Mamici de iulie-august 2008 (32)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna ziua burtici!
Nu am mai scris de citeva zile dar v am citit!Aici este foarte cald si in fiecare zi merg in parc.Merg cam 2,30 pe jos asa poate nu mai pun pe mine tt ce mananc
MONA..si eu am mai mancat sunca ,mezeluri.Nu am exagerat doar de pofta.Si eu sunt putin preocupata cu toate ca la toxoplasma scrie ca sunt imuna!
Inca ceva acu 2 sapt.am mincat pizza cu gorgonzola si apoi am citit ca nu ar fi indicata in sarcina!Credeti ca sunt probleme?
BOBITAMICA...am sa incerc sa beau apa mult poate asa imi trece.Eu mai aveam dureri de cap si inainte de sarcina dar atunci luam un algocalmin si imi trecea.
Acum am arsuri de stomac si mananc inchetataAm citit pe aici pe undeva ca asa imi trece!
SUN...sper sa termine repede de renovat casa ta!Sa faci poze si sa le pui pe forum!
V a pup pe toat!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

gata,am sosit!!si pt ca luna asta am luat fabuloasa suma de 950ron,cu 100ron mai mult decat luna trecuta,habar n am de ce,am facut si niste cumparaturi.i am luat lui cris un hanorac cu scooby,o pereche de raiati si un trening,plus 2 pijamale.eee si bineinteles ca i am luat si lui bebe 2 perechi de sosetute,4 barbite,2 salopetele albe din bumbac cu capse de sus pana jos,ca sunt cel mai usor de imbracat si un costumas bluzita tot cu capse si pantalonasi...sunt mai mult de purtat prin casa,dar sunt f practice..pt afara o sa i iau hainute super,asa am facut si la cris...cand e vb de baietii mei cucuieti nu conteaza banii...
asa...maine ma duc la eco,420ron ecografia,40 drumul,il duc pe cris la mc donalds ca i am promis si s au cam dus naiba banii mei...dar asta e,noi sa fim sanatosi...revin ca vrea cris bomboane..

21+cu bebe codrin

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Fetelor va multumesc pentru raspunsuri.
sper sa iasa bine rezultatele analizelor si totul sa fie bine pana la capat.

dupa ceva incercari esuate, acum sunt foarte precauta la orice...si toate gandurile sunt pentru acest bebe pe care ni-l dorim asa de mult.

mi-a fost foarte rau la inceput, varsaturi non-stop, internata, perfuzii, a trecut sper partea rea...acum mai am probleme cu mirosuri, si la primul simt vars...nu-i ok, insa ce sa fac...poate va trece

sunt optimista, am multa lume alaturi de mine, care ma ajuta si cu ajutorul lui Dumnezeu o sa tin acest bebe in brate atunci cand este preconizata aparitia lui pe lume.

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!
Atata am avut azi de lucru ca am uitat de durerea de cap...acu ca stau parca iar ma ia!
Tecky eu am scris in capitolul trecut, dar poate nu ai vazut: daca iti bagi concediu medical si firma e in faliment, concediul il platesc asigurarile sociale, nu firma. Eu asa am aflat. Sper sa te ajute. Bafta!!
Mona mare figura esti, si chiar ingenioasa cu traseul suncii... Si eu as fi facut la fel!!
Ca veni vorba de programari pe 13: eu is programata la dr. de familie pe 13!
Va pup pe toate, mai intru.

dia 18+

strumfuletz
poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

NARCISA am citit si eu povestea aceea amuzanta scrisa de creata...

apropo,daca vrei sa cititi povestea nasterii lui cris,e acum pe prima pagina la //nasterea unei stele//,se intituleaza//ai un baietel,sa l dai direct la gradinita//.e cam lunga,sper sa aveti rabdare pana la capat..

MADA SI BUJO,nici eu nu suport sa calc rufe..calc numai ce e imperios necesar.nu calc lenjerii de pat,chiloti,maiouri ,prosoape si nici hainele nesifonabile.mi se pare o munca inutila,prefer sa fac altceva in tp asta.

ELLA,daca esti imuna la toxoplasma,nu ai de ce sa ti faci griji.

KIMMY,ce burtica frumoasa!stai linistita,ca te tinem mine!!

NATI,asteptam poze!!

DIA,multumesc!pai m am gandit la toate variantele,ca 2 zile m am gandit numai la sunca aia blestemata!!

BOBITA MICA,iti multumesc si tie!!din pacate,mama a ramas insarcinata fara sa si doreasca neaparat asta,cu tata nu s a inteles prea bine si ficeare a avut viata lui,care nu l implica si pe celalalt..astfel,noi am trecut pe locul 2 si niciunuia nu i a pasat prea mult de mine si de fratele meu.e drept,tata lucrand la vama am avut uneori poate mai mult decat alti copii,dar asta pt ca le aducea tata gratis...ma rog,sunt multe de povestit,dar nu e locul aici...

ma duc sa intind rufe pe sarma...apropo,voi spalati mult?ca eu spal zilnic 2 masini de rufe,acum,de ex,ca n am spalat duminica,o sa spal 4.nu vreau sa ma gandesc cate o sa spal cand va fi si bebita...

21+cu bebe codrin

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Bufi, cate saptamani aveti??O sa treaca si varsaturile, si faza cu mirosurile...Lasa, asta sa fie cea mai mare problema!!Am o cunostinta aici care toata sarcina nu l-a suportat pe sotzul ei langa ea...Zicea ca simte ea un miros ceva si ii vine rau...Iti dai seama ce frustrant pentru bietul om...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (15+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Ceau fetelor
Biribu mersi ca m-ai lamurit in legatura cu durera de sold.
Bufi imi pare rau ca te simti asa rau, sper sa-ti treaca cat mai repede. Mie dupa 12 sapt medicul mi-a spus sa merg o data la o luna la control,eco, este de ajuns daca totul decurge normal.
Saptamana asta trebuie sa fac TT, nu am inteles exact de la voi, trebuie sa fac si eco atunci sau imi ia doar sange?
Si as mai avea o intrebare: in cazul in care firma nu intra in faliment, cine plateste medicalul, angajatorul?
Monalac am inteles ca din luna ianuarie s-au marit salariile, nu stiu cat s-a facut pt profesori dar in alte domenii pt cei care au terminat o fascultate salariul minim brut a urcat la 1000 lei

16+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Mada mxm .a ti reusit cu olita?
20+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Vai Monalac...Citit povestea.Pai nu-i asa ca te iubeste Dumnezeu??Si tocami pentru ca ti-a aratat de atatea ori ca e cu tine, chiar si atunci cand n-ai mai avut tu nici o speranta ar trebuie sa fii acum relaxata si fericita.Pentru ca, nu-i asa, nu exista coincidentze!!Si tu te sperii acum pentru o bucata de clisa fiarta cand ai cu tine cel mai mare aliat cu putintza.Multe am invatzat din povestea ta si a lui Cris.Pup

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (15+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Monalac...dupa cum ti-am mai spus,esti o persoana puternica,pentru ca toate lucrurile rele pe care le-ai trait in copilarie nu te-au facut sa fii la fel ca parintii tai,