Mamici de iulie-august 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 19
anaxena spune:
eu mereu intru noaptea cand nu mai e nimeni!!offf!!!
nici nu am cu ce sa ma mai laud
si apropro: indemnizatia de la stat o plateste statul nu are nicio legatura cu angajatorul
si alta problema pe care o am eu: pana la urma ce se mai aude cu procentul din salariu...are cineva proiectul de lege???dc da,il vreau si eu..ca dc se voteaza sa-mi maresc salariul..sa-mi dea si mie statul bani,ca eu i-am dat destui!
Ana-Maria
21+
am o
MARIA!!!AMR 19sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
Nati spune:
Salutare fetele,
Am pus doua poze, nu prea reusite, asta e, mai incercam peste 3 saptamani poate ies mai faine.
Ieri ne-am dus intinsi la complexul olimpic din zona sa vedem la ce ora incepe campionatul de curling, am luat programul, super fericita ca merg sa vad, ajung acasa, si impatuream eu rufele cand ma loveste ideea.
Cum naiba sa merg eu in aglomeratia aia de copii, adulti, cand eu nu am facut nici o boala a copilariei, nici vaccinuri nu am facute.
M-am dezunflat usor si sigur, i-am zis sotului, asta a sarit ca ars, ca nu mai mergem nicaieri, cica bine ca am realizat eu, ca el uitase complet.
Pacat, asa imi place sportul asta de numai pot, era un campionat pt juniori, si in consecinta numai copii pe acolo de toate varstele.
SunSmile, tu unde ai inceput handabalul, la Tulcea? pe cand jucam eu handbal imi erau antrenori Bratosin, Radulescu si pe la inceputuri Iorga, meciuri mari am avut cu tipul asta Iorga.
Tin minte ca dupa un cantonament la Mangalia, dupa un incident, sotia lui Pataichin, la cam mustrat pt ce mi-a facut, si am inteles ca a fost dat afara din lot ca antrenor.
Cosmar nu alta.
Frumos sport, tare as mai juca din cand in cand, da aici nici o sansa.
Ma acostasera astia din oras de la echipa de volei, lasati-ma fratilor cu sportul asta, nu prea imi place sa-l joc, doar sa privesc
.
Sper ca ti-a mai trecut din dorul blanosului, si eu am avut un catel in facultate, l-am dus la ai mei acasa, si cand am venit aici am zis sa-l luam cu noi, da parintii se atasasera asa tare de el, ca incepusera sa planga numai la ideea ca-l luam, asa ca am renuntat, si ne-am luat aici doua cateluse.
Hai ca m-am intins ca o placinta, pup fata, spor la treburi si ai grija de tine.
21+
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
SunSmile spune:
Neatza,
Mada sper ca azi sa te simti bine! Si mai sper sa vedeti un bebe frumos, sanatos si, eventual, putzos la echo! Si tinem pumnii si pt rmn-ul lui Florin!
Ella tinem cum sa nu! Sa dea DD sa fie totul perfect si la tine la echo!
Moni ma bucur ca esti ok! Si fa sincronizarea aia, desigur, pt ca altfel e de rau!Tu cand ai echo sa vedem daca Garga ramane Garga?
Nati eu am inceput cu profa mea de sport, dupa care m-a vazut nea Radulescu. Si m-au conturat ei, pana cand m-a furat Dinamo. Si de acolo tot "furata" am fost, inclusiv in afara. Eu iubesc tot ce tine de sportul asta. Ma bucur ca nu te-ai dus totusi la campionat, pt ca e periculos daca nu esti imunizata la nici o boala! Iuuui, ai pus poze! Imi place cum ti-a iesit parul, chiar da! Si burtica e maareee si frumoasa!
Mona nu stiam de Kla, eu sper sa vada apelul meu si sa raspunda! Mi-ar placea sa aflam vesti despre toate fetele, de altfel!
Gata! Va pup, tin pumnii pt fetele cu echo si va doresc o zi faina!
Azi am o zi luuungaaaa...
20+
estrella80 spune:
Va multumesc fetelor pentru urarea cu caruciorul roz, mai ales ca eu mi-am dorit fetita, de fapt mai toata familia, nu numai eu!
Bufi eu sunt in 15 sapt si doctorul meu mi-a spus sa ne vedem din 3 in 3 saptamani, dar nu sunt tocmai batute in cuie, adica se poate ajunge si la o luna...stiu ca vizitele devin mai dese mai spre sfarsit. Nu stiu, sa iti spuna si fetele care sunt mai avansate in sarcina ele cum se duc. La inceput eu asa am fost si inca ma mai duc tot asa...dar ti-am spus sa iei in considerare saptamanile mele de sarcina.
