*Gravidute&Mamici de IASI* (23)
Raspunsuri - Pagina 19
kriss79 spune:
Celia, tu esti bine?
Diana, spor la "pui cu smantana"
Ralu, multa sanatate!
Am uitat sa ii urez La MAi Multe LUnite lui Iulius Teodor!!pentru ziua de ieri.
Avem 3 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
addiana spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
aspirina saracului?
da da...aia e!!!
quote:
Originally posted by ralnied1
prefer sa vin la spalat vase decat sa sterg praful... ce zici?
si mai bine...eu urasc sa spal vasele!
kriss gata puiul cu smantana! am si papat, am culcat fetele si mai-mai ca m-as baga si eu in pat ca parca mi se-nchid ochii!...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ralnied1quote:
Originally posted by addiana
ralu multa sanatate! sa treaca repede gripa! si stii tu care e cel mai bun leac, nu-i asa??!!??![]()
aspirina saracului?
Si o tuicomicina!

Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Miha uite www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=14184" target="_blank">aici reteta de budinca.
Multumesc de link.
L-am trecut la favorite. Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Miha, m-am uitat la bunatatile tale. Mare greseala am facut. Adio cura mea. Fug sa mananc ceva ca e de jale. Poate, intr-o pauza publicitara imi spui si mie reteta la mini pizza. (e aluat facut de tine? ce fel?) Si intr-o alta pauza, dar de acum dupa ce te muti, sa faci o poza cu ustensilele pe care le folosesti, sa stiu ce sa-mi cumpar. (mixer, tavi etc) Ca nu se mai poate. Trebuie sa ma apuc de bucatarit.
Aluatul pe care-l folosesc la mimipizza e aluat din care fac paine.
25 gr. drojdie,
2,5 dl lapte slab ( = 250 ml )
1 lingurita sare,
1/2 lingura zahar,
1 ou,
2 linguri ulei,
420-480 gr faina
Se dizolva drojdia in putina apa calduta (lapte, 38 grade C), se adauga oul, uleiul, sarea, zaharul si restul de lapte.
Faina se adauga cite putin si se framinta aluatul pina se dezlipeste de castron.
Aluatul se lasa la crescut 30 minute.
Se pune aluatul pe planseta, se framinta putin, cu putina faina pe planseta sa nu se lipeasca.
Se coace la 200 grade C timp de 35-40 minute.
Intind aluatul pe masa,pun deasupra ingredientele pentru pizza,rulez ca pentru placinta,apoi tai felii din batonul rezultat.Feliile le asezi in tava tapetata cu hartie de copt,altfel se cam lipeste.
Din aluatul asta fac si gogosi,care ies f bune si pufoase.

M-ai facut sa rad draga mea,cu "ustensilele pe care le folosesti"
Si nici cine stie ce scule sofisticate. Am un robot Braun pe care-l folosesc la framantat si un mixer "no name" pentru batut/mixat.Tavile pe care le am is dreptunghiulare,una de 25/35 si una de 20/30.Plus o tava inima,una de tarta si formele pt briose.Si cam atat. Amira, Robert si mami Miha
Celia spune:
Buna mamici , am lipsit cam mult de pe aici...multumim celor care v-at gandit la noi.
Andreea e bine, e singura care a scapat de raceala, in rest am fost afectati pe rand...eu, tata si Andrei... acum Andrei e singurul care are dureri de gat ...
In rest nici nu am avut o stare in familie prea buna caci de joi s-a internat fratele sotului mai mic in spital cu diagnostic necunoscut si singura varianta a medicilor a fost sa-l deschida ca sa ne zica ce are...drept urmare astazi a fost operat de...apendicita...
V-am citit din urma , ati avut subiect de dezbatut in munca Dianei cu puii, nu gluma...
Diana, munca la pui dar a iesit bun gratarul...
Miha, Oana delicioase la greu...ce cure de slabire mamici?
Michelle , ciocolata mananc si eu la greu , multa de tot...
Monica, succese si impliniri la scoala ... in clasa I... ti s-au anuntat musafirii pentru 23...
Kriss, frumoase lucrusoare i-ai luat Alesiei,si ce fetita cuminte e ea si cum te lasa sa dormi noaptea...
Stefana , bine ai venit.
Raluca , sa nu mai pierzi intalnelile... ca nu apuci sa te molipsesti de asa bebici...
Miha...off...cate ai de tras...putere multa...dar un credit ipotecar nu aveti cum sa luati? Caci cat e o chirie mai bine dati rata si e al vostru... Daca vrei ajutor la mutat si nu ai ...te rog sa-mi spui , caci imi fac timp de dat o mana de ajutor.
Simona, la gradina si eu anul trecut am fost dezamagita in legatura cu organizarea...era inchisa usa ce ducea spre azalee, dar cand sa plecam a venit totusi o persoana care ne-a deschis si ne-a"pazit" pina am admirat noi splendorile de flori...pacat...
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Celia
Miha...off...cate ai de tras...putere multa...dar un credit ipotecar nu aveti cum sa luati? Caci cat e o chirie mai bine dati rata si e al vostru... Daca vrei ajutor la mutat si nu ai ...te rog sa-mi spui , caci imi fac timp de dat o mana de ajutor.
Stiind ca mai am cateva zile si scap,parca m-am mai linistit nitel. Sunt sigura ca voi suferi ca un caine si imi va fi dor de ei,ca asa-s io bleaga,dar acum chiar nu mai vreau sa-i vad.
Multumesc pentru sustinere!
Daca dadeam un strigat de ajutor ma mutam imediat...
Amira, Robert si mami Miha
addiana spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
La care el:"mami,sigul e cu calnitza?"
mai miha mai de ce pacalesti baiatul!!! nu vezi ca deja stie!! vrei sa-l induci in eroare, dup-aia cand o sa-i dai sa manance gogosi o sa-ti spuna "mami ce buna a iesit calnitza asta!!!"
celia multa sanatate la toata trupa! iar cumnatului recuperare rapida! dar nu inteleg cum l-au deschis pt ca nu si-au dat seama ce are!!!
mi se pare stupid!!!offf si doctorii astia!!!

addiana spune:
quote:
Multumesc pentru sustinere!Daca dadeam un strigat de ajutor ma mutam imediat...
Daca reusesc sa termin repede cu curatenia si aranjatul va invit la mine. Pe toate.
eu de-asta te-am intrebat unde te muti exact ca sora mea sta in nicolina pe linia lui 44 chiar pe langa pasajul auto(pe sub calea ferata). si o trimiteam pe ea sa te ajute!

quote:
Sunt sigura ca voi suferi ca un caine si imi va fi dor de ei,ca asa-s io bleaga,dar acum chiar nu mai vreau sa-i vad.
si eu sunt la fel... dar sa stii ca o sa treaca si supararea si nervii! si oricum pana la urma tot o sa va vedeti pentru ca o sa lasi tu de la tine si o sa incerci "sa-i ierti" pe motivul ca sunt parintii tai.... la mine cu tata cam asa a fost, chiar daca a trecut aproape un an fara sa vorbim!!! si mai mult din cauza denisei ca nu intelegea de ce ii vede doar pe bunicii din partea sotului(ica si bubu)... a inteles ca bunica ecaterina(pe care o vede doar in poze) e cu ingerasii, dar pe bunicu gheorghe cand il vede??!!!
uite cum faci lumea sa creada ca ai ozn-uri in bucatarie!!!!
pai daca faci in fiecare zi ceva bun...normal ca te crede lumea supranaturala!!!!