*Gravidute&Mamici de IASI* (23)
Raspunsuri - Pagina 18
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mihamora
Raluca- dar tu si azi ai muncit?
da, lucrez si duminica. Am liber sambata. Eu nu-s ca oamenii normali...

Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Raluca, da, au fost baietii moca la Palat. Si cica erau multi vizitatori.
mda... sper sa ajung si eu in week-end-ul urmator...
Si poate tot atunci zbor si pana in Botanica... Sa vedem...
Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Fetele, noi gravidutze mai avem pe aici? Sau numai pe listuta de inceput...Ca la discutii nu le mai vad.
pai de cand m-am bagat eu in seama, care oricum n-am treaba cu subiectul, oricum l-am intoarce... s-au speriat si au fugit...

Foto Ralu
ghinetz spune:
Miha uite www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=14184" target="_blank">aici reteta de budinca. Nu am facut-o decat o data. Sincer...nu imi plac bananele prelucrate termic. De fapt, nu imi plac decat proapete, atunci mancate din coaja. Tot acolo e si tortul de clatite cu frisca si portocale. Ala a iesit bun. Placinta...e cea din reteta pe care ti-am trimis-o. Nu a iesit uscata. Secretul: sosul si faptul ca nu am lasat-o prea mult in cuptor.
Ralu, pai daca esti tu, cu atat mai mult asteptam si gravidutele.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Ralu, eu nu, ca nici vasele nu le-am spalat, dar sa mai sterg si praful...Scuze. Cu drag te-as ajuta, dar nu acum.
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
Nonna76 spune:
Gata scoala azi!Am mai stat si la o birfa mica cu mama.
Am zis eu ca-s in clasa I ca prea mi-ati urat bafta de dimineata.Andrei nici nu si-a dat seama c-am fost plecata ca a dormit pina mai tirziu.
Am fost la clasa mea azi si la o clasa de-a 9 care s-a uitat urit ca s-a schimbat profa.In schimb am conversat cu elevii mari pe holuri.
E frumos la scoala(deocamdata).
M-a pus pacatul sa ma uit la tortul de clatite si acum salivez aici pe tastatura.Oricum n-am mincat nimic pina acum( o cafea in pauza doar) si nici acum nu pot ca nu ma lasa gilca asta mica (e la mine in brate roade la pumni)
ghinetz spune:
Miha, m-am uitat la bunatatile tale. Mare greseala am facut. Adio cura mea. Fug sa mananc ceva ca e de jale. Poate, intr-o pauza publicitara imi spui si mie reteta la mini pizza. (e aluat facut de tine? ce fel?) Si intr-o alta pauza, dar de acum dupa ce te muti, sa faci o poza cu ustensilele pe care le folosesti, sa stiu ce sa-mi cumpar. (mixer, tavi etc) Ca nu se mai poate. Trebuie sa ma apuc de bucatarit.
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
addiana spune:
miha chiar e frumos la gratar si pe frig... si pentru prima data n-am avut grija prea multa de fete! fiind atatia copii, raisa se lua dupa ei, si nu trebuia sa mai fug eu dupa ea!!!!![]()
ralu multa sanatate! sa treaca repede gripa! si stii tu care e cel mai bun leac, nu-i asa??!!??
iar praful, vin eu si il sterg cu conditita ca atunci cand te faci bine sa vii si tu la mine!
monica ma bucur ca a fost totul ok la scoala! 

gata...ma duc sa-mi culeg zgatia cea mare de la gradinita!!!! si dup-aia... pui cu smantana!!!!!!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by addiana
ralu multa sanatate! sa treaca repede gripa! si stii tu care e cel mai bun leac, nu-i asa??!!??![]()
aspirina saracului?
quote:
Originally posted by addiana
iar praful, vin eu si il sterg cu conditita ca atunci cand te faci bine sa vii si tu la mine!
prefer sa vin la spalat vase decat sa sterg praful... ce zici?
plec si eu la banca acum, apoi sa caut ceva si... la munca...
Foto Ralu