Mamici de iulie-august 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 13
estrella80 spune:
Buna, fetelor!Imi pare rau ca nu am mai intrat de atata timp, dar am fost racita si am fost in medical acasa, unde nu mi+a mers net+ul...Acum incerc sa recitesc din urma, insa s-a scris nu jucarie.
Am fost si eu la eco morfologica de trim I la dr. Iosup si am aflat ca vom avea o fetita, care e perfect sanatoasa. Sa dea Dumnezeu sa fim tot asa si in continuare...
http://bd.lilypie.com/q8lVp2.png
bufi spune:
Fetelor chiar scrieti...nici eu nu pot tine randul cu voi...incerc sa citesc din urma cat pot.
Va rog sa-mi spuneti voi de cate ori mergeti la dr, lunar...va spune medicul cand va vedeti...eu am 13 saptamani si pana acum m-am vazut destul de des cu dr.. De acum incolo cum trebuie sa procedez???si ma refer si cate eco sa fac??? pana acum am facut eco sa vad ca sunt daca sunt gravi si apoi cand am facut 12 saptamani eco 2D si o lista de analize. acum astept rezultatul lor si sper sa fie in regula.
multam!
Bufi
Tecky spune:
Buna fetelor!
Danangie foarte frumoase sunt pozele cu tine si cu burtica ta.
Bujo si eu sunt o impatimita a sunculitei afumate si cu un pic de ceapa de apa.
Pupici la toate 
MissJJ spune:
Buna fetele!
Da pe cat de frumos a fost ieri si alaltaieri si soare azi e un frig afara ingrozitor si o ceata deasa abia se vede pe geam afara.![]()
Irda ma bucur ca mai scrii.
Imi pare rau ca nu te simti tocmai excelent.
Biribu te cred ca e in delir sotul a meu spera ca poate poate maine afla ca va avea si el baiat. Om vedea ce o fi, am emotii de numa, parca nu am fost in viata mea la ecograf.
Cu placere pt carucior!
Didi bine ca ma mai luminezi mama, shh nu ziceti la nimeni ca eu cica am terminat mate-fizica, mai ales sa nu auda profa mea de fizica, creca ma scalpeaza, ca era tare mandra de mine, da cu neuronii astia plecati aiurea si fara practica in domeniu cum sa nu le uiti.
Turturica
Ma bucur ca mai scrii.
Mona felicitari pt examen, da-o incolo de nota bine ca ai luat examenul. Cu sunca si slanina ce sa zic eu am mai bagat si salamuri cateodata de pofta nu am exagerat si sper ca totul este ok. Incerc sa nu ma streses prea tare ca asa as avea nsp motive daca stau sa le caut sa fiu uper stresata si cum aici nu face analizele la comanda cand am eu chef stau cuminte gandesc pozitiv si sper ca totul sa fie ok cu bebe, cu toate ca ma mustra constiinta.
Aurie bine ai venit, sa ne dai datele tale sa te trecem la listutza, data nasterii, data ultimului ciclu si data probabila a nasterii si data nasterii fetitei tale si numele sa o trecem si pe ea acolo.
Iti doresc o sarcina usoara de data asta si sa nu ai asa multe pb.
Da am luat acid folic primele 3 luni. Dupa 12 sapt am oprit.
Anaco te asteptam sa scrii mai des. Ma bucur ca te mai lasa greturile.
Anaxena fain ca tii jurnal, eu am avut jurnalul luat da nu am apucat sa scriu in el tot amanam si nu am mai scris acuma imi pare rau da am jurnalul fetei de pana la un an in care trebuie sa mai completez si am mai scris acolo.
Dana ma bucur ca e mai binisor. Ai grija de tine.
Mikycris
.
Alina Maria ma bucur ca sunteti bine si ca aveti vreme frumoasa, enjoy.
Turturica fain ca el calca, a meu stie f bine sa calce mai bine ca mine da calca numai cand e nevoie pt ceva de ocazie sau mai special in rest nu prea, eu efectiv urasc sa calc, stiu sa calc dar urasc asta poate si pt ca mama de mica m-a innebunit cu calcatul efectiv calca tot si batieste si sosete si chiloti.
Ma termina unde iesi asa din casa da jos sa calc, calca aia calca aia, nu zic cand a venit aici nu am scapat si prosoapele si carpele de la bucatarie mi le-a calcat.
Nu mai zic hainele fetei care fata le poarta numai o data si le pun la bin ca na e copil si se pateaza se murdareste si alea le calca de zece mii de ori, m-a terminat super stresant sincer.
In loc sa stau sa pierd cate o duminica calcand fiecare coltisor de carpa nu mai bine mergem la plimbare sau petrece timp cu fata?
Tecky ce fain ca ati facut atatea cumparaturi sa le foloseasca sanatoasa bebe.
Mona
.
Anaxena acuma serios tu chiar asculti ce zic clientele si lumea? Hai fii serioasa oi fi pus tu kg pe tine da sincer arati bine nu arati out of shape ci armonios. Nu mai pleca urechea la ce zice lumea. Urasc chestia asta in ro se baga toti in seama si isi dau cu parerea si de multe ori mai si spun minciuni cu tona numai asa sa se afle in treaba.
Camy sunt zile si zile, aici zice ca doar in trim 3 cand e sarcina mare deja daca nu il simti pe bebe zilnic sa iti faci pb. Pupici si sper ca e ok totul.
Narcisa zi-ne si noua ce citesti acolo interesant.
Bujo f bine faci stai si leneveste cat poti eu am lenevit sarcina trecuta acuma cand prind o bucatica de canapea sau de pat vai bine mai e.
Mariana multumim de retete.
Bine ca ai gasit.
Anka sa il stapaniti sanatosi caruciorul, ma bucur ca ai gasit ce cautai.
Mai aici or fi ei mai relaxati cu sarcina adik nu asa multe controale si etc da alea care le faci si analizele is f seriosi la fazele astea iti explica de zece mii de ori te intreaba daca vrei sa mai stii ceva si din astea. Daca intradevar sunt pb au si consilieri sa iti explice ce si cum aduc si medicul sa te lamureasca daca vrei deci se ia in serios, ca e responsabilitatea lor tu si bebe sa fiti ok si cat mai bine tratati cat suntetin in grija lor.
Nati asteptam pozele.
Si a meu mai uita cas cu bebe la purtator si mai mareste pasul si eu gafai ca locomotiva.
Laura
. Ma bucur ca ati vazut bestiutza stiu cum eu ca si eu is cu animalutzele. Spor la renovari.
Dia hai sa ne luam de mana ca si pe mine ma omoara o durere de cap am, luat un paracetamol ma mai lasat da nu de tot.
Ma dispera.
Lori tinem pumnii sa vii cu vesti bune.
Caprioara bine ca ne-ai anuntzat sa treaca cat mai repde perioada asta super busy.
Ai grija de tine si burtica.
Anna insanatosire grabnica, da nu prea agreabila combinatia asta mai ales dupa nspe raceli in sarcina ti se cam face lehamite. Speram sa treaca repede stai in pat la caldurica baga ceaiuri si sa te simti mai bine.
Bujo exact la aia boceam si eu si acuma bocesc, tare trista poezioara aia.

Dana f faine pozele.
Estrella felicitari pt caruciorul roz!
Bufi tinem pumnii sa iasa bine analizele!
Gata am terminat in sf de recuperat cat s-a scris.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
bobitamica spune:
Buna la toate fetele cu burtici,
Madina....ma bucur ca mai este cineva care o sa nasca la Polizu cu dr. Lemnete. Eu voi naste prin cezariana,am vb deja cu el si mi-a dat de inteles ca ar fi ok.Eu am avut probleme si ortopedul mi-a recomandat.Bebelusul meu va fi cu siguranta racusor,pentru ca eu DPN in jur de 25 iulie,dar mi-a spus medicul ca vom discuta in saptamana 36 despre operatie. Si atunci, cu siguranta ca va fi in jurul zile de 9 iulie,care din fericire este si ziua mea...ce cadou poate fi mai frumos???abia il astept pe bb....Cum probabil ti-a spuns si tie el nu recomanda toate testele astea care se fac acum...DT,TT. Eu nu le-am facut ,dar voi face eco morfofetala de trim.II la Iosup,si mai am o programare la Iosup pe 18 feb. sa vad si eu ce sex are copilaasul meu.Poate mai vb.si poate ne si intalnim..pentru ca si eu merg tot la caninetul din Stirbei Voda.
Ella81....si eu am cateodata o durere de cap,insuportabila....si asta de cand am ramas insarcinata...pe mine nu ma doare capul in general,dar acum pentru ca nu pot lua nici un medicament....simt ca mor. Nu pot ridica capul de pe perna,asa e de crunta durerea. Sa incerci sa bei foarte multa apa...asa face mama mea care are migrene si care 3 zile nu se ridica din pat. Bea multe lichide sa elimine toxinele si o mai lasa si durerea de cap. Eu am incercar si sa zic ca a fost acceptabil.
Bujo...am inteles ca si tu ai dureri de cap...bea multe lichide...elimina toxinele si mai trece durerea...
Ai dreptate cu spitalul de stat....sa dea DD sa nu ai probleme cu bebelusul. Si eu as naste la o clinica privata,dar nu se poate sa iti aduci medicul dupa tine decat contra unei sume enorme de bani..500 euro sau ceva de genul. Asta numai ca nu nasti cu medicii lor. Si mi se pare destul de mult. Cu cei 500 de euro imi pot lua rezerva speciala in care sa stau singura la Polizu.
Dana...felicitari pentru baietel ...sa fiti sanatosi!!!!
Sun ...asa intelesesem eu ca esti arhitect...scuze,dar oricum cred ca e frumos ceea ce faci. Multumesc pentru urari...esti draguta....suntem la stadil de interioare...asa ca iti dai seama cata munca...avem doar peretii tencuiti,acum izolam podul de resul casei cu vata minerala.....mai avem destul,dar speram pana la vara sa terminam.
Monalac....esti o femeie foarte puternica..am citit ce ai scris si m-a impresionat mult povestea ta...ma bucur foarte mult pentru tine ca ai avut puterea sa treci peste toate si sa iti intemeizei propria famile pentru care sa lupti. Si mai ales ca ai ales sa mai ai inca un copilas dupa problemele pe care le-ai avut.Eu am terminat facultatea de psihologie si am vazut multe cazuri,unele dintre ele nu cu un sfarsit atat de bun ca al tau.Bravo tie....
Bufi...in legatura cu analizele si tot ce tine de sarcina...eu pot sa iti spun cum procedez eu. Merg in fiecare luna la control la medicul ginecolog cu care voi naste. El imi face de fiecare data o ecografie care nu este foarte performanta,sar suficinetna sa imi arate ca se misca bb-ul si imi controleaza colul sa vada daca e inchis. Am inteles ca acum din luna a patra nu imi va mai controla colul...facem doar ecografia.Si mai merg eu la Iosup sa fac ecografia morfofetala de trim II care am inteles ca este cea mai imp.dintre toate. Si mai merg acum iar la Iosup sa aflu si eu sexul copilului...
VA pup pe toate ,chiar daca nu v-am nominalizat,imi cer scuze..
bobitamica
+16
Kimmy spune:
Buna dragutelor!
Va mai amintiti de mine?![]()
Am citit din urma tot tot.Harnicutze sunteti nu gluma
Noi suntem bine,bebele e tot mai activ,acu am impresia ca o simt toata ziua,cu putine intreruperi...mi se pare chiar multa miscarea ce o face.
Apropo de data de 13,si eu am programare tot miercuri,vad ca ne-am adunat cateva.Eu nu sunt superstitioasa deloc.Ma gandesc ca am destule griji si asa...nu-mi mai fac degeaba.
Cu kilogramele...uff...la 4 luni jumate aveam +3 dar cred ca ultimele 2 sapt am mai pus vreo 2 la cat am mancat...Fiecare femeie pune diferit...eu cred ca nu ne putem lua dupa un tipar.
Azi sunt foarte trista,pentru ca se pare pana la urma nu o sa beneficiez de indemnizatie,pentru ca anul trecut dupa ce am terminat facultatea am depus un dosar gresit...si am intrerupere pana la angajare.Sunt furioasa pe sistem si mai ales pe oameni,dar si pe mine,pentru ca nu m-am interesat suficient ce trebuie sa depun.Mi s-a spus aduceti actele astea astea astea...si asa am facut.
Sa va mai spun o patanie recenta...Sambata la servici mi s-a facut pofta de mamaliguta cu branza si smantana,deci la pauza de masa mi-am cumparat.Sa nu va povestesc ca la 2 ore mi s-a facut un rau,de am crezut ca lesin.Ma luat cu durere de cap,greata,durere de burta,transpiratii si tremureli de am crezut ca pe targa ma scot astia de acolo.Acuma ma simt bine,vad ca mi-a trecut.
Cu durerea de cap am si eu probleme marisoare.Ceea ce am observat e ca la servici e putin curent si cred ca de la aerul conditionat se trage,pentru ca acasa nu ma doare aproape niciodata.In schimb la servici aproape zilnic.E foarte obositor.
V-am vizualizat burticile,copilasii.Sunteti foarte frumoase toate,si copilasii vostri la fel.
sa va creasca mari si sanatosi.
Va las ca vad ca azi m-am intins cat o zi de post.Scuze daca v-am plictisit.
18+
http://bd.lilypie.com/AXOOp3.png
Bebe
Kimmy spune:
Saptamanile astea...ce repede trec.Iar am uitat sa schimb semnatura.
Am poza cu burtica la 20 saptamani:
http://community.webshots.com/album/561109784jJbFQL?vhost=community&start=12
20+
http://bd.lilypie.com/AXOOp3.png
Bebe
monalac spune:
fetelor,v am citit,dar nu va raspund acum ca tb sa plec la scoala doar sa mi iau salariul,ca altfel...,sunt in concediu medical!!
voiam doar sa va spun ce nebuna sunt..azi la 5 a plecat sotul la serviciu si l am rugat sa treaca pe la mama sa ia din frigider sunca //inculpata// s o duca la serviciu si sa i o arate unui sofer,care locuieste la tara si se pricepe la de astea![]()
asa ca sotul meu s a conformat,mai ales ca aseara il facusem sa se simta bine
asa ca acum m a sunat sa mi dea verdictul SUNCA E FIARTA!!!
gata,am scpata de stres!!
va pup si revin mai incolo ca acum tb sa l imbrac pe cris cel fandosit.
21+cu bebe codrin si mami de cristian
Mami de
Cris
Poze Cris
MissJJ spune:
Kimmy cum sa te uitam?
Nu te mai scuza pt cat scrii eu scriu toata ziua si scriu niste romane si vad ca nu ma injura lumea
asa ca go ahead si scrie cat de des/rar si cat de mult/putin vrei tu si poti.
Important e ca scrii si mai stim si noi ca sunteti ok.
Mona na bine ca ai scapat de griji.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
bujo spune:
Mona ce zuza esti
Da bine macar ca te-ai calmat.
Kimmy moama ce burticoasa esti.
Mada si io ca tine urasc sa calc. Si mi se trage de la mama care ma punea sa calc cate-un maldar de rufe de-mi iesea pe ochi. Io-s la fel si cu vasele.
bujo
17+
album de nunta
burtik
mini Bujo