Sezatoarea canadiana (82)
Raspunsuri - Pagina 20
pitilache spune:
La multi ani sarbatoritelor de maine, Maru, Dana si Carmen!!
Multa sanatate si sa fiti iubite!
Rocs am vazut si eu pozele din Vancouver! Sunt superbe! Nu mai zic de frumosii tai copii! Se pare ca prietenii nostri s-au dezumflat si nu vor mai pleca, sau cel putin nu deocamdata. Dar multumesc mult pentru info date.
Eu am avut o perioada de varf la servici cu fffff mult de lucru, imi luam si acasa de la 8 la 12, aproape in fiecare seara in ultima saptamana, si am fost cam chiauna. Acum incep sa-mi revin. Sambata trecuta am avut turta Isei dar nici acum nu am reusit sa-mi descarc pozele. De ziua cu ninsoare ce sa va mai zic, ca am facut peste trei ore pana la servici, ca am pierdut toate trenurile si am mers cu masina? Ca drumul pana la gara, care in mod normal il fac in 8-10 minute, mi-a luat peste o ora... Ca plangeam de nervi in masina ca eram blocata si nu se misca nimic in trafic... Cumplita ziua aia! Da, cam asa a fost saptamana asta.
Va pup si va doresc o duminica excelenta si petrecere frumoasa sarbatoritelor!
Roxana
lorelaim spune:
LA MULTZI ANI MARU, DANA (PODEANU) SI TUTUROR SARBATORITELOR! Multa sanatate, noroc, bucurii si belsug sa va dea bunul Dumnezeu si multzi ani fericitzi alaturi de cei dragi!
Maru - vezi ca ce-a fost sa fie "al tau" afost "pus de-o parte" doar pt TINE! Multa bafta in continuare si spor la cautat de case!
Laura - NU am pregatit absolut nimic... am cumparat... deoarece am un sotzior care are o vorba: "mami-drag, NU pierde vremea la bucatarie" :-) Chestia e ca vineri cand a venit Indra cu Lynn am servit lucruri cat mai simple si putzin prelucrate (cartofior cu unt si legume si pui facut la cuptor; iar ca desert fructe: mere, pere, banane, portocale si un pic de cico Lindt) deoarece ei sunt f eco-oriented (de la ce mananca la faptul ca se straduie sa recicleze cat mai mult si sa polueze cat mai putzin) si un pic mai speciali :-)(NU au masina, NU au tembelizor, citesc cu aviditate, asculta news la radio). Pt musafirii de azi (o fam de ro care au locuit in zona timp de 7 ani si s-au mutat in Elvetzia) am cumparat parjituri si foietaje de la patiserie.
In legatura cu ochelarii - si eu port de ani de zile - daca imi amintesc bine lentilele care-si schimba culoare se numesc heliomatice. Sfaturile lui Maru sunt ffff bune! Si eu am lentile f subtziri (desi la un ochi am -4 si la celalat -0.5) si mai scumputze si isi schimba culoarea deci nu am nevoie de ochelari de soare. In plus - eu am ales ca lentilele sa fie de STICLA deoarece am avut de plastic (din acela super-usor) si s-au zgariat f rapid (trebuia sa am grija maxima sa nu-i pun in buzu sau in geanta fara sa fie in tocul lor ca sa-i protejeze...). Lentilele de sticla sunt mai grele un pic dar nu se zgarie decat f greu (sunt mult mai rezistente).
Nelia - frumoase poze! Din pacate noi nu avem zapada. La noi "caldura" de -10 a inghetzat amaratele de foricele (ghiocei si alte cateva galbioare marunte) care isi facusera curaj sa iasa :-(
Acum fug la sue :-) si va urez o duminica faina! Poate reusesc sa revin eu mai pe seara sa vad si restul pozelor din urma :-)
Lorelai
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
Magdone spune:
La multi ani sarbatoritelor de pe 17: Maru, Dana si Carmen! Numai sanatate, bucurii si tot ce vreti!
Neliasuper sta bebe in wrap, cred si eu ca nu comenteaza.
Magdone 25+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Simonna spune:
LA multi ani! Maru, Carmen, Dana... Ma, ca multe sinteti, cum v-ati gasit toate in aceeasi zi? :)) Sa va meraga bine, uite, la Maru a si inceput, luati modelul si "fonsatzi", cum ar zice fiu-meu! (Nota: foncer e cind intri cu forta in ceva, asa mi-a explicat mie Atomix.Ca cica la ei a scoala "ne aplicam si fonsam si, uite-asa, ne amelioram". Doamnelor, sus paharul, La multi ani!!!!!
PS la urari, Rox, a se scuza, stiu doar ca Isa e nascuta in februarie, asa ca La multi ani printesei, da-ne vesti despre ea, pune poze!
Laura, vreau sa zic ca Radu are ochelari si, dupa ce am platit de ne-am spart prima pereche i-am gasit pe Lenscrafters, care au tot timpul 50% pe lentile si rame reducere pt. copii sub 12 ani. Poate aveti si voi acolo, daca nu, oricum, ia toate lunetteriile la rind, noi ne-am pestit big time cu primii ochelari. M-am panicat, auleu, ii trebuie ochelari, saracu', am intrat in prima lunetterie si i-am luat ca fraiera, fara nici un studiu de piata. Apropos de ochelarii care schimba culoare la soare, noua de ambele dati cind am facut ochelari lui Radu ni s-a spus ca e prea mic pt. asa ceva, in sendul ca se puturoseste ochiul si pe urma e hooked pe lentile heliomate toata viata. Na, ca mi-am amintit si cum le zice!
Ah, si primii ochelari i-au fost Tommy Hilfinger, s-au strimbat de i-a luat draq, toata ziua eram la lunetterie sa ni-i indrepte! In doi ani am schimbat 3 rame! Astia sint nu-s ce firma, n-am auzit veci de ei, da' tot peste 200 de dolari rama (da' la 50% platita!, buna afacere!) si rezista eroic, i-am schimbat in octombrie si e perfect dreapta.
Da, si vezi sa intrebi ce garantie au.
Dana, m-am trezit teribil de bine dispusa, ghici de ce? Sar'mina inca o data, pupam toata "satra" portocalie!
O zi faina, las loc lui Atomix ca nu-si incepe bine duminica daca nu se joaca la computer cu noaptea in cap!
Pupici,
Simonna
nelia spune:
Astazi sint din nou singura cu copiii, ca pe Octav l-au invitat la demonstratii (seminarul de ieri l-a platit) si nu putea sa refuze o asemenea onoare. Mergem cu totii sa danseze Agata si apoi ne vom opri intr-un parc, ca e soare si nu pare foarte frig, sint -7 (-13 cu vint). Parca am inceput si eu sa gust un pic iarna asta, ca pina acum am fost mai mult stresata de ea si vad ca a inceput sa-i placa si Tudorei, ca ea nu prea e cu zapada si statul afara in ger. Agata e o canadianca adevarata, i-a placut iarna de la inceput si ar sta cu orele in zapada daca o lasi. De fapt, Agata iubeste orice anotimp la fel, intotdeauna gaseste ce sa faca afara ca sa se simta bine.
Lorelaim, mi-au placut prietenii tai, cei care nu au masina, tevelizor si citesc mult! Mi-ar placea sa traiesc asa, de fapt, pot spune ca traiesc un pic: televizor am unul mic de tot si ala primit de la niste prieteni, nu consider ca merita sa dau bani pe unul mare si nou, masina am, dar eu nu conduc , daca as rezolva si pe la capitolul mincare cite ceva, tare bine ar fi.
Rocs, am vizionat impreuna cu sotul pozele voastre si ne-au placut mult de tot. Am zis ca trebuie sa-l vizitam! SI mi-au placut costumele copiilor, de acolo le-ai luat, nu? Ca pe aici nu am vazut asa ceva, mi-au placut culorile. Sint sigura ca ai gasit si pe acolo magazine si cu gustul tau i-ai imbracat frumos! Ca Lisandru si Tudora sint imbracati frumos si cu gust, prietenii stiu de ce!
Aska, tu nu a mai dat nici un semn de viata. Sinteti bine? Tot spun ca te sun, dar uite ca am avut numarul tau de telefon notat pe un caiet pe care Tudora l-a desenat atit de bine, ca nu se mai intelege nici macar o cifra din cele 10! Poate ma suni tu sa mai vorbim si mi-l mai dai inca o data.
Maru, felicitari pentru job si sper sa te simti bine si in continuare.
Am cam citit pe sarite saptamina trecuta, mai are cineva servici nou pe aici? Daca da, felicitari! Daca nu, bafta in cautari! Si bafta mutla si fetelor care sint la capitolul casa. Si noi avem niste prieteni buni care isi iau acum casa si cunosc de la ei stresul legat de aceasta. Au gasit una super in St Bruno, le place mult, acum asteapta raspunsul de la banca si sint tare emotionati, pentru ca au vizitat multe, dar acolo s-au simtit acasa. E mai veche, cu pamint mult in jur si foarte bine intretinuta. Sper sa o ia, ca e si la deal, ma rog munte cum il numesc, si au si piscina in curte. Avem si noi unde sa mergem cu copiii si vara si iarna. Si ei au tot trei copii, tot doua fete si un baiat si pina acum ne-am tot ingramadit in apartament sa se joace sau in curte la noi, vara. Abia astept sa vad ce rezolva!
La multi ani, Maru! La muti ani, Dana! La multi ani, Carmen!
Sa fiti sanatoase si iubite... restul se rezolva de la sine, cu putin noroc, ce-i drept! ]
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
pitilache spune:
Simo merci de urari pentru Isa!!! A fost pe 5 februarie. Sper sa reusesc sa descarc pozele azi si sa va arat printesa tunsa de mot!
O duminica frumoasa tuturor!