Baiatul mamei/fata mamei.....comorile noastre

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

nu cred ca a vrut sa supere pe nimeni eu o vad doar ca pe o avalansa de dragoste a unei mame catre baietelul ei in urma unei grele suferinte fi ti mai ingaduitoare si eu sunt mama de baiat si viitoare mama de fetita si o inteleg perfect
mari un popik pt Andrei

SUNT TARE MANDRA DE BAIATUL MEU si ii fac toate mofturile atat timp cat sunt rezonabile si nu depasesc o limita baiatul meu e asa cum mi l am inchipuit din prima clipa de cum am aflat ca sunt gravida cand o sa fiu mama de fetita peste 4 luni o sa scriu si eu de FATA LU MAMA tot asa de rotunda si mandra ca acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Eu mi-am spus parerea, cu scuzele de rigoare. Sper sa nu se supere nimeni. Dar nu cred ca daca seamana mai mult cu tine trebuie sa-i faci mai multe pofte, sau daca seamana mai putin, nu i-ai face...

Copiii sunt ai nostrii, indiferent daca sunt baieti sau fete si trebuie sa le acordam toata dragostea si atentia NECONDITIONAT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Draga [b]cafera,
Nu am initiat acest subiect din motivele expuse de tine, ci pentru ca voiam, pur si simplu daca mai sunt mamici in aceeasi situatie ca si mine...
In decembrie am pierdut fetita pe care am putrat-o in burtica 38 de saptamani.O iubeam la fel de mult ca si pe baietel, chiar daca nu am apucat sa ne bucuram de ea.
N-ai fost foarte atenta.Am spus ca nici eu nu sunt de acord ca un parinte sa faca diferente intre copii...
Am vrut sa aflu parerea altor mamici de baieti, indiferent daca mai au sau nu alti copii, despre relatia lor cu acestia, despre comportamentul lor...
Nimeni nu a spus ca mamele de fete nu ar fi puternice...Chestia cu care am inceput era doar o vorba din popor...
[quote]Originally posted by cafera

Mariaanna[/b], deja intrevad in tine soacra "soacra". Scuza-ma daca te deranjez. Dar, crede-ma ca in viata mea am cunoscut multe femei cu adevarat puternice si care aveau fete, chiar trei. Adevarate modele, pe care greu le poti egala.
Nu spun asta pentru ca sunt mama de doua fete, dar cred ca pe copii trebuie sa-i iubesti cu aceeasi daruire.
Nu sunt de acord nici cu faptul sa-ti doresti mai mult baiat decat fata... Ganditi-va cati oamaeni asteapta sa-si indrepte Dumnezeu ochii spre ei si sa le daruiasca un sufletel...

Imi pare tare rau ca te dezamagesc, poate ai lansat subiectul din pura mandrie de mama a unui copil unic, dar cred ca nu faci decat sa starnesti polemici. Fara suparare.

Mamica de printese
[/quote]

Mariaanna, mami de Alex nazdravan

cāteva poze

Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra

Mergi la inceput

Anisiap, bine ai revenit...Nu te-am mai vazut de mult pe Dc...Sper ca problemele tale s-au rezolvat.
Multumesc pentru interventia ta...Se pare ca doar tu ai inteles...
Nu am dorit sa fac nici o diferenta , doar sa schimb pareri cu alte mame de baieti,pentru ca am impresia ca sunt prea ingaduitoare cu baiatul meu, mai ales dupa intamplare...Ma gandesc ce as face daca intr-o zi as ramane si fara el?Doamne fereste!!!!

cāteva poze

Mergi la inceput

Tot tie Anisiap, iti raspund si-ti zic ca esti inteleapta...Ma vad pe mine in tine...
Foarte frumos spus:
SUNT TARE MANDRA DE BAIATUL MEU si ii fac toate mofturile atat timp cat sunt rezonabile si nu depasesc o limita baiatul meu e asa cum mi l am inchipuit din prima clipa de cum am aflat ca sunt gravida cand o sa fiu mama de fetita peste 4 luni o sa scriu si eu de FATA LU MAMA tot asa de rotunda si mandra ca acum

cāteva poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariaanna

Draga [b]cafera,
Nu am initiat acest subiect din motivele expuse de tine, ci pentru ca voiam, pur si simplu daca mai sunt mamici in aceeasi situatie ca si mine...
In decembrie am pierdut fetita pe care am putrat-o in burtica 38 de saptamani.O iubeam la fel de mult ca si pe baietel, chiar daca nu am apucat sa ne bucuram de ea.
N-ai fost foarte atenta.Am spus ca nici eu nu sunt de acord ca un parinte sa faca diferente intre copii...
Am vrut sa aflu parerea altor mamici de baieti, indiferent daca mai au sau nu alti copii, despre relatia lor cu acestia, despre comportamentul lor...
Nimeni nu a spus ca mamele de fete nu ar fi puternice...Chestia cu care am inceput era doar o vorba din popor...
[
quote]Originally posted by cafera

Mariaanna[/b], deja intrevad in tine soacra "soacra". Scuza-ma daca te deranjez. Dar, crede-ma ca in viata mea am cunoscut multe femei cu adevarat puternice si care aveau fete, chiar trei. Adevarate modele, pe care greu le poti egala.
Nu spun asta pentru ca sunt mama de doua fete, dar cred ca pe copii trebuie sa-i iubesti cu aceeasi daruire.
Nu sunt de acord nici cu faptul sa-ti doresti mai mult baiat decat fata... Ganditi-va cati oamaeni asteapta sa-si indrepte Dumnezeu ochii spre ei si sa le daruiasca un sufletel...

Imi pare tare rau ca te dezamagesc, poate ai lansat subiectul din pura mandrie de mama a unui copil unic, dar cred ca nu faci decat sa starnesti polemici. Fara suparare.

cāteva poze

[/quote]

Imi pare nespus de rau pentru ce ti s-a intamplat, legat de pierderea fetitei.
Asa am gandit eu si imi cer inca o data iertare.
Sper sa nu te fi ranit si eu cu vorbele mele...
Acum inteleg sensul intrebarii tale, pentru ca presupun ca te agati disperata de baiatul tau si ai fi in stare sa-i oferi tot de pe lumea asta. Fa-o, nu-ti pune nici un fel de oprelisti!
Dumnezeu sa va aiba in paza pe amndoi!

Mergi la inceput

Cafera,multumesc ...n-aveai de unde sa stii.
Dar cred ca din asta ai invatat sa nu judeci oamenii de la prima ,,vedere".Nu stii ce se ascunde in sufletul lor.
Faptul ca te autointitulezi ,,mamica de printese" arata dragostea ta mare pentru fetele tale.Si e normal sa fie asa.Ma bucur de fiecare data cand vad o mamica iubitoare la fel de mult cum ma intristeaza cele care-si abandoneaza pruncii.Sper ca acum ai inteles totul si ca nu mai crezi ca am vrut sa starnesc polemici.
In fond, orice mama-si lauda puiul...
Multa sanatate si sa te bucuri de printese.

cāteva poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

din pacate nu s au rezolvat dar sunt optimista

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anisiap

din pacate nu s au rezolvat dar sunt optimista

Mult succes!Se va rezolva pana la urma.Fii tare!

cāteva poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariaanna

Cafera,multumesc ...n-aveai de unde sa stii.
Dar cred ca din asta ai invatat sa nu judeci oamenii de la prima ,,vedere".Nu stii ce se ascunde in sufletul lor.
Faptul ca te autointitulezi ,,mamica de printese" arata dragostea ta mare pentru fetele tale.Si e normal sa fie asa.Ma bucur de fiecare data cand vad o mamica iubitoare la fel de mult cum ma intristeaza cele care-si abandoneaza pruncii.Sper ca acum ai inteles totul si ca nu mai crezi ca am vrut sa starnesc polemici.
In fond, orice mama-si lauda puiul...
Multa sanatate si sa te bucuri de printese.

cāteva poze

Nu am dreptul sa judec pe nimeni. Nu eu. Pur si simplu aceea a fost opinia mea. Aducandu-mi si scuzele inca de la inceput, speram sa fiu inteleasa fara a ofensa. Se pare ca nu am fost prea diplomata.

Da, imi iubesc nespus fetitele, viata m-a incercat si pe mine, dar Dumnezu si-a intors fata catre mine cand medicii au lasat privirile in jos.

Sa continui sa crezi in visul tau si ai sa vezi ca ai sa reusesti!
Daca te ajuta cu ceva, eu insami am fost un copil iubit, caruia mama i-a pus inclusiv sufletul in palme si i l-a oferit. Sunt venita pe lume dupa ce mama mea a pierdut primul copil la nastere, din cauza unei cezariene care a primit aprobarea prea tarziu. Dar sunt sigura ca mama m-ar fi iubit la fel de mult. Daca mi-a facut poftele...mai degraba mi-a alimentat visele si mi-a dat multa incredere in mine.De la ea am invatat ca pe copii trebuie sa-i iubesti nespus sa capete radacina, si sa le dai increderea de care au nevoie sa poata zbura.

Ca sa inchei, pot spune le fac fetelor poftele zilnic: le iubesc, le incurajez si le dau incredere in ele. De asta au nevoie!

Inca o data,imi pare nespus de rau daca te-am ranit cu vorbele mele...

Mergi la inceput