Mamici de iulie-august 2008 (32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

mey fetelor,pai cand am citit mesajele nici nu mai stiam ce sa cred si nici daca sa rad ori sa plang!imi treceau 1000 de chestii prin cap.am schimbat si noi nr saptamanii si in curand poate punem si culoarea carutului pt bb.pe 21 febr. merg la iosup iar daca bb nu e pudic poate aflam ce este. fetele si aveti grija de voi si de burtici.
20+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Didi, calmeaza-te, nu mai plange, daca doc zice ca nu trebuie sa te sperii, asculta-l. Si eu am patit la fel acum vreo 10 zile si am vorbit cu doc si mi-a explicat ca cel mai probabil e putin sange de pe peretii vaginului, pentru ca acum sunt foarte vascularizati. Am citit si in carti, si acolo la fel explica.

Stai linistita si cu rotzile in sus, bebe e bine!

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 17+ posibil ?

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

DIDI,imi pare rau pt ceea ce ti se intampla,dar nu te speria,poate nu e nimic grav...cel mai bine e sa mergi la un eco,daca esti in bucuresti,te poti duce chiar maine,la eco se vede cel mai bine ce face bebe,cum e placenta.iti tinem pumnii sa fie bine totul!!

21+cu bebe codrin si mami de cris

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

monalac tocmai ce am citit ceva postat de tine la un subiect//coagulare a sangelui//.mie dr mi a recomandat sa fac analiza asta si nu inteleg de ce si pt ce!?imi poti spune tu ceva legat de asta?
20+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna fetele,

am citit doar 5 din cele 10 pag..restul mai tarziu.....merg sa mananc in oras...ca asa imi e o foame.....si nu vreau sa supar bebelusul....care apropo...de vreo cateva zile nu mai simt nimic..nu mai stiu exact de cand...dar nu cred ca e ceva grav...nu???..am mai auzit ca il simtim pe bebe...apoi cateva zile nu...

...asa e???...sau am innebunit eu??
..pupici...mai intru diseara...

Cami

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Monalac, bravo pentru examen!!Important e ca l-ai luat!!Ce mamica isteatza au Cris si Codrin!!
Sunintzeleg ce ai simtzit cand puiutzu alb a plecat.Eu am stat despartita de al meu aproape 2 ani si plateam cate 1000 de euro pe luna la mobil sa sun sa vad daca e bine, daca a mancat, daca are pureci, daca l-au dus la tuns si plangeam de fiecare data cand il auzeam...Da o sa se remedieze si asta si o sa fitzi 4 in familie!!Voi doi, Galu si mogaldeatza - adica fratele lui Galu cum ar veni...Si eu imi doresc ca fie-mea sa semene cu sotzul meu, nu atat de isterica, colerica, depresiva cum sunt eu cateodata!
Boti ce-ti mai fac pestisorii??
Bujo ce a mai decis prietena ta cu sarcina?Este in regula, ce va face?
Anaxena, o sa ai parte de o groaza de 'binevoitori' pe durata sarcinii care o sa-ti spuna una si alta, iar sotzului tau poate ii place sa te tachineze.Eu m-am uitat atenta la poze, nu stiu ce vad altzii ca te-ai ingrasat - picioarele sunt la fel de subtiri, la fatza nu te-ai ingrasat si esti chiar mai frumoasa, bine ti-a crescut burta dar Maria trebuie sa creasca si ea.
Ma apuc sa citesc despre principii de educatie pentru copii...si sa mananc ceva mai mult decat iaurt...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (15+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

NARCISA,.stai linistita,ca nu esti nici isterica nici depresiva,cel putin eu nu te percep asa..cand te mai duci la eco?

MIKICRIS,depinde despre ce fel de analiza de coagulare vorbesti.imi poti spune cum se numeste?eu am facut mai multe analize de coagulare,pt ca avusesem o sarcina oprita in evolutie la 11 saptamani.tu insa daca ai un copil facut fara niciun tratament si sarcina asta merge bine,nu vad de ce sa faci aceste analize.poate e vb de altceva.

DIdi,cum te mai simti?

IRDA,imi pare rau ca inca esti trista,dar poate ca noi te vom ajuta sa ti revii.iti spun si eu cum imi spun mie fetele,cu riscul de a te enerva-nu te mai supara ca l stresezi pe bebe!!tu cand mai mergi la eco sa afli exact ce e bebe din burtica?

MADA,tu ce faci?ca de obicei,nu lipseai la apel..[pup

fetelor,va pun iar o intrebare panicarda.ieri am fost la mama si avea in frigider sunca,slanina de aia de porc cu sorici...nu m am gandit ca nu e bine sa mananc si pofticioasa cum sunt,am mancat cateva bucatele,dupa care mi am amintit brusc ca poate contine toxoplasma.sunca era din comert,deci nu era de tara,dar cred ca nu era fiarta ci doar afumata...sa mi repet testul de toxoplasma?oare toxoplasma s o gasi doar in muschi sau se gaseste si in grasime?
VICKY,lamureste ma si pe mine ca stiu ca te pricepi.

SUN ,stiu cum e cu blanosul,eu am avut o catea boxer pe care am iubit o nebuneste,era sufletul meu,dar cand m am casatorit tot asa,am lasat o la ai mei...stiu cum e sa te atasezi de un animal de aceea am zis ca niciodata nu mi voi mai lua altul,pt ca e o suferinta enorma atunci cand moare..doar atunci cand baietii mei se vor face mai mari,daca vor vrea neaparat un animal,abia atunci poate voi mai lua altul..

CAMY PUS,stai linistita ca bebe e inca mic si nu l simti mereu...nu esti singura careia i se intampla asta..bebe e bine,nu ti face probleme.

va pup si abia astept sa vina luni sa scrieti mai mult.

21+cu bebe codrin

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

monalac in legatura cu analiza //cuagularea sangelui//pai doar atat mi a spus ca ar fi bine sa fac aceasta analiza si nimik mai mult!
la analizele normale a iesit ca sunt deshidratatasi ca am o infectie in corp dar nu se stie undecaci din punct de vedere ginecologic cica stau f bine.eu am dat vina pe amarata asta de sinuzita caci de fiecare data cand am fost la luat sange pt analiza mi a fost fff rau si in cele din urma am ajuns la perfuzii(dar asta din cauza sinuzitei si a vomei cotinue care imi producea si contractii).mey,eu sunt in ceata si nu mai stiu ce sa mai inteleg.oare am sa ajung sa mi imaginez boli pe care cu siguranta nu le am?nici nu stiu ce sa te mai intreb dati si tu o parere ceva. si ai grija de flacai.
20+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Monalac, eu ma simt bine, dar secretia tot ma ingrijoreaza, nu e abundenta, dar tot e colorata, parca nu la fel de maro ca azi-dimineata ci putin mai deschisa la culoare; nu stiu ce sa zic, poate s-a mai limpezit si de-aia...

Didi 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Monalac, eu zic sa vorbesti cu dr tau despre asta.Ma gandesc ca daca era luata din comertz, ar fii trebuit sa aibe analizele facute si sa fie in regula dar drept e ca in Romania se pot intampla multe.Oricum, eu zic sa-ti suni dr maine si sa vezi ce zice el...
La control cred ca merg saptamana viitoare si undeva in aprilie (daca nu vin in Ro) pentru morfologica de trim 2
Didi, draga de tine, daca te ingrijorezi crezi ca ai cum sa rezolvi situatia?Crede-ma cda daca dr intzelegea ca e vreun semn care sa dea un semnal de alarma, te chema la cabinet sau te trimitea la spital...Stai linistita, bb e puternic si rezistent.

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (15+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput