Mamici de iulie-august 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 8
anaxena spune:
shtiu ca arata tare trist!!!dar nici nu stau sa alerg dupa alt dr..de asta chiar imi place,va trebuii sa suport mizeria si tziganimea de acolo(vb de Maternitatea Giuleshti)
mai nashte cineva acolo?
Ana-Maria
21+
am o
MARIA!!!AMR 19sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
bubuleana spune:
Sunny: dar unde ai gasit tu sot asa harnicut?? l-am pus si pe al meu la treaba astazi ca eu nu mai pot si ma intreba cum se spala pe jos
dar i-am facut un training profesionist de pus aspiratorul si de spalat pe jos in timp ce eu stateam pe canapea si ma uitam la tv
El a zis ca cel mai bine se pricepe la 3 lucruri: 1. facut bani, 2. lenevit acasa, 3. outsourcing ![]()
Mariana: si noi avem la fel ca voi grupele A+ cu 0+. Si n-a facut nici un copil icter? ce grupe au? 
Oricum faza cu incompatibilitatea grupelor sanguine nu e grava fetelor, e vorba doar de faptul ca in urma acesteia unii copii fac icter la nastere ceea ce nu-i asa o problema. Si dr. a spus ca apare doar la mamele care au grupa 0.
celule stem: nu stiu ce sa zic, cred ca ar trebui sa ne informam mai mult...daca are cineva mai multe informatii, opinii ale medicilor, daca cunoaste pe cineva care a prelevat sa ne spuna si noua, ne-ar fi de mare folos.
dana: La multi ani! cu intarziere... si felicitari pt rezultatele de la eco si pt baietel frumos si grasun 
turturel:
super ca ai scapat de greturi, sper sa fie definitiv ca uite acum la mine iar au revenit greturile...nu-mi pot explica
credeam ca am scapat ... uff!
biribu:
wow, ce m-ai linistit cu contractiile alea,ma simt mult mai bine incat imi vine sa dansez, uite la mine ce zen sunt acum: 

bubuleana
17+
monalac spune:
azi e ziua //marelui//examen si pana la ora asta n am reusit sa ma uit pe teste..m am uitat ieri,dar f putin...am sperat ca azi sa fiu in forma,dar m am inselat,am avut o noapte tare agitata..
mai intai,am vrut sa adorm mai devreme,pe la 23 am stins lumina,dar cris desi nu dormise dupa amiaza n avea somn..asa ca am inceput sa i spun povesti,m a pus sa i spun cum am fost eu mireasa si la un momentdat m am apucat sa i cant un cantecel pe care i l cantam cand era bebelus.acela cu//iepuras,dragalas//..nu ma lasa sa termin primul vers,ca si incepea cu intrebarile//da de ce a fugit iepurasul?//,../da de ce era cainele rau?// si tot asa...,iar la final, a izbucnit in plans...si a tinut o asa juma de ora,ca lui ii e mila de iepuras,ca a plecat suparat,ca l a gonit cainele....,mama si nu l mai potoleam,cine naiba m o fi pus sa i cant melodia asta??
ii distrageam atentia,mai statea putin,iar il apuca...intr un final a a adormit pe la 12 30 si la 3 30 s a trezit ca l doare piciorul...si n a mai dormit pana la 5..,iar eu pana la 8...am reusit sa mai adorm apoi 2 ore,dar sunt capie...
21+cu bebe codrin
Mami de
Cris
Poze Cris
danangie spune:
Buna ziua tuturor,
BUBULEANA, BLUEEYES, SUNSMILE, TURTURICA SURSULA, MARIANA, MONALAC, MADA multumesc de urari.
TURTURICA ai dreptate in legatura cu articolele negative.....de fapt, asa am inceput sa fac si asa voi continua sa fac.
MADA nepotelul e binisor......dupa sintifigrafia facuta s-a rezultat ca de fapt rinichiul care ei credeau ca e dus .....de fapt ala merge mai bine decat celalalt care ei credeau ca merge bine. Oricum vestea e destul de imbucuratoare, ca nu trebuie sa ajunga la operatie. Acu' tre' sa se intoarca peste 6 luni sa repete sinti.....asa vom vedea ce si cum. Multumesc de intrebare.
Fetelor, ma retrag...la fel.....voi intra ma rar.....pentru binele meu.....multumesc pentru urari si am sa mai intru sa va zic ca totul e bine.Va doresc sa fiti sanatoase si sa mearga totul struna ca si pana acum.
mult asteptat
AnnaBaby spune:
Anaxena spune-mi te rog cum ai reusit sa postezi filmuletul tau cu BB pe Dailymotion? Eu tot incerc si nu reusesc din cauza ca e prea mare filmul - are 7 min, dar am vazut ca al tau are mai mult. Cati MB are al tau? E pana in 150? Poate de asta nu reusesc.
. Help!
Anna
17+ cu
Maria
AMR 23
vinebarza
bebe
www.flickr.com/photos/23027377@N04/" target="_blank">poze
monalac spune:
fetelor,pe unde umblati?eu am incercat sa invat ceva,dar m am plictisit repede...