Anaxena in privinta modific#259;rii cu salariul, din cate stiu este vorba de un proiect de modificare a ordonantei care prevedea suma de 6 mil+2mil pt copil, acum introducandu-se posibilitatea optarii intre varinata asta si 85% din salariu, si fiecare sa isi aleaga ce ii convine. Dar din cate stiu eu, acesti 85% din salariu se calculeaza la venitul realizat cu caracter permanent in ultimele 6 luni inainte de a naste sau de a intra in prenatal.Iar proiectul de ordonanta este la senat deocamdata iar camera decizionala e Camera Deputatilor, asa ca eu cred ca mai dureaza ceva.
Daca am ceva mai mult timp azi, promit sa ma uit si daca imi dai adresa de PV iti trimit atasat proiectul. Trebuie sa il caut pe adresa Camerei Deputatilor. Daca nu reusesc azi, maine sigur ti+l trimit.
http://bd.lilypie.com/q8lVp2.png
anaxena spune:
ce leneshe sunteti in dimineata asta,iar eu ce matinala sunt!!!
m-am vopsit!!!dar tre sa ma fac frumushica si sa va pun o poza
Ana-Maria
21+
am o
MARIA!!!AMR 19sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
lcazangiu spune:
Buna dimineata mamici cu burtici,
Chiar ca e cam liniste pe forum eu acum am iesit dintr-o sedinta, m-am saturat de atatea sedinte
abia astept maine sa-l vad pe davidutzu meu!
anaxena hai sa te vedem cu noul look:)
Lori
20+
bujo spune:
Neatza mandre gravidute.
SoareZambaretz
deci nici tu nu te omori cu calcatu. Ce atata calcat? Io de abia daca calc camasile. Iar lenjerii am numa dina astea creponate. Prosoapele si maieurile nu ti le calc nici daca ma platesti.
Mada bafta azi, sa vii cu sexu in dinti
Ca sa stim si noi ce ascunzi acolo.
Tecky ma bucur ca am fost de ajutor si sarumana de compliment.
Ella si toate burticoasele care merg maine la eco (inclusiv io) sa ne ajute DD sa venim doar cu vesti bune.
bujo
17+
album de nunta
burtik
mini Bujo
AnnaBaby spune:
Neata fetele! E dimineata la mine ca abia m-am trezit
. Ma simt mai bine azi, nu ma mai doare gatul, dar tot acasa stau - ce bine e acasa..... Oricum continui cu minunata combinatie de suc de lamaie cu miere si pastilute de propolis cu vitamina C si cam atat. Ieri n-am reusit sa satu pe forum ca au venit de la Digi sa ne monteze netul - cel pe care-l aveam inainte era f prost. In fine, vin baietii, imi fac dezordine in casa, muta cuierul, frigiderul, intra incaltati cu noroi [bang 
si pana la urma tot n-au reusit sa se conecteze - din cauza calculatorului care trebuia formatat. Asa ca l-au conectat la vechiul net, pe care-l folosesc si acum de altfel, urmand sa-i chem cand remediez problema cu calc. Aseara l-am formatat, azi ii sun si nimic, nu raspunde nimeni. Trebuie sa mai incerc.
Voi ce mai faceti? N-am apucat sa citesc din urma asa ca nu mai stiu ce s-a intamplat, dar recuperez eu imediat.
Diseara merg la masaj - in sfarsit s-a deschis sala langa blocul meu. Am vrut sa ma duc si aseara dar nu ma simteam prea bine, dar azi nu mai ratez momentul. Abia astept 
Tare bine ma simt azi, cred ca de la soarele de afara mi se trage!!!!!!
Anna
17+ cu
Maria
AMR 23
vinebarza
bebe
www.flickr.com/photos/23027377@N04/" target="_blank">poze
AnnaBaby spune:
Am pus si eu niste poze mai noi si cu burtica de saptamana asta. Ce mare s-a facut!!!
Anna
17+ cu
Maria
AMR 23
vinebarza
bebe
poze
monalac spune:
fetelor,sunteti inca somnoroase?ca vad ca e cam liniste pe aici..sper sa nu va fi apucat blazarea,,,,
eu bineinteles ca azi noapte am adormit la 2,ca atunci a binevoit cris sa adoarma...ne am trezit pe la 10 30,ca atunci a venit tati de la serviciu...bebe s a miscat toata noaptea...
tb sa mergem la cumparaturi dar a adormit sotul asa ca il mai las putin,ca azi noapte n a dormit deloc, a avut 2 alarme,iar ziua a tb sa dea cu vopsea peretii din unitate si a fost si de serviciu la cantina,unde a spalat o gramada de vase...
tb sa merg si la med de familie sa vb de concediu..maine voi merge la eco,iar seara la 19 30 am examen,bineinteles,tot la franceza,dar macar nu mai sunt 75 de pagini pline cu grile!!
pupici la toate si astept sa scrieti mai mult!!
21+cu bebe codrin si mami de cris
Mami de
Cris
Poze Cris