Mamici de iulie-august 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 22
bujo spune:
Sa va spun ce ne-a zis la curs despre sani. Deci... sutienele cu sarma deformeaza sanul si ranesc tesutul. Sa nu va mirati daca vedeti vinisoare sparte, poate sa fie foarte bine de la un sutien neadecvat. Sutienul nu trebuie sa stranga sau sa faca sanul sa stea intr-o pozitie nefireasca. Cand puneti sutienul, sfarcul trebuie tras astfel incat sa stea indreptat in sus (valabil in special pt cele care alapteaza, astfel n-o sa mai curga lapte din san). Sfarcul nu va sta turtit daca il indreptati in sus. Mie mi-e cam greu sa-l pun intr-o pozitie la dimensiunea pe care o are
Nu folositi sutiene din materiale supraelastice pt ca agata tuberculii aflati pe aureola si ii poate rupe ceea ce inseamna inflamatii si infectii. Aaaa si ne-a mai zis o chestie. Este total eronata conceptia ca femeile cu sanii mici nu trebuie sa poarte sutien. Un sutien bun nu face decat sa sustina si sa mentina sanatos tesutul sanului si nu se va lasa in timp. Si sanii mici se pot lasa.
bujo
17+
album de nunta
burtik
mini Bujo
jjovana80 spune:
Salut gravidute. Am o tuse seaca care ma streseaza, nu stiu ce sa mai fac sa scap de ea. Si eu sunt putin necajita ca nu o mai simt deloc pe bubulica, stiu ca e bine dar as vrea sa o simt. Maine am internare pentru 1 zi la Elias. Ne-a trimis dna dr sa facem hemoleucograma, sumar urina,urocultura si ex secretiei, asa ca maine la prima ora sunt la spital iar dupa mergem acasica sa ne relaxam si noi ca fetele. Mi-e asa frica cand imi ia sange, pt ca mi se face rau. OF...abia astept sa scap de ace. Si eu am mancat sunca de la purcelul socrilor, afumata de socru dar nu mi-am facut probleme. Sper sa fie bine. Am emotii pentru TT, trebuie sa merg joi sa iau rezultatul. De luni sunt la dieta, fara paine si fara dulciuri, legume fierte, pui la gratar, branzica, lapte cu cereale, fructe si cam atat. Am inceput si gimnastica acasa si ma simt foarte bine. Va spun joi ce am facut. Aveti grija de voi. Pupici
oana silvia