*Gravidute&Mamici de IASI* (23)
Raspunsuri - Pagina 17
mariussimiuc spune:
Unde sunteti bre?
Daca ma 'nervati
acus va arat o poza cu prajitura pe care o mananc acu. ![]()
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mihamora spune:
Nu , nu - nu mai vreau prajituri Miha imi ajunge asta de la Oana pe seara asta![]()
Monica -mult succes maine la scoala
Oana - foarte frumoase pozele, si tu il puneai pe Stefan la bucatarit si nu spuneai nimic, de aia iti ieseau si tie placintele, hmmm...
Frumoasa sedinta foto de azi
Faine si alea de la chei si lacul rosu
Raluca- dar tu si azi ai muncit?ahadeci nu din vina ta ai lipsit aseara![]()
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
mariussimiuc spune:
Bine Miho,atunci o sa-ti dau maine...portie dubla. ![]()
Raluca cred ca a ramas iar fara net.
Sau face repetitii pentru St Valentine. 
Diana,spusese ca a terminat de belit zburatoarele.
Acu la ce-o fi trecut? ![]()
Oanei,cre ca i-o fi venit soacra si e in delir! 
Monica se pregateste pentru clasa 1...![]()
Simona,il asculta pe sot sa vada daca a invatat bine pentru examen...
Cristina,se bucura ca Ale e cuminte si mai trage si ea un pui de somn...
Intre noi fie vorba,dormi cam mult doamna!

Dar restul? Restul pe unde sunteti? 
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
Aaaa...am uitat sa va urez o noapte asa cum va doriti!
Ma'c sa vad daca prind si eu vreo zburatoare,sa am ce beli.
Asa ca va rog sa-mi urati o noapte fructuoasa! ![]()
Va pup...pe maine! 
ghinetz spune:
Fetele, noi gravidutze mai avem pe aici? Sau numai pe listuta de inceput...Ca la discutii nu le mai vad.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
kriss79 spune:
Buna dimineata
MIHA, da, dorm mult!
ieri seara iar ne-am destrabalat, la film..Si apropo a dormit de la 23 la 7 si ceva dimineata! ziua nu dorm, sa stii..ca nu pot.
DIANA, cum a fost gratarul de pui? ieri a fost cam frig..cand soare, cand ningea..
MONICA,succes la scoala!
MICHELLE, acum mi-am amintit..mi-a placut mult haina alba pe care o aveai la intalneala.
Se pare ca pe 14fb vom iesi in oras..ca s-au oferit mamele sa stea cu fata seara!
Avem 3 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
addiana spune:
neatza fetelor! vin si eu la 
eu intrasem aseara sa va urez nopate buna si sa va mai arat niste poze, dar m-a lasat si pe mine netu'... vezi ralu ca nu numai tie ti se-ntampla...ce nervi mi-am facut!!!!!
asadar...am ajuns ieri la gratar si a fost surprinzator de frumos tinand cont ca vremea nu a prea tinut cu noi, si mai ales ca e primul meu gratar iarna (adica nu vara!!!) bineinteles ca am si poze...
aaaa si poate vreti sa vedeti si niste pui care vor sa evadeze sau macar o aripa!!!!!
monica succes azi la scoala!
miha hai pune poza la prajitura sa mai salivam putin!!!
oana sa stii ca pui am mancat la gratar...s-a facut si miel, dar no thank you!!! ai grija cu infometarea, ia si baga adbomene! trebuie sa fie bun lapticul lui victor! 
miha nu mai am ce sa belesc! bina ca s-ar gasi imediat ce
...dar nu mai am nici un chef!!!
addiana spune:
kriss si eu vazut haina alba frumoasa! 
ce bine ca doarme ale. conteaza mult sa te poti odihni bine noaptea.
cinemaaa...vreau si eu! de cand ma chinui sa ajung si nu reusesc!
noi inca nu avem nici un program pt 14 febr, dar cred ca vom iesi si noi undeva, ca doar trebuie sa "plateasca" tati pt cei 8 pui!!!
mariussimiuc spune:
Helau! 
Vad ca va cafeliti,da' o Inka nu da nimeni? ![]()
Diana,super iarna la gratar,asa-i?
Noroc ca ati avut copiii cu voi sa va faca focul.
Oana,ia explica tu cum e chestia aia...budinca de clatite cu banane. 
Cristina,bravo la asa bunici! Si voua de 2 ori bravo pentru...destrabalare.
Noi se pare ca pe 14 vom smotrui,dar nu-i bai...Sa dea DD sa terminam repede curatenia sa ne putem muta.
Va pup si mai revin...in pauzele publicitare. ![]()
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Raluca cred ca a ramas iar fara net.
Sau face repetitii pentru St Valentine. 
da' de unde?
netul a mers, minune...
doar ca pe la 9 m-am bagat un pic in pat sa ma uit la filmul de pe Antena 1 si deodata am inceput sa tremur de frig, sa ma doara toate, maini, picioare, spate, cap... Am mai rezistat vreo 5 minute si brusc am adormit, asa, cu perna ridicata, cu capul sprijinit de dulap... Mi-am asezat apoi pernuta si am zis ca stau un pic sa-mi revin, dar somn pana pe la 1.... apoi m-am trezit, am luat o pastila si inapoi in pat. N-am mai avut putere sa vin la voi. Si m-am mai trezit dimineata la 7 cand bantuia sotul prin casa, mi-am dat seama ca inca e prea devreme si am mai dormit pana pe la 10 si ceva...
Si acum mi-e rau, deci e clar ca-i gripa sau, oricum, o raceala "frumoasa" de tot. Am si inceput sa tusesc, imi curge si nasul... :(
Foto Ralu