Mamici de iulie-august 2008 (32)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mary bun venit! Scrie repede 10 mesaje, ca sa scapi de moderare! Si da-ne datele tale, ca sa te trecem pe listuta! Sarcina usoara!

Louana poti sa scrii si romane, ca sigur nu e cu suparare. Ba chiar te asteptam pe aici! De acord cu tine..se poate si fara carne...categoric! Si nu scade nimic, daca alimentatia e echilibrata!Tin pumnii sa ai analize perfecte!Sper sa nu dau cu bata in balta, dar eu simt ca tu vei avea o fetitza!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Louana_me spune:

SunSmile, draga mea, m-ai facut sa zambesc ... Deocamdata eu si sotul am hotarat sa nu avem preferinte si sa asteptam linistiti sa vedem ce cadou vom primi, asa ca...daca va fi fata, va zic joi seara cand vin de la eco si tu vei fi avut dreptate, daca nu...ne bucuram la fel de mult de un baietel care sa semene cu mama

Louana, 19 +

Totul este greu pana devine usor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

DIA,DIDI,BOBITA MICA,NARCISA,TECKY,CRISTINA 26 va multumesc pt cuvintele de apreciere..

LOUANA,ma bucur ca ai scris !!si ma bucur ca esti bine!ai grija de tine si sa ne dai vesti despre sexul lui bebe.

SUN,kla,din pacate,s a suparat pt ca i a spus o fata de aici nu stiu ce si a decis ca nu va mai intra aici.ea scris la subiectul//mamici prin fertilizare//,sau cam asa ceva,de aici,de la odisee.

BOTI,tu ce mai faci?

eu am dormit 1 ora si jumatate si probabil pana la 2 nu ma va mai lua somnul...azi e sotul la serviciu si m am cam plictisit...

21+cu bebe codrin si mami de cris

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Laura da cam asai eu eram in concediu atunci. Are gura mea in schimb nu ma refer anatomic. Multumim de complimente.
Enjoy papitza de la garsoniera.
Eu mor de durerea asta de cap disper poate maine nu is tot asa sa imi strice toata ziua.
Am facut ceva de papa semi preparat rapid ca nu pot sta nici la bucatarie de la durerea asta. Acuma Flo a dus fata la somn si eu pun masa sa papam.
Pt ca maine am sa lipsesc mai toata ziua mai stau in seara asta sa vad ce mai ziceti si maine daca se ajunge la 20 de pagini poate deschide Anaxena sau Dana un alt capitol sau oricare dintre voi care poate.
Merg sa pun masa revin mai acusi sa vad ce ati mai scris.
Mary bine ai venit! Sracina usoara si bebe sanatos si papcios! sa ne dai datele tale sa te trecme la listutza data nasterii, data ultimului ciclu si data probabila a nasterii.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

MADA,imi pare rau ca te doare capul..sper sa ti treaca..
iti tinem pumnii pt maine la eco,asa cum tin pumnii tuturor fetelor care merg maine.pe 13 suntem f multe care mergem la eco,sa dea dumnezeu sa fie numai vesti bune!!mi a placut ceea ce ai spus in legatura cu copiii si eu mi am dorit cel putin 2 copii si daca nu as fi avut atatea probleme as mai fi facut unul...si asa cum spui si tu,n o sa fac niciodata diferente sau comparatii intre ei,o sa i iubesc pe amandoi in egala masura si o sa i incurajez sa se iubeasca..

SUN,mi ai facut pofta cu cartofii prajiti!!

ANAXENA,nu ti mai face atatea probleme pt ca esti f frumoasa si chiar daca pe tp sarcinii vei lua mai multe kg,le vei da jos dupa cu siguranta,ca ai vointa.perioada asta tb sa fie cea mai frumoasa din viata ta si sa ti aduci aminte de ea cu drag...cat despre cei ce ti spun ca te ai ingrasat,ignora i.dupa parerea mea,sunt oameni frustrati,care vor sa te jigneasca.eu am suportat multe critici de cand m am ingrasat si nu suportam fazele de genul///vaaai,da cat te ai ingrasat!!//,de parca eu n aveam oglinda acasa...sau//esti din nou gravida?//,asta cand nu eram,dar burta mea era mare si lasata..si tot asa...

21+cu bebe codrin si mami de cris

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

M-ati dat disparuta? Nu scapati voi chiar asa usor de mine

Doar ca azi am avut o zi infernala, n-am avut timp nici de mers la buda, apoi am fost smulsa la cumparaturi si tarata prin 'nspe magazine si apoi acasa, unde acum am terminat de facut mancare, ca batea un vant strain prin frigider...

So, ma declar superhero (daca nu ma declara nimeni, macar io )

Va multumesc pentru intrebarile despre pestani, deocamdata sunt bine, stau cu okii pe ei ca pe butelie, dar se pare ca ei prefera vinerea ca zi de murit, uite-asa, sa-mi buleasca mie vichendu'

Felicitari fetelor care au aflat ce sunt bebelonii, noi mai avem 5 zile

Va pup , mai revin, acum ma bag sa-mi sincronizez telefonu cu computeru ca am trecut prin spaima-spaimelor vineri seara deoarece mi-a murit telefonu', cu toata agenda, adunata cu harnicie in ultimii 9 ani. Asa ca mi-am tras si telefon nou dar macar e mai dishtept si pot sa-mi salvez agenda din el si-n computer.

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 17+ posibil ?

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Louana_me spune:

Mada, stiu ca am mai scris o data pe forum despre leacul asta folosit de mine pentru durerea de cap, dar mai scriu o data pentru ca pe mine m-a ajutat enorm. Nu credeam ca durerile alea atroce vor trece cu cartofi taiati rondele si stropiti cu Carmol si legati la frunte. Ideal ar fi sa pui otet, dar eu nu suport mirosul. Iti face f bine tratamentul asta..si nici nu iei pastile si iti trece si capul.
Mona, spor la adormit

Louana 19 +

Totul este greu pana devine usor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mona ms.
Boti chiar esti superwoman cate ai facut azi. Da nasol cu tehnologia asta cand te lasa balta. Am patit de multe ori tot felul de faze f utila da cand da coltul te termina.
Louana ms am sa incerc ca mor ma termina durerea asta. M-a mai durut capul da a trecut ori cu un paracetamol ori daca m-am pus la nani m-am trezit ca noua dim da de ieri de la pranz nu ma lasa si pace.
Gata am si papat merg pe canapea la tv oleaca pap niste desert si apoi ma tirez la nani ca maine avem zi super busy mergem mai intai pt mine la spital la eco morfo si apoi la ginecolog obstretician ce o fi tanti aia cu pb mea de jos sa vada cum stam si apoi venim inapoi la noi in oras si mergem la med de familie cu teancul de analize si cd-ul cu radiografia lui Flo sa vedem ce rezolvam cu rmn-ul ala.
Mai arunc un ochi mai acusi sa vad daca mai ziceti ceva.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

BUJO si LOUANA va multumesc mult pt sfaturile voastre in legatura cu concediul de risc maternal.
Bujo mi-a fost de ajutor ordonanta care mi-ai trimis-o,am salvat-o sa o mai analizez.Apropo ai fost o mireasa superba.
Mada imi pare rau ca ai dureri de cap,inainte de sarcina aveai?
MIKYCRIS cum te mai simti?Mai ai un pic si vei afla si sexul bebelusului tau,sper sa fie un baietel,cum iti doresti.
Pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Am facut si eu baita si acum am intrat sa citesc ce ati mai scris.
MADA...bafta maine la ecoSper sa afli ce va fii bb!
Va rog si eu ceva ....sa va ginditi miine la mine!Merg si eu la morfologica !Imi este putin teama dar sper sa fie totul bine!
SUN...ffffffffff.buna mancarica.Acum am aflat ce mananci de esti asa slabuta
Va pup pe toate !

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA20+

Mergi la inceput