Albinute&bondari de martie-aprilie 2007 (71) LMA!!
Raspunsuri - Pagina 11
magdalena76 spune:
Amma – miercuri cu toate ne vom ruga ca operatia sa fie un succes. Esti o femeie puternica si pentru puiul tau vei trece cu bine peste incercarea asta.
magdalena76 spune:
Raisa - ne place bicicleta dar cel mai mult si cel mai mult ne place domnisorica RAISA. Vreau si eu sa-i cumpar bicicleta dar in singurul loc in care am gasit, adica la magazinul piciul, costa 2 mil, si mi s-a parut cam scumpa. In fine, pana se incalzeste mai am timp desi ma rupe de spate Vladut ca nu mai vrea in carut, vrea sa mearga el tinut de manute, si eu stau cocosata tot timpul....
magdutah spune:
La multi ani !!!
Alexandru Eduard
La multi ani !!!
Sa cresti mare si sanatos si sa aduci multe-multe bucurii parintilor !
Magda Matei 9.04.2007
magdalena76 spune:
Asa, acum sa va spun si ceva despre noi. Am strans tarcul ca ocupa locul degeaba si nici nu-l foloseam si acum se tot invarte prin sufragerie ca s-a prins ca e loc mai mult. Am facut curat si in baie, in sensul ca am ridicat toate „obiectele” periculoase deasupra dulapioarelor si am last usa deschisa. Teroristul a fost foarte incantat de noul loc de joaca si acum vieria o pauzaste fericit prin toata casa. Singurul dezavantaj este ca mai baga in gurita cate o bobita de mancare de-a cainilor si trebuie sa stau cu ochii pe el sa n-o inghita. A invatat sa faca pa-pa cu manuta. Cum iesi din camera cum iti faca pa-pa. Si ca sa fie si mai amuzant iti face pa-pa si cand intri in camera.
magdutah spune:
buna stup !
Noi ieri am iesit la plimbare si restaurant.
Am fost pana aproape de granita cu Cehia, caci nu e departe de noi si apoi seara la restaurant grecesc sa sarbatorim 5 ani de prietenie :) inceputa cam tot intr.un restaurant grecesc, insa mult mai departe de aici -in nordul germaniei...
Clar ca l-am luat si pe Matei cu noi caci nu avem aici cu cine il lasa. Probleme nu au fost ...ne-am jucat cu el pe covor, tati l-a luat si in spate si l-a plimbat ... chelnerii s-au jucat cu el ... Doar ca era tarziu si cum toata ziua dormise "pe furate" in masina, rabdarea lui nu a fost asa mare asa ca ne.am dus repejor acasa !
in rest suntem sanatosi. Zilele astea trebuie sa incepem sa mancam si paine, ca doar avem 10 lunisoare implinite! (Multumim de urari tuturor!) I-am luat faina si drojdie sa ii fac eu o bucatica de paine fara sare. Si cam atat ...
Pupice multe la bondareii si albinutele bolnavioare !
Magda Matei 9.04.2007
stefimic spune:
LA MULTI ANI!
DAVID GABRIEL de mami LILIDANA
DELIA de mami DARABAN
MARIA de mami ANAMARIA
BOGDAN EUGEN de mami PHILI
TEODOR PATRICK de mami TONYA
ALEXIA SARA de mami SORI 1980
sa cresteti mari,mancaciosi, cumintei si sa ne bucurati in fiecare zi!
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
stefimic spune:
MARTUTZA mii de scuze, despre voi am vrut sa scriu dar aseara dupa cum am scris cred ca o luasem un pic pe langa, deh prima aniversare.
sa nu va suparati pe noi si pupam VICTORAS sa mai fuga dupa portocala.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
laura_oana spune:
salutare feteleeee
ei bine ieri il laudam pe Edy ca face la olita.....azi m-a tras in piept, a facut kk in pampi pana sa il pun pe olita.se mai intampla, dar sper ca in curand sa ma anunte cand face sa il pun repede pe olita eu imi fac iluzii sper sa nu am deziluzii.( vb sotului).
sa ma laud putin..pot???
nu conteaza tot va spun pt ca sunt foarte fericita, AM REUSIT SA IL FAC PE EDY SA ADOARMA SINGUREL IN PATUT ACUM DE DIMINEATZA!...dupa certuri si scandal MARE din partea lui ( ma certa pe limba lui de cred ca nu ma mai spala nici Dunarea) intr-un final a adormit.
noaptea nu e chip sa doarma in patut, va ziceam ca doarme cu mine pt ca in patut nu are loc!!! DOARME FOARTE RAU, se invarte pe toate partile, merge in 4 labe in somn, isi cauta un loc pune capul jos si asa doarme cu kuru in sus ( practic doarme in genunchi), azi nopate ma calarit toata noaptea, ma cauta si se urca pe mine nu conteaza ce pozitie, poate sa ii atarne capul , sau picioarele sa fie incomoda pozitia el asa doarme calari pe min e, apoi se da jos ( TOT IN SOMN) SI PLEACA LA PLIMBARE PRIN PAT !!! CE SA MA FAC CU EL MAI FETELOR, CA MA ZAPACESTE NOAPTEA!PARCA E SOMNAMBUL, IL CULEG DE PRIN PAT MAI TOATA NOAPTEA SA NU CUMVA SA PICE,SI NICI NU MA ODIHNESC BINE!DAR IN PATUT SE TREZESTE DIN ORA IN ORA LA FIECARE MISCARE SE RIDIK IN PICIOARE SI INCEPE SA URLE.
singurul lucru la care nu avem discutii este mancarea , papa si cate 2 feluri la masa de pranz( supa cu taitei facuti de mama sau cu galuste cu legume si carnita sau ciorba + piure de cartofi sau legume cu carnita) mai nou nu putem sa papam la masa si el in scaunul lui pt ca ce ii dau eu lui sa pape nu e la fel de bun cu ce este pe masa noastra asa ca imi impinge cu mana mancarea si imi arata cu degetul sa ii dau de pe masa!!!deci mancam cu randul Edy primul apoi ta-su apoi eu!
aaaa..am cumparat sticuta noua pt lapte MAI MARE ( 330 ML) si edy bea dimi si seara cate o sticla ..de cand bea 330 in loc de 250, nu se mai trezeste noaptea sa bea ceai!laptele il bea simplu pt ca daca simte ceva in el e bleahhhh.cereale oricum nu ii dau pt ca a facut alegie de la cele de Nestle si nici branzica nu papam pt ca la fel afce alergie.nu am o explicatie , lapte, iaurt, unt, bea/mananca si nu are nimik daca ii dau branzica face bubite( orice fel de barzica cumparata sau facuta de mine).
si nu mia stiu ce am vrut sa mai zic...vreau sa zic multe si repede si uit in timp ce scriu..REVIN..cand imi aduc aminte
pup bondareii si albinutele care au mai crescut cu o lunitza!!!! si la multi ani!
pupici
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
laura_oana spune:
madaaaaa....pup pe mark bolnaviorul si pe tine si sper din suflet sa nu mai fie nevoie sa ajungeti iar in spital..brrrr ...e groaznic si ma rog sa fie bine si sa nu mai faca febra. si la asistentele alea le-as spune eu cateva.( cand l-am operat pe edy la 6 sapt nu stiu ori am avut noroc si asistentele chiar au fost de treaba , ori norocul a fost ca unchiul meu cel care l-a operat pe edy era doctor acolo!) dar s-au comportat omeneste si cu bun simt si chiar aveau grija de edy si nu numai ( dar noi eram la terapie intensiva). in fine nu vreau sa imi mai aduc aminte si nici sa mai vad vreun spital ..nici macar pe dinafara!!!!!
aveti grija de voi ca de puiutii vostrii sunt convinsa ca aveti!
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
karra80 spune:
Ne mai tineti minte?
Am aterizat si noi pe plaiuri romanesti.......a fost fff frumos in Austria...winnicu s-a comportat exemplar......nici nu ma asteptatm sa aiba atata rabdare in maisna dar a fost fff cuminte.....iar la munte a fost super...doar atat ca eu si tti mancam separat ca Winnie voia doar plimbata......cred ca abagt km prin tot hotelul......
A avut o surpriza la hotel ca au asteptat-o in camera cu patut de copii...si ea cum nu doarme decat cu mine va dat seama ce incantata ear de patut
Merge doar sg din cand in cand ridica mana sa se prinda cand trece pragul.....in rest se enerveaza daca o iau de mana......cine ma intreba acolo cat timp are si-i ziceam ca doar 11 luni nu le venea sa creada......a fost si la prima discoteca din viata ei......a dansat in stilul ei adica dat din maini si din cap ca i rokerii.....Avea la masa locul ei la scaunel..si meniu de copii separat dar manca fff putin.....doar nu era sa se ingrase ca pus bine ultima luna ...asa ca iar suntem in greva
Am gasit si mag TOYZ.....mare cat Metro doar cu jucarii.....am innebunit ca as fi cheltuit toti banii pe ele....si m-am socat cat de mulot isi bat joc de noi importatorii asta ai nostrii la produse de bebei...de ex:o cutie de cereake de 500 g la ei e 3.60 euro....la noi una de 250 g e 13-16 ron.....iar scaunul de masina ce eu l-am luat cu 1500 ron ca miniblu e sg importator pe Rmania...acolo ea 169 euroF....tui de ea treaba.....si multe alte ex...ca imi venea sa mor de nervi.....
Winnie a perimit 2 jucarii.....+un trenning adidas+ adidasi.....+ papucei ghetutel...ca erau la super preturi......
Sa ne laudam cu ce facem noi:
-merge sg doar din cand in cand intinde mana sa o tin
-tel il duce la ureche si zice AAAAA
-cand ma vede cu castronelul de papa face PA PA PA cu buzele.....
- in timp ce merge bate si din palme.....
-cand ii zic sa faca draga la fetitza se mangaie cu palma pe obraz...e asa de dulce
-ma mucsa de picior cand vede piele si daca tip si zic ca ma doar incepe sa tipe si ea si rade de numa.....
-daca-i cer pupa apleaca fruntea la mine.....
-daca-i cer papa imi imtimde bucata dar nu mi-o da.....
-se lasa sg in fund din picioare....
- ainvatat sa se de-a sg jos din pat...evident ca nu-i iese de fiec daca si atunci incepe sa urle dupa minme......
-isi tine sg bibele doar cand are ea chef.....
asa dansam noi.....sa se vizioneze ciu sunet
Si cam atat....s-a trez si rea sa fiu cu ochii pe ea.....
Nu am citit din urma dar acuma recuperez...de fapte deseara.....
Poze acuma le pun revin cu un link...
va
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 11
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie