Mamici de iulie-august 2008 (32)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Mona departe de mine gandul de a te judeca. Am zis si in alte mesaje ca te admir ca rezisti cu stoicism incercarilor. Dar ziceam ca poate ar fi mai bine daca nu ti-ai mai face si tu ganduri negre ca si asa ai de suportat alte probleme mai mari ca sa trebuiasca sa-ti mai creezi si tu altele. Sper ca nu te-ai simtit jignita, daca am facut-o imi pare rau, iar daca o sa te simti mai bine alegand alta data atunci fa-o. Eu doar am spus ca nu-ti fac bine grijile inutile, asa cum a fost si cu povestea Biancai Brad care te-a afectat evident desi numa asta nu-ti mai trebuia. Inca odata, ia-o ca pe un sfat prietenesc si nu ca pe un repros.

bujo 17+
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Buna fetelor,va rog frumos imi spuneti si mie adresa de mail comuna si parola? Mersi mult!
Apropo am fost azi in Ikea si am vazut si bineinteles am cumparat o multime de lucruri pt bebelusi:barbite ieftine si superbe,pernute,jucarii,etc.
Pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

VENI,VIDI,VICI!!
am luat 6 la examen,sunt un geniu!!

BUJO,nu m am suparat,doar am incercat sa explic ca nu sunt chiar asa cum ma percepeti voi...doar ca sunt excesiv de sincera...

fetelor,pe unde umblati azi?

21+cu bebe codrin si mami de cris

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Eeee Mona si tu , pe unde umblam ??? in gradina la soare toata ziua , au fost 12 grade dar m-am simtit ca si cum erau 19 sau mai bine , nu vant nu nimic . Am facut cate ceva in gradina si in rest am lenevit la soare , apoi am intrat in casa si am facut prajitura Alba ca zapada si mancare pt. in seara asta .
Am inteles ca si maine va fii la fel de frumos asa ca vedem noi poate mergem la padure .
In rest totul bine .
Felicitari noilor mamicute care au aflat ce au in burtica .

Alina 19 si Mandy Stephanie 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

si la noi, si la noi e vreme frumoasa, miine tot asa planuim sa stam pe-afara. Fetele, eu n-am luat nimic pentru bebe, zero barat. M-am invirtit prin magazine, n-am gasit decit chestii albastre sau roz, asa ca mi-am luat mie . Astept sa aflu si eu cind oi afla daca e roz sau albastru, ca sa m-apuc de spart banii.

Si-apropo de laudat barbatii. Eu va iau pe toate, pentru c-al meu barbat CALCA RUFELE !!!!!! E, nu-i asa ca-i tare? Face si de restul, impreuna cu mine, insa calcatul e exclusiv al lui.

anaxena, hai fii serioasa cu dieta, chiar nu esti grasa. Iar cu kilogramele chiar tu ziceai ca ai inceput sarcina cu ceva mai mult decit greutatea ta ideala, dar nu e cazul sa numeri cu cit te-ai ingrasat fata de greutatea ideala. Incepe sa numeri fata de kg pe care le-ai avut cind ai inceput sarcina. Si eu incerc sa maninc temperat, ca mai am pofte de ciocolati si alte prostii, dar la dieta in nici un caz nu ma gindesc. Ai grija de bebica ta si nu-ti priva organismul in perioada asta.

bubu, si la mine au revenit greturile azi. Tocmai pe cind credeam c-am terminat cu treaba asta. Cre' ca copchiii nostri s-au vorbit sa nu ne lase sa ne bucuram de week-end

sursula, mersi de aprecieri Incerc si eu sa ramin in zona aia, da' nu-mi reuseste mereu ...

dana, ma bucur ca nu mai bagi in seama stirile negativiste. Stiu ca nu ti-a fost usor sa nu te gindesti la lucruri rele, avind precedentul celeilalte sarcini, dar acuma esti avansata cu sarcina, lucrurile merg bine, asa ca ramii optimista, e bine si pentru bebicul tau.

sun, suna bine reteta ta de cartofi cu rozmarin, cred ca-ncerc si eu ceva de genul asta miine, c-am de toate, mai bag niste pulpe la cuptor si sper sa ma lase greturili sa imi pice bine. Cit dureaza renovarea voastra? Ce anume faceti?

mariana, vroiam sa zic si eu sa ne dai retete daca ai, de transformat ne-ocupam noi dup-aia.

aurie, bine-ai venit, da-ne datele tale sa te treaca fetele pe lista.

tecky, sa-ti fie de bine cumparaturile, nici nu stiam ca la ikea se gasesc chestii pentru copilasi, se vede ca n-am mai dat de mult pe-acolo.

mona, felicitari c-ai luat examenul. Nu cred ca trebe sa iei in nume de rau ce ti-a zis bujo, intentia ei a fost buna, si eu am aceeasi parere ca si ea. Toate te admiram ca ai puterea sa duci la capat o a doua sarcina in conditiile actuale, dar incearca sa nu ingreunezi lucrurile cu temeri sau superstitii inutile. Sint convinsa ca o atitudine optimista v-ar face mult mai bine, tie si lui codrin, decit sa stai doar cu drobul de sare

hai ca merg si eu la culcare. Noapte buna, mamici cu burtici

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Iti multumesc mult Bujo ca mi-ai trimis adresa si parola contului comun.
Bine ai revenit printre noi Miky Cris.
Pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neatza,

Ce fac fetele? Am intrat si eu sa vad ce-ati mai facut...
Noi suntem amandoi cu nodul in gat dar ne tzinem batzoshi! Greu sa-ti vezi puiul lipit de geam si tu sa-i faci cu mana si sa ramai ca prostu' fara el! Fie si atunci cand puiul e un catel...dar e atat de umanizat, atat de inteligent, atat de copilul nostru incat....Asta e, macar sunt absolut linistita, ai mei sunt realmente topiti dupa el!

In rest...mai stam si noi nitel bot in bot, sa ne lingem ranile si incepem sa impachetam totul!

Sa vedem ce am retinut din ce-am citit in viteza:

Dana sanatate si optimism, iti doresc! Sa stii ca eu, cel putin, cam asta fac aici: sunt cerberul ce nu vrea sa lase pesimismul sa ne intre in casa! Asa ca poti intra cu incredere macar la odisee...ca doar esti deschizatoarea de drumuri!

Tecky felicitari pt achizitii! Sa le poarte bebelina sanatoasa!

Bubule nasol cu greturile alea! Cat despre sotz..esti foarte tare, vezi ca ai stiut cum sa-l pui sa aiba si punctul 4 pe lista? Al meu a stat singurel de pe la 14 ani si uite asa a invatat sa le faca pe toate! Si e perfect, serios! Pe el chiar o sa-l laud mereu, nu numai pt ca face orice treburi prin casa ci pt ca este sufletul meu minunat, care-mi completeaza viata. Sunt mai bogata si cea mai fericita de cand ne-a adus DD impreuna! Si faptul ca o sa am o "mini-iubi" (pt ca stiu eu ca fii-sa o sa-i semene) ma face sa zambesc tot timpul!

Mona bravo pt examen! Stiam eu ca-l treci, ca doar esti fata desteapta! Ma bucur ca nu te-ai suparat pe Bujo, pt ca e o fata atat de scumpa si bine intentionata, incat ar fi fost pacat! Eu ti-am mai zis...ai toata admiratia mea pt sacrificiile pe care le faci si tocmai din cauza asta, vreau sa te fac sa fii mai increzatoare in fortele proprii! Pentru ca poti multe!

Miky bun revenit! Ma bucur ca nu ne-ai lasat, imi faceam griji!

Turturicu sa faci cartofii asa, sunt foarte buni! Eu ii las cu toate astea pe ei intr-un vas etansheizat sa se imbine aromele, pt vreo 3 ore! Apoi la cuptor! Despre renovat: pai dat tot jos pana la beton (si e de munca, pt ca am avut eu acum vreo 2-3 ani proasta inspiratie sa pun un soi de piatra pe pereti (sandstone) si aia o sa-i omoare), apoi indreptat peretii, evident, si dat cu lavabil, bai date jos complet si pus totul nou, de la capat, bucataria la fel (din dragoste pt vechiul meu frigider e singurul care momentan a scapat, dar nu stiu daca nu-l dau si pe el), cumparat multe lucruri noi, refacut arcade...bla bla bla. In principiu aia cu datul pietrei jos de pe betoane va fi si grea si zgomotoasa dar asta e! Noi ne-am inchiriat garsoniera pt o luna dar probabil casutza va dura putin mai mult! Apoi tot cei de la firma au si parte de curatenie intensiva, adica munca mea, cum ar veni. Si noi putem doar sa ne cumparam ce mai vrem noi si sa facem "coltzisorul Galu". Va fi bine, chiar daca e obositor acum sa ma mut intr-o alta casa si intr-o alta zona dar pt Galu a noastra facem orice!

Alina foarte fain ca aveti vreme buna! Profitati de ea! Aici este foarte frig, dimineata ningea...

Ana arata foarte bine burtica de 21 sapt si mamica la fel! Of tu cu dieta ta, te chinui asa de zuza ce esti! Dar daca asta te face fericita, eu iti respect decizia! Si eu tin jurnal in care scriu saptamanal ce si cum. Poze cam din 2 in 2 sapt..chiar 3, ca sa se vada diferenta!

Gata! Ma'c sa mananc un ou fiert de iubi si cu mustar iuteeee, cu ardei si branza proaspata! Ca sa am putere pt trebi!

Va pup si va doresc o duminica frumoasa!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

fetelor,dar stiu ca ati tras chiulul,nu gluma...

MIKICRIS,bine ai revenit,chiar ma temeam ca ne ai parasit!

TURTURICA,nu m am suparat pe bujo,ca doar nu suntem la gradinita!!sunt ferm convinsa ca a fost bine intentionata,dar am incercat sa explic care i faza cu negativismul...eu va admir pe voi ca sunteti f optimiste,mi ar placea si mie sa fiu mereu asa,dar cred ca asta mai tine si de educatie,si de chestia aia nativa...eu,din pacate,am avut o copilarie lipsita de afectiune parinteasca,o bunica frustrata care l a iubit pe fratele meu atat de mult,incat pe mine m a urat si din pacate,ea ne a crescut..n as vrea sa intru prea mult in detalii,dar toate astea si au pus amprenta asupra a ceea ce sunt eu acum...la 19 ani am luat o supradoza de pastile,iar reactia tatalui meu,care a refuzat sa vina la spital sa ma vada,a fost//daca e proasta,las o sa moara...ca ma face de ras//

asa ca...,oricat as vrea,nu pot sa radiez de optimism.acum sunt bine,mi am gasit echilibrul sufletesc,dar undeva,in sufletul meu,e o rana adanca...

revin ca m am intristat...

21+cu bebe codrin si mami de cris

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

DD ce linishte !!
hai sa ne lamurim cu greutatea mea: inainte de sarcina aveam 50..in sapt 6 aveam 54,iar acum variez intre 56-57...voi toate avetzi maxim 5 in plus...si tocmai de acum incepem sa luam masiv,asha ca eu m-am hotarat sa tzin un regim ca sa ajung si eu ca voi,pe o linie de plutire
si asha pun pe mine pe zi ce trece din nici nu shtiu ce..asa nu arat ca m-am ingrashat dar cantarul zice altceva si mai am si un sotz care face mishto de mine si minim 6 persone care intra in salon si-mi spun cat m-am ingrashat..asha ca am facut o obsesie,mai vin unele foste gravidute si-mi zic,vai!!in luna a5a eu aveam 2-3 ilograme luate..si uite asha ma streseaza cate o clienta din juma in juma de ora si-l mai am si pe sotzul acasa care cica "glumeshte"

Ana-Maria21+
am oMARIA!!!AMR 19sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Fetelor, sunt disperata , azi-dimineata cand m-am dus la baie m-am trezit cu o secretie maronie. Stiu ca in principiu atata timp cat nu e rosu ci doar maroniu nu e grav, dar tot sunt foarte speriata. Si am fost saptamana asta la eco si totul era ok, nu pot sa inteleg ce s-a intamplat, nu am facut efort, nu m-am lovit... doar ca am fost cu masina ieri de la bucuresti la valcea, dar am mai mers si pana acum cu masina si n-am avut nimic. L-a sunat sotul pe doctor (ca eu eram prea speriata ca sa pot vorbii) si doctorul a zis sa stau linistita si sa iau un nospa, sa il mai sun maine si in functie de cum evolueaza lucrurile sa ma mai duc la un control. Acum sunt inapoi in bucuresti, ca trebuia sa ma intorc.
Chiar nu imi pot explica ce s-a intamplat, credeti ca poate fi din cauza candidozei? eu am avut mereu probleme cu candidoza, dar secretie maronie nu aveam decat uneori la sfarsitul menstruatiei.
Imi pare rau daca va intristez cu proasta mea dispozitie, dar si acum cand scriu imi dau lacrimile la gandul ca s-ar putea intampla ceva rau cu fetita mea

Didi 17+

Mergi la inceput