sa ne vedeti, ca mi-a facut Agata si mie ca sa vedeti cum il duc pe cel mai plimbat bebelus din lume.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
laurajr spune:
Nelia, ce fain arati cu marsupiu...e comod sa-l tii asa pe bebe, nu te doare spatele ? Si vorba Ioanei, esti canadianca, adik calita, umbli iarna la maneca scurta....
Eu tocmai ce-am racit, nici nu se putea altfel, ca doar vine we...un fel de-a spune, ca sotul azi a lucrat, maine seara intru eu de tura...
Da seara asta mergem la 4,3,2 cu Ccrinia si maine la Bird Kingdom cu familia Doniei ! Deci e distractie mare !
Am mers la optometrist cu Ioana si se pare ca va primi ocheleri, merge pe 29 la control cu dilatare de pupila si vedem atunci; aveti sa-mi dati un sfat la alegerea ramei ? Ea bine-nteles ca si-a ales o rama roz bonbon cu inimioare de strasuri, dar ma gandeam sa va intreb pe mamicile cu mici ochelaristi daca aveti vreun sfat .
Eu si sotul purtam ochelari de multi ani ( el de la 4 ani )si parerea mea e sa o las sa-si aleaga rama care vrea, ca sa-i fie drag sa-i poarte...
Lorelaim, si cum te-ai pregatit de vizita, n-ai pus si tu o foto ceva, sa salivam de pe margine...
Lorelai, ce-ai facut la interviu ?
maru spune:
Laura, eu am 2 ochelaristi in casa.
Andrei are nasul...hai sa zicem alunecos si ochelarii ii stau ca lui Iliescu si sunt bani aruncati...pe nas.
Solutia, dupa ani de asuprit plodu a fost: lentila f subtire, mai scumpa bineinteles, care face ca ochelarul sa fie usor. Alta chestie f importanta pentru ei, si care costa, lentila care isi schimba culoarea la soare. Nu ma intrebati cum se cheama ca nu-mi vine acu in minte. Cum iarna canadiana are muuuuulta zapada, iar vada e foarte ...luminoasa sa zicem, sunt f indicati. Costa un piculet, da se merita.
Cat despre rama, da e o buna idee sa o lasi pe ea sa aleaga, oricum la un an va trebui sa faceti din nou control si tot ce e posibil sa ii schimbe atunci. Daca era un piculet mai mare ti-as fi spus ca acu se poata cu bratele groase, cum erau ochelarii bunicii pe vremuri, si cat mai patratosi. Dar ea e o printesa, si inimioarele sunt f potrivite, ca si rozul.
Bafta
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
maru spune:
era sa ma revolt, cum mergeti la Bird fara mine?
si tare mi-ar fi prins bine, sa las casa pustie si sa nu ma navaleasca familionul maine....
asa ca ma potolesc singura si va doresc distractie placuta...si data viitoare vreau si eu!
dar sa nu uit: La multi ani compatrioatelor de sarbatoare maine, alt termen nu-mi vine in minte, o fi si jumatea de bere bauta de vina, nu spui nu!
Am inceput noul job, e super, sunt in al noulea cer sper sa ma descurc si sa nu ma vad somer curand!
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/