Mamici de iulie-august 2008 (32)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Louana_me spune:

Asta e corespondenta, pe care o am tot de la odiseea noastra, dar apare mai pe l inceputuri...

1-5 sapt =1 luna
6-9 sapt =2 luni
10-13 sapt =3 luni
14-18 sapt =4 luni
19-22 sapt =5 luni
23-27 sapt =6 luni
28-31 sapt =7 luni
32-36 sapt =8 luni
37-40 sapt =9 luni

Louana 20 - 1 zi

Totul este greu pana devine usor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Nati, Anna ce burtici misto aveti

Narcisa in Ro a parut si o carte de-a lui SuperNanny cu toate principiile dupa care se ghideaza ea, cum sa faci graficele alea cu recompense, o multime de sfaturi. Am vazut-o asta-vara, dar n-am luat-o. Poate o mai gasesc, e interesanta si scrisa frumos.

Dma uite aici o corespondenta pe care o am eu tot de aici de pe DC, am mai pus-o pe la capitolul 8 dar atunci eram toate cu sarcini mici si a trecut neobservata

1-5 sapt =1 luna
6-9 sapt =2 luni
10-13 sapt =3 luni
14-18 sapt =4 luni
19-22 sapt =5 luni
23-27 sapt =6 luni
28-31 sapt =7 luni
32-36 sapt =8 luni
37-40 sapt =9 luni

LE: uite ca Louanna o observase

Ati vazut ce-am crescut?, azi avem 18 saptamani si nici urma de burtik n-are mami, vrem si noi burtici frumoase si mandre ca ale voastre

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 18+ posibil ?

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

va salut... am mai recuperat din urma de la citit...

Eu am o problema cu Kg, dar nu in plus ci in minus... se pare ca am avut o variatie interesanta, de la 55 kg inainte de sarcina, la 56,5 pe la sapt 9 si acuma am 55,4 kg. am slabit un pic, desi recunosc ca a trebuit totusi sa iau haine lejere ca nu ma mai incapeau cele vechi. Oare o sa mai recuperez eu pe parcurs? sper sa nu fie vreo problema...n-am avut niciodata necazuri cu kilogramele...
Sa auzim vesti bune de la echo de la cele care merg acuma indata....

mai revin eu indata! Pupici!

Nu exista NU POT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!

Am vazut aseara pe Discovery o emisiune super despre evolutia embrionului in pantece, si nasterea. Grafica a fost super, mai ales la nastere ca arata cum se strecoara copilul printre oasele pelviene si prin vagin. La un moment dat cand capul era iesit arata facut pe calculator imaginea din interiorul burticii cum da din picioruse si cum se roteste sa iasa si restul corpului. Foarte fain facuta emisiunea.
Nati foarte simpatica burtica ta! Imi pare rau de curling, da' bine ca ti-ai dat seama la timp ca ar fi totusi riscant pt. tine.
Narcisa din pacate nu am notat ce am vazut la Super nanny, desi chiar ar fi o idee buna. Singura chestie care mi-o amintesc si care am si testat-o pe sotz a fost ca la un copil/sotz trebuie sa-i acorzi un ragaz de cateva minute cand ii ceri sa faca ceva. Nu merge cu: "Hai la masa! Acuma!!" - trebuie sa zici: "In cinci minute vreau sa vii la masa" si dupa 5 minute sa-l chemi.
Boti chiar ai fost Wonder Woman, da macar te-ai rasfatat cu un telefon nou.
Mona spor la invatat si bafta la examen!!
Mada asteptam cu nerabdare sa ne spui ce secret acunde burtica!! Sper sa fie bine la eco!!
Bafta fetele care il vad azi pe bb!! Sa veniti numai cu vesti bune!!
Apropo de calcat rufe nici eu nu prestez decat pe camasi si alea sunt putine, ca noi umblam mai mult casual: blugi si bluza, din fericire ne-o permite jobul. De unde atata elan sa calc lenjeria de pat sau prosoapele?? Mie personal mi se pare prea mult...
Am si eu doua intrebari :
1. Cineva zicea ceva de sutienul cu sarma ca nu e bun. De ce?
2. Apropo de baie fierbinte / sauna. Acestea sunt interzise. Care e explicatia? Intra aici si dusurile (destul de scurte) fierbinti?

Pupici la toate fetele!!

dia 18+

strumfuletz
poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

fetelor va multumesc!
deci mai am doua saptamani sa scap de griji!ca stiu ca din luna a 4a scad mult riscurile!

dia despre sutienele cu sarma am citit ca nu sunt bune pentru ca incomodeaza sarma. eu una mi-am luat un sutien cu sarma jos si pot spune ca este f comod
si dusurile fierbinti intra tot la categoria de bai fierbinti
cica cresc temperatura corpului mamei si pot duce la malformatii si chiar moartea fatului daca expunerea se repeta frecvent(am citit intr-o carte)

12s+!
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Dia, telefonul era chiar ultimul pe lista de investitii dar nici nu-mi permit sa ma lase cand mi-e lumea mai draga. Asa ca am rascumparat punctele alea de fidelitate, am mai pus un banutz si macar stiu ca ma pot baza pe ceva.

Despre sutienele cu sarma se zice ca sunt incomode in sarcina si ca nici nu permit o pozitie mai comoda a sanului. Se spune ca bustierele sunt de preferat, dar mie imi plac mai mult sutienele cu sarma, ca eu am sani mari si-mi place sa fie bine sustinuti.

despre sauna/bai fierbinti - total nerecomandate, nici macar dus fierbinte. Apa fierbinte e vasodilatatoare, si si-asa in sarcina fluxul sangvin este mai crescut cu vreo 40%, rezulta risc mare de sangerari si avort. So, bai fierbinti = big No-no!

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 18+ posibil ?

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna fetele,

am reusit sa citesc ce ati scris...in sfarsit..
...eu sunt tot cu somnul in gat....casc toata ziua...si intarzii mereu la servici..nu mult..5 - 10 minute....

...azi am aflat ca au angajat pe cineva pe postul meu...oare au voie?????????...la naiba....abia intru in 5 saptamani...iar eu am de gand sa vin pana in iunie la serviciu, inclusiv...

..asa cum zicea si Anaxena...ma intereseaza daca s-a luat vreo hotarare cu privire la cei 85% din venit pt tinerele mamici...stiti ceva??

Va pup,

Cami 18

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Ma scuzati...intru in 5 luni...dar sunt adormita...

..intreba cineva de baie fierbinte....recomand sa nu faca...eu asa am ajuns la spital cu iminenta de avort..

Cami

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

aceeasi situatie e si la mine, deja au pus postul de recrutor pe site si ce e mai aiurea e ca nimeni nu mi-a spus nimic, dar sapt asta sper sa vb cu scumpa mea sefa si sa aflu exact ce si cum!
oricum ma bate gandul sa-mi bag concediu din martie dar sa vedem ce zice si doctorul.

Lori20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Daaaa...Boti puiule, um grande beijo .Am gasit cartea, e la editura trei.Costa 40 RON si se cheama Si tu poti fii Supernanny!!si autoarea are si site vad ca, www.irinapetrea.ro.Deci joi stim mai multe despte Garga sau...???
Louana, multzumesc pentru retzeta. Daca merge doar cu otzet si cu felii de cartof, atunci e in regula si pentru mine ca solutie din aia n-am de unde pe aici

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (15+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput