Mamici de iulie-august 2008 (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neatza,

Ce fac fetele mele dragi?

Noi ne-am trezit de ceva vreme, pt ca ne batzaim de nerabdare sa ne vedem blanosul!(va dati seama cum o sa fim cu Galu, daca facem asa cu bestia?)Si ma gandeam cate avem de facut azi si maine...oooh, un soi de cursa de maraton! Acum terminam cafelutza si iubi se duce la shopping iar eu raman sa mai strang una alta, sa le pregatesc camera alor mei. Apoi cand vor ajunge, stam nitel cu ei, ne luam bestia si mergem la tuns, spalat & coafat, ca e o oitza saracu!Apoi ne vedem cu cel care ar trebui sa ne inchirieze garsoniera (ati ghicit, cealalta afacere a picat si noi practic luni incepem santierul dar inca nu avem unde sta) si apoi in sfarsit sa stam si noi cu totiii, mai ales cu zuzinicu nostru! Iar maine dupa ce-i gonim pe ei acasa, ramanem amandoi sa ne strangem toata casa in cutii...respectiv un geamantan pe care sa-l luam cu noi! Si luni vin mesterii sa traga mobilele, sa izoleze parchet, sa scoata, etc...

Voi ce faceti?

Nati spor la curatenie! Poate termini repede!

Biri ce bine ca te avem printre noi! Eu am incredere in informatiile de la tine, pt ca seamana cu cele pe care le obtin de la dr. mea! O sa-l exploatez oricum, pt ca el este construit asha, sa ma protejeze pe mine de orice, daca ar putea!

Turturicule sa stii ca eu mancam si mananc si acum cartofi prajiti cu cea mai mare placere! Eram d'aia cu un metabolism beton, probabil! Acum trebuie sa ma ingrash nitel, e normal, asa e natura! Trebuie sa se pregateasca si corpul asta pt nastere, dar mai intai pt a sustine o sarcina, fara probleme! Eu ma amuz cand ma vad asa mai bumfli, dar griji nu-mi fac deloc! Pt ca stiu ca voi slabi - e o certitudine, ma cunosc prea bine! Mersic de aprecieri!

Bai iar am scris romane siropoase! Giiz, mie ar trebui sa-mi faceti un subiect unde sa scriu singura, toate tampeniile din capul meu!

Am pus cartofii la marinat cu rozmarin proaspat, sare, piper, un strop de ulei, un strop de vin, cimbru si coriandru! Macar alor mei sa nu le dau cartofi prajiti!

Va pup si va urez weekend placut! Azi nu mai apar pe aici, ne auzim maine inainte de "marea impachetare".

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Neatza la toate, eu cam rar pe aici.... abia daca reusesc sa citesc totul, atat de harnicutze sunteti...
Eu am cam avut de treaba la serviciu.... azi sunt iar la munca, dar pana se aglomereaza atmosfera mai citesc, si uite ca mai si scriu...
Ce-am mai facut? Acum la 14 sapt sunt bine...mai am f putine greturi dimineata. Am reusit sa fac si o dozare la anticorpii Rh...bucuria a fost ca au iesit absenti... sper numai sa fie bine facut testul si sa nu fi scris acolo asa din burta.
Am facut si eco de 12 sapt...doctorita mi-a spus ca toul e ok, in feb acuma indata o sa imi dea sa fac TT (of, iar sange!) Chiar a fost super sa il vad pe bebe, ba chiar facea si miscare in burtica!! Imi venea sa nu ma mai ridic de acolo de la eco si acuma abia astept urmatoarea eco, sa vad daca e bine in continuare.
felicitari la cele cu fetite sau baietei, am citit la toate cu cata bucurie ati primit vestile..Va pup si sper sa mai revin curand!
14+

Mergi la inceput

hai ca mai revin cu un mesaj, poate reusesc si eu intr-un final sa fac 10 in cont Si fiindca mi-am amintit sa va rog din nou daca se poate sa obtin o parola ceva pt mailul comun....
o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

anaco, ti-am trimis un email cu adresa de la mail-ul comun si parola.
Cand treci de 10 mesaje si numai esti moderata, sa-ti activezi casuta de la mesaje private PM.
Sper sa te ajute informatiile primite pe mail.

20+

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Multumesc Nati, am primit totul pe mail...

Ana14+

Nu exista NU POT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ce fac fetele mele?
eu m-am trezit de dimineata si m-a servit sotu cu o portzie de fufu..ahhh ce bine a fost!!
bb meu e tare energic,pana si sotzul si-a simtzit odrasla in sfarshit..problema lui cea mai mare este ca totzii prietenii lui au baietei si chiar ieri a mai aflat ca se va mai nashte un baietel..si zicea:"totzi fac baieti,numai eu fac fata"..logic ca am facut o criza de nervi!!!
in rest sunt bine..cu scumpa mea dieta...cu 55kg mai nou..deci am mai scapat de 1kg..si din nou constipata ca iau fier..asha ca dc mai scap si de constipatie poate mai scap si de ceva sute de grame!!
doamne ce ganduri malefice am!!!
azi am zi de relaxare..imi fac masaj si teoretic ma si vopsesc..si ash vrea o schimbare,,,sa vedem ce-mi va trece prin cap
aoleu..tre sa fac poze de sapt 21...la sfarshit am sa-mi fac un filmuletz cu evolutzia burticii mele!!oricum am si jurnal in care imi scriu o data pe sapt ce mi s-a mai intamplat,cu ce m-am mai confruntat in sarcina
pup pe toate!!!

Ana-Maria21+
am oMARIA!!!AMR 19sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Biribu multumesc mult pentru inforatiile pretioase!
Am facut Ac Anti-fosfolipidici si rezultatul este negativ!

Multi tuturor si week-end placut!

Mirela 13w
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

fetelor scrieti intr-un ritm tare ametitor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cristina iti multumesc pentru raspunsuri!

mai am o intrebare:STIE CINEVA CEVA DE DR VARLAS DE LA FILANTROPIA?

anaxena am citit ce ai scris de maternitatea giulesti:este oribil!!!!!!!!!!!eu nu vreau sa mai ajung niciodata acolo!!!!!!!!!!

11s+!
sper sa fie bine samburelul!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Fetelor,va rog frumos imi spuneti si mie adresa de mail comuna si parola? Mersi mult!

Mirela 13w
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

burtica de www.flickr.com/photos/12649238@N02/" target="_blank">21 saptamani

Ana-Maria21+
am oMARIA!!!AMR 19sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput