Mamici de iulie-august 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 12
SunSmile spune:
Neatza fetele,
Vad ca ati fost mai harnicute ieri dupa-masa! Si asta e bine!
Mada ma bucur ca sunteti ok. Ma cam ingrijorasem ca nu te-am vazut!
Mona eu ti-am zis ca nu mai mananc porc de muulti ani dar la soric am bucurii in continuare. Asa ca de Craciun am bagat si soric si niste slana cu ceapa si n-am patit nimic. De fapt, n-am mancat mult dar oricum nici asa putin ca tine! Eu zic sa mergi sa-ti repeti analiza, ca sa stai tu linistita! Desi eu sunt convinsa ca esti ok, dar mai bine sa nu stai cu stres!
Narcisule mersic! Ma gandeam eu ca sunt fete care au trecut prin asta. Si noi sunam zilnic si din concedii sunam zilnic, chit ca eram la capatul pamantului. Asta e! Astept sa terminam casutza si-l aduc acasa o vreme, apoi iar va pleca si tot asa. Ii place acolo si e normal...are ditai curtea de alergat si nu program + lesa ca aici! Sa ne spui si noua daca citesti ceva interesant!
Didi fruntea sus! Ti-au explicat fetele bine, maronelile pot aparea din n motive, care sa nu afecteze sarcina! Insa, pt ca esti agitata, cel mai bine e sa-ti vezi medicul! Tin pumnii sa te linistesti, pt ca oricum bebelina e bine!
Miky mai dar ce doctor ambiguu! Nu putea sa-ti spuna clar ce analiza/e ai de facut? Hai stai linistita ca n-o sa devii ipohondra si nici nu ai probleme. Ma rog, cu sinuzita asta e, p'aia o s-o porti toata viata, dar in rest esti bine! 
Nati tu clar esti de-a mea...s-a dat cu ceva in aerul ala de acolo.
Ca si eu am incercat sa-i spun Anei aceleasi lucruri si ma bucur ca-i zici si tu, poate asa intelege ca e frumoasa si e normal sa se si ingrase, sa se schimbe-in general vorbind! Eu la 1,72 si 44 kg eram batz, acum ma amuz (btw:am ajuns si eu la +5 kg) pt ca n-am fost asa "durdulie" niciodata! Dar imi place cum arat, imi place sa mi se vada burtica, iubesc faptul ca sunt insarcinata si o sa dau viata unui puiut!Iar sotul e absolut fascinat de transformari. Si kg dispar dupa nastere, cu ajutorul meu, evident.
Anka welcome back! Ce face Eliza? felicitari pt carucior, asteptam poze! Ma bucur ca esti linistita!
Mina felicitari pt bebe sanatos din burtica! O sa-l si simti, stai linistita!
Ma opresc aici pt ca memoria mea nu mai poate..scartzaie! De fapt, mi-e mintea in 10 parti si d'aia.
Aseara s-a intamplat ceva magic: a simtit-o iubi pe Galu! Incredibil ce shuturi dadea! Suntem foarte fericiti!
Si de aseara o tine intr-una...la 3 ore asha incepea sa joace handbal (zice mami
) si se simte in exterior. A crescut Galu a mea intr-o zi ca Fat-Frumos!![]()
Eu va urez o saptamana frumoasa, cu multa bafta la echografii si controale (stiu ca sunt, si eu am) si numai vesti bune! Asa romane sper sa mai scriu, desi sa vad ce card imi aduce iubi...nush cat de performant va fi! Azi ne mutam cu chirie ca sa lasam casuta pe mana meshterilor! Am o senzatie stranie...Data trecuta am fost plecati din tzara o luna, acum ma mut intr-o casa straina...
Va pup cu drag!
Ma duc sa fac bagajele pt noi...
20+
dia_filipas spune:
Neatza mamici cu burtici!!
Eu nu am scris in weekend, desi am citit tot, pt. ca am fost si eu la aer. Si la noi a fost soare si cald asa ca am iesit la gradina, sa-l supraveghez pe sotz cum lucreaza la casa noastra.
Sunt putin dezamagita ca mai sunt atatea de facut, si merge asa incet!! Acu asteptam un credit sa-i dam bataie si sa terminam casa pana in iulie cand vine strumfuletz.
De ieri dupa masa am o durere enrevanta de cap care nu mai trece. De obicei se rezolva cu algocalmin, dar acu stau si rabd si nu mai pot!!
Mona bravo ca ai scapat de examen!! Eu zic ca toxoplasmoza nu se ia asa de usor, nu ar trebui sa te sperii! Si eu am mancat slanina si carne afumata nefiarta, stau inconjutara de caini si pisici, si sunt ok, nu am luat-o. Dar pentru linistea ta, poate e mai bine sa repeti testul.
Am citit ce-ai povesti de Cris cum plangea ca e suparat iepurasul...si eu am plans cand mi-a citit maica-mea poezia aia cu catelul schiop...de fapt si acum ma induioseaza...
Sun iti inteleg perfect sentimentele pentru bestiutza. Eu cat am stat in America sunam acasa si o puneam pe maica-mea sa traga pisica de coada, sa miaune s-o aud. Si plaaaangeaaam ca o diperata de dorul ei (de fapt, imi era mai dor de matza decat de ai mei...hi hi, nu radetzi...)
.
Felicitari fetelor care au aflat secretul din burtica si fetelor care l-au vazut pe bb sanatos!!!
Fiquelle si eu m-am crucit cand am citit peste ce medic incompetent ai putut da!! Ma bucur ca DD te-a luminat sa nu iei o decizie prea drastica, pt. ca ai o fetita superba! Sa-ti traiasca!
Didi cum mai e cu petele maro? S-au mai redus? Si eu am patit-o, am avut asa pete in 2 zile consecutive, dar se pare ca nu a fost nimic grav. Nu te speria, mai bine du-te la control sa te linistesti.
Boti, imi pare rau de pestisor! Ce-ti mai fac? Sper sa fi fost doar un caz izolat!!
Din cate observ eu, strumfuletz misca dupa un program bine stabilit, cam in aceleasi perioade ale zilei...e chiar consecvent!
Toate fetele!!
O zi buna si o saptamana minunata!!!
dia
17+
strumfuletz
poze
slideshow
Didi81 spune:
Multumesc tuturor fetelor pentru incurajari,
pe toate. M-am mai linistit, pare sa nu mai fie maro secretia, zic pare pentru ca oricum e foarte putina, dar putinul care e arata bine. Defapt de ieri dimineata de cand devenise maro a fost f putin secretie, aproape deloc. Sa vad mai tarziu, dupa ce merg pe jos cum o sa fie. Oricum o sa il mai sun pe medic sa vad daca ma duc la un control. Si eu cred ca o sa fie totul ok la control, ca doar fusesem miercuri si nu era nici o problema nici cu BB nici cu placenta, si n-am facut nimic periculos de miercuri pana azi, nici nu m-a durut nimic. Intre timp nu stiu daca sa mai iau si azi no spa.
Didi
17+ 
lcazangiu spune:
Buna dimineata mamici cu burtici,
Imi place ca ati scris nu gluma, dar v-am citit integral!
Apropo de 13 acum am realizat ca si eu am prg la dct miercuri pe 13
dar sa speram ca o sa fie cu vesti bune.
Anaxena vreau sa-ti spun ca pozele noi pe care le-ai atasat sunt super faine, arati f bine, pe bune si gandeste-te ca acum printesa ta conteaza cel mai mult, o sa ai tu timp sa scapi de surplus dupa nastere, ai sa vezi!
Eu parca il simt pe David, cand ma aplec sau cand stau cu picioarele in anumite pozitii, dar totul se petrece atat de repede, si simt undeva jos, sub buric si cand vreau sa fiu mai atenta evident ca nu mai simt nimic
e un smecheras cred, oricum abia astept sa-l vad miercuri!
Multa sanatate tuturor, am vazut ca au mai aparut mici probleme, dar eu zic ca nu e nimic grav, acele urme fine maronii pot fi, exact cum mai spuneau unele fete, fisuri ale unor vase de sange; cel mai bine e sa te duci la un eco sa stai linistita.
Lori
20+
Caprioara spune:
Neata fetele,
Imi cer scuze ca nu raspund daca cineva mi s-a adresat direct dar nu am citit din urma de vineri. Am intrat scurt doar ca sa va spun ca saptamana asta si saptamana viitoare o sa fiu foarte prinsa la job, cu zile in care o sa am sedinte de dimineata pana seara. Asa ca nu prea o sa dau pe la voi, si nici macar nu cred ca o sa pot sa va citesc.
V-am scris sa stiti de mine, sa nu cumva sa ma dati disparuta.
Sambata am fost la doctor, am facut si o eco si am vazut ca bb e dezvoltat normal si e totul bine. Dar ecograful fiind vai steaua lui nu s-a vazut nimic clar referitor la sex, doctorul a spus doar ca "pare fata", asa ca deocamdata presupunem in continuare ca e o "Ilinca" in burtica
.
Referitor la incompatibilitatea de grupa doctorul a zis sa fac aceasta analiza mai spre finalul sarcinii, ca oricum nu am ce sa fac, decat sa constat ca am anticorpi si atat, si ca probabil in acest caz copilul va face un icter mai sever. Dar ca nu exista un vaccin sau un tratament, asa ca sa astept pana atunci si mai vedem.
A, sa nu uit, am primit mail ca la sfarsitul lui martie este Kidex la Romexpo. Poate ne vedem pe acolo la shoping, ce ziceti?
Va doresc o saptamana buna si sa va gasesc cu bine cand mai am timp sa intru la voi. Sa fiti cuminti, da
?
pup you all,
Caprioara
18+, mami de
Matei (07.01.2002) si asteptand o 
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
dara_d spune:
Buna fetelor
Acum am apucat si eu sa intru si sper sa apuc sa va citesc ca este mult de rasfoit.
Caprioara multumim de informatie cu targul de la romexpo.
Sambata am fost la giulesti la o prietena care a nascut o fetita,ce spital sinistru,nu imi place cum arata si care e atmosfera pe acolo,noua fete intr-un salon rau de tot dupa parerea mea.
Salutari tuturor fetelor si pupici multi.
18+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
AnnaBaby spune:
Buna dimineata burtici!
Eu nu ma simt prea bine azi, m-am trezit cu durere in gat, nas infundat, tuse etc. Absolut minunat 

. Drept pentru care am anuntat la serviciu ca sunt bolnava si stau acasa. O iau de la capat cu lamaia si mierea si nu pot spune ca ma innebunesc dupa combinatia asta. dar ce sa fac! Asta este! Sper totusi sa nu ma tina mult.
Anna
17+ cu
Maria
AMR 23
vinebarza
bebe
www.flickr.com/photos/23027377@N04/" target="_blank">poze
bujo spune:
Neatza gagici cu burta

Mona vad ca si Sun a mancat slanina cruda ca noi (canibale inraite
). Slanina o face bunicu si o face doar afumata. Dar a fost ok si n-am facut nici o toxo. Sunt convisa ca si tu esti ok dar mai fa-ti analiza odata ca sa scapi de griji.
Apropo de cantecele triste, io plangeam la poezia aia cu gandacelu:"de ce ma strangi in pumnul tau..." Moama ce mai plangeam

Crek ma duc si io sapt asta la eco sa vad ce-i cu contractiile astea.
Va pup si va urez o sapt fara griji si plina de spor la toate.
bujo
17+
album de nunta
burtik
mini Bujo
danangie spune:
MONALAC, SUNSMILE 

DIDI asa a patit si o colega de-a mea. Si era sange pentru ca fiind constipata s-a fortat putin la buda si sangele era de la vasele ori vaginului ori de la rect. Deci, stai linistita...stiu ca nu reusesti.......o eco totusi era buna..........acolo nu poti merge totusi pana la urgente? Aici daca te duci la urgente si-i spui de sangerare...imediat iti face eco.
CAMY asa e bbul meu. Vreo 3 zile il simt non-stop. Zi, noapte. Pe urma, vreo cateva zile il simt foarte rar.
ANKA multumesc de urari .
LADYMINA
tin pumnii pentru TT.
Am pus vreo 2 poze cu burtik din 21 s. Le.am pus intr-un album cu alte poze de la un lac.....dar nu mai stiu sa le despart. poze burtik 21 saptamani
mult asteptat
MIKYCRIS spune:
SunSmile multumesc,gandesti ca mine
.la tine cum mere sarcina?
Monalac,Narcisamultumesc mult fetelor de raspunsuri.sunteti bine?bebeii vostri?
Tecky
20+
MIKYCRIS