Mamici de iulie-august 2008 (32)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Monalac spor la invatat la franceza!
Si eu ar trebui sa merg la medicul de familie, cel putin asa mi-am propus pt azi, dar deja e prea tarziu, are program pana la ora 1. Daca am dormit mult...

Fetelor spuneti-mi va rog daca stiti, cand trebuie sa mai facem analize la sange, set complet ca la inceput, cu glicemie etc? Am inteles ca se repete analizele mai tarziu in sarcina si nu stiu cand. Ca eu ma gandeam sa le fac luna viitoare, cand beneficiez de cuponul acela gratuit din luna nasterii. Si by the way daca trece luna si nu faci analizele ce se intampla. le poti face mai tarziu tot gratuit? Sotul meu e nascut in ianuarie si nu s-a dus sa ia trimitere de la medicul de familie din lipsa de timp.

Anna 17+ cu Maria
AMR 23
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ce fac gravidutele?
Monalac spor la invatat si multa bafta la examen maine! Sa ne spui ce nota vei lua.
Mada ai venit de la eco?Ai aflat sexul bebelusului?
Anaxena sa ne pui poze cu noul look.Mi-au placut foarte mult body-urile care le-ai cumparat pt fetita ta.Le-ai luat de la noi sau din strainatate?
Fetelor vroiam sa va zic ca saptamana aceasta fac 20 sapt si inca nu mi-am simtit fetita ca misca,sunt un pic ingrijorata.Mai se afla una dintre voi in aceasta situatie?
Pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Anna, eu stiu ca analizele alea se pot face si daca trece luna respectiva, cel putin medicul meu de familie nu a comentat. Ca sotul meu e nascut in august si nu le-a facut atunci, ci in noiembrie, odata cu mine, desii primise cuponul din vara. La mine a fost simpatic, ca am facut analizele alea chiar inainte sa aflu ca sunt insarcinata; apoi le-am facut iar dupa o luna, pt ca oricum erau gratuite pentru gravide.
Medicul meu zicea ceva ca o sa ma trimita sa le repet cand ma voi duce la urmatorul control, prin saptamana 21.
Sunt intr-adevar somnoroasa azi; mi se intampla uneori sa ma trezesc noaptea ca sa ma duc la baie, si asta de regula pe la ora 4, ceea ce mi s-a intamplat si azi-noapte. Eu daca ma trezesc la 4 si nu sunt extrem de obosita, nu prea mai reusesc sa adorm la loc decat pe la vre-o 6-7 . Noroc ca nu trebuie sa ma trezesc devreme ca sa plec la serviciu; de regula pe la 9-9.30 ma scol.
Cam liniste azi pe forum... si ieri a fost destul de resdusa activitatea; fetelor, ce faceti? aveti treaba sau leneviti?

Didi 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Tecky, cum este placenta ta inserata? Anterior sau posterior? Daca este anterior e posibil ca din cauza asta sa simti mai tarziu miscarile lui bb.

Anna, sotul se poate duce in orice luna pana in iulie (parca) cand se termina campania.

Eu am treaba, dar lenevesc

Bafta maine tuturor celor care merg la eco!

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Didi, Locca multumesc pt raspunsuri. O sa-l iau cu mine luna viitoare cand o sa le fac si eu.

Anna 17+ cu Maria
AMR 23
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Fetelor credeam ca o sa am de citit o gramada, eu acum am terminat interviurile pe care le avea programate, si observ ca e destula liniste si pe la voi.
Maine am sa-l intreb si eu pe doctor cum este asezata placenta caci nici mie nu mi se pare normal sa nu-l simt pe David, dar mai e putin pana maine nu?:)

Lori20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Mie dr nu mi-a zis nimic despre felul cum este inserata placenta mea.Sapt viitoare cand voi merge la control o voi intreba sigur ca m-am saturat ca toata lumea sa ma intrebe daca misca fetita mea si eu sa raspund cu tristete ca NU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Sursula, na bine...De doua saptamani visez parizeeeeerrrr!!!
Mada,da tu in ce limba vb cu Ari? Si eu sunt singurica la parinti dar daca ma ajuta Dumnezeu vreau sa mai fac macar un bb dupa asta, chiar daca nu suntem tocmai tinerei...Cum a fost la eco morfooooo?????
Dia si mie imi placea emisiunea Super Nany...Eu nu am apucat sa notez nimic, poate pui tu pe forum ce ti-ai notat
Sun, o sa treaca si faza cu garsoniera si o sa va mutati la casutza voastra frumoasa.
Louana, ce e carmol?Si pot sa inlocuiesc carmol cu otzet sau cum??
Nati, mai usor cu aglomerarile de oameni...Daca n-ai facut nici o boala a copilariei mai ales...Asa ca vezi kurling la teve...Pai eu n-am vazut poze pe picasa, unde le-ai ascuns...
Annababy, ce frumusel e Oscar...Da burtica nu-i asa mare mare
Anaxena pai poze cu noul look???Fotografiile acelea...hot-hot - le-ai facut pentru o revista sau?

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (15+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

fetelor aveti cumva vreun tabel ceva cu corespondenta saptamani de sarcina=luni de sarcina?
pentru ca in capul meu e o mare varza

12s+!
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Louana_me spune:

Narcisa, carmolul e o solutie pentru frectie pe baza de alcool, cu mentol,ulei de cimbru si altele. Nu numai ca se poate inlocui cu otet dar e ideal sa stropesti rondelele de cartof crud cu otet si sa ti le legi strans la frunte, cumva sa cuprinda si tamplele daca te doare si acolo. Apoi, eu cel putin simt o mare usurare a durerii, si la nevoie mai schimb si rondelele, daca de exemplu tin compresa aceasta toata noaptea.

Fetelor care inca nu i-ati simtit pe cei mici, nu va nelinistiti, si eu eram putin nerabdatoare, si mai ales ca eram intrebata uneori toata ziua "a miscat?", si mereu raspundeam "misca de doua luni de zile, nu l-am simtit eu inca", dar nu m-am impacientat, sigura fiind ca il voi simti pe bebe atunci cand trebuie. Si de o saptamana, adica imediat dupa ce am implinit 19 saptamani a inceput sa ma atentioneze viguros ca e acolo...Atat de mare poate fi diferenta intre dezoltarile si manifestarile copiilor nostri, incat e putin neintelept sa le comparam in detaliu, parerea mea .

Eu tot revin cu rugaminte, daca poate cineva s imi trimita buletinul de la eco morfoogica facut la Iosup, sau nu numai, sa vad ce parametrii se urmaresc acum...

Louana 20 - 1 zi

Totul este greu pana devine usor....

Mergi la inceput