Mamici de iulie-august 2008 (32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Kimmy sa-ti fie de bine burtica,e destul de vizibila pt 20 de saptamani.
Madamie imi face placere sa citesc tot ceea ce scrii si te admir ca nu uiti sa mentionezi nici o fata.
Fetelor v-am spus ca firma la care lucrez va da faliment dar se pare ca patroana vrea doar sa inchida salonul unde lucrez si m-a sfatuit sa-mi bag concediu medical 2 luni si dupa aceea sa intru in prenatal.Aveti idee cine plateste concediul medical:statul sau angajatorul?Ma gandesc ca daca il plateste angajatorul s-ar putea sa nu-mi iau nici un ban pt ca imi face o favoare lasandu-mi cartea de munca sa mearga.Daca ma puteti ajuta cu un sfat v-as fi recunoscatoare.
Pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

danangie, pai initial cand ii spusesem ieri doctorului de secretia maronie, ramasese sa ma duc azi la eco in functie de cum evoloeaza lucrurile. Dar dupa ce l-am sunat azi si i-am zis ca acum pare ok secretia, mi-a spus sa ma linistesc ca nu am nimic, si sa ma duc sambata, cand este el de garda la spital, sa imi mai faca o eco (mi se pare ca e ceva mai bun aparatul de la cantacuzino decat cel de la clinica particulara la care are cabinet medicul meu). Asa ca mai astept pana sambata, daca nu se repeta incidentul pana atunci.

Didi 17+ (fetita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Bujo creca si mie tot de la aia mi se trage ca atata m-a terorizat cu calcalcatul rufelor de nu mi-a mai trebuit.
Vasele imi place sa le spal si rufele alea is boala mea sa le triez asez impaturesc sortez pun lenor detergent de nu stiu care sa miroasa fain si le pun pe umerase sa scap de calcat ca il urasc efectiv.
Tecky ms mult.Tin pumnii sa rezolvi cu munca si concediul si cartea de munca.
Didi stai linistita pana samb evita efortul si va fi bine. Pupici multi si fii optimista.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Ce ziceati de programari pe 13? Si io tot atunci merg la eco. Ma duc sa vad ce-i cu contractiile astea. Poate am noroc si aflu si sexu.

bujo 17+
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

na Mona draga, Doamne ajuta!!Te-ai scapat de o grija!!!
Bujo, imi pare rau pentru prietena ta...Of of...
Mada, Sun, citesc despre o mamica ce are in dotare cred ca 7 copii.Ea vorbeste despre principiile de educatie pe care le-a aplicat copiilor ei. Eu sunt la faza de documentare acum, de acumulare.Educatia copilului n-a fost niciodata un subiect care sa merite atentia...Pana acum.Asa ca incerc sa adun de pe aici, de prin alta parte informatii care mi-ar putea folosi, desi cred ca pana la urma instinctul matern este cel mai important...
Aaaa, si am citit ieri ce a scris o mamica din odiseea de ianuarie-februarie.Povestea nasterii...M-am distrat copios.Sa va uitati la topicul Nasterea unei stele si gasiti acolo Creata2008.M-a binedispus!!

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (15+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

bufi, eu pana la 13 saptamani ma chema doctorul cam la doua saptamani, dar de la ultima vizita pe la 13 saptamani mi-a spus ca ne vedem odata la o luna.
Si de atunci ma cheama in fiecare luna.

Am plecat la dush si apoi la somn, ca azi am umblat hai-hui prin tara asta.

21+

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

quote:
Originally posted by madina71
[
Jjovana, poate ne intalnim pe 7 martie, si eu tot atunci ma duc la Iosup, la Fortis, la 16,30 parca, am notat dar nu mai stiu exact...Tu unde te duci?

Salut. Eu merg la cabinetul din str sandu Aldea, nu stiu daca-i spune Fortis, pe 7 martie la ora 14.30. am emotii am auzit ca iosup asta e cam pe toane.... poate o fi in toane bune in ziua aia. :)))

oana silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Estrella, felicitari pentru fetita!!Sa fiti sanatoase amandoua.
Bufi, la doctor eu am mers la 8 saptamani - eco sa-mi confirme sarcina, sa vada daca e in regula, apoi la vreo 12 saptamani am facut un Doppler si analizele. Urmeaza sa mai merg o data la doctor cu analizele, si in aprilie la morfologica de trim 2
Mada, asteptam noutati maine!!!
Da Nati, pozici!!Multe...hehehe...Da de ce nu-i bine sa fie sarma la sutien??
Kimmy dar de la ce ti-a fost rau?Ai mancat cu prea multa pofta, a fost mamaligutza prea fierbinte, ce s-a intamplat?

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (15+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Narcisa am citit si eu povestea f simpatica, normal ca la final mi-au dat si lacrimile ca abia astept momentul ala de dupa cand cu toate ca esti ca si calcata de tren nu simti nimic decat zmabesti si te uiti la minunea mica din bratele tale si nu stii ce sa faci cu ea sa nu o deranjezi sa nu o doara. Ehh frumos tare...
Mai eu a chinui sa pun poze sa vedeti si contul de pro de pe flickr a expirat si mi-am depasit limuta pe luna asta asa ca a trebuit sa merg la contul de pe webshots si ala incarca ca un melc, de vreo ora tot incarca si inca mai are o multimea. Si nici n0am bani pe card sa platesc la flickr acuma sa mearga mai repede.
Acusi merg sa pun fata la nani si ma pun la tv ca eu is cu serialul ala desperate housewives am deja primele 2 serii cumparate a treia nu am mai apucat sa o cumpar asa ca am inchiriat-o de la blockbuster si ma duc sa inecp de vazut episoadele ca sambata tre sa le duc inapoi, asa ca revin dupa cateva episoade pana se trezeste fata.
Pupici fiti cuminti si mai scrieti ca e cam putina miscare azi pe aici, numai vreo cateva fete.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

quote:
Originally posted by ankalaura
Fetele - vrea careva o programare pe Iosup pe 25 februarie? I-am facut prietenei mele si ea nu mai poate veni pe 25
Daca vreti, am si una la Medlife la Chitescu, parca tot pe 25 feb [/b], dar nu o sa ma mai duc. O vreti si pe asta? Daca nu, le anulez.

Reminder

Anca very gravi

Mergi la inceput