BUBULEANA si sotul meu a fost harnicut azi, a dat cu aspiratorul in toata casa,inclusiv pe sub paturi,a scos perdelele si le a bagat la spalat, a stres praful peste tot...si ar mai fi facut si altele,dar a sunat bunica sa ne ducem sa luam mancare.. a facut ciuperci marinate,abia astept sa pap,ca m ati innebunit cu retetele...
ANAXENA,stai linisttita ca aproape toate maternitatile arata naspa...daca vrei sa nasti in conditii ok si daca te tine si buzunarul,poti alege sa nasti la o maternitate privata...
DANA,ai grija de tine!sa mai intri din cand in cand si pe la noi!
SUN,nu te obosi prea mult cu stransul bagajelor.eu urasc curatenia generala,adica atunci cand casa e vraiste...insa noi nu avem bani de renovari,asa ca...sper doar sa ne putem lua un pat si un sifonier pana vine bebe,ca astea sunt din 1900 toamna...bine,tot cu credit,ca altfel n avem nicio sansa..dar lasa,noi sa fim sanatosi.]
bebe e f activ,noaptea cel putin misca non stop...am incercat sa mi schimb ora la eco,dar nu mai erau locuri libere..as putea sa aman pana pe 18,ca atunci mai vine dr la clinica,dar ma mai gandesc..
21+cu bebe codrin
Mami de
Cris
Poze Cris
bujo spune:
Mona tu iar n-ai pt ce sa-ti faci griji? Auzi la ea problema, cifra. Daca tu vrei sa astepti pana pe 18 sa faci control e alegerea ta. Dar e absurd sa te legi de-o superstitie. Oricum sunt de parere ca daca e sa se intample ceva rau o sa se intample pt ca atragi raul cu negativismul tau si nu ca o biata cifra e hotarata sa-ti faca tie viata amara. Fa-ti linistita controlu pe 13 si o sa vezi ca o sa fie totul bine.
Mai burtici nush voi cum sunteti dar io m-am saturat de durerea asta de cap care ma chinuie zilnic. Ma trezesc in fiecare dimineata cu ea si continua si peste zi cu intreruperi. Nu-i tot timpul insuportabila, e mai mult sacaietoare dar ma dispera. Tre sa fac niste fizioterapie dupa ce nasc ca vad ca mi se atrofiaza de tot coloana.

bujo
17+
album de nunta
burtik
mini Bujo
MIKYCRIS spune:
buna fetelor![]()
am revenit si eu printre voi si la bine la la greu.
Fiquelle
ma bucur ca ai ales sa mai consulti si alti doctori in ce priveste verdictul dat de dr. Albu.am vazut pozele cu SOFIA si vreau sa ti spun ca ai un copil reusit din toate punctele de vedere.
pe amundoua si aveti grija de voi!
Broscutza 27 nu inteleg de ce vrei sa faci tt daca dr. nu ti a recomandat?!?asa cum spuneai chiar tu ca ai citit cu mare interes ce au postat fetele inseamna ca ai vazut cat de stresate au fost ele la tt facut din cauza rezultatelor eronate.exact prin aceeasi chestie am trecut si eu si vreau sa ti spun ca nu e deloc usor!acum e alegerea ta,faci cum vrei si cum crezi.
si ai grija de tine.
19+
MIKYCRIS
monalac spune:
BUJO,imi pare rau ca te contrazic,dar nu sunt atat de negativista precum crezi tu,sau alte fete de aici...gandeste te ca fac o injectie pe zi,ca inainte de sarcina asta am mai avut o sarcina in care am stat numai in pat si am facut 300 de injectii...si cu toate astea,am ales sa mai am un copil,cu toate riscurile..nu vreau sa bravez,dar nu stiu cate femei s ar fi incumetat sa o ia de la inceput cu chinurile...daca as fi fost atat de negativista,sa fii sigura ca acum nu mai eram insarcinata...doar ca,uneori,cand iti doresti atat de mult ca totul sa fie bine,ai face orice pt asta,incercand chiar sa pacalesti si hazardul...nu stiu daca ma crezi sau nu,dar de fel chiar nu sunt superstitioasa,de ex,nu cred in deochi,sau faze de astea,dar acum,in sarcina,nu neaparat ca as crede ca 13 e zi cu ghinion,altfel nu mi as fi facut de la inceput programare pe data asta,doar ca m a fulgerat asa prin minte...//ce ar fi daca??//..si pt ca nu vreau sa mi reprosez nimic dupa,ma gandeam ca mai bine aleg o alta data...
gata,mi am spus oful..
21+cu bebe codrin si mami de cris
Mami de
Cris
Poze Cris
anaxena spune:
am fost la cumparaturi: iaurt dietetic,cashcaval dietetic,branza 35% grasimi,pepene,nectarine,piersici,pomelo,lapte dorna cu calciu,ardei gras,paine de secara
deci sunt intr-o dieta continuua..aa si mi-amluat si pastrav pe care de abea l-am mancat acum..nu-mi place peshtele,dar am zis ca poate acum ma fascineaza aroma lui...n-a fost asha
Ana-Maria
21+
am o
MARIA!!!AMR 19sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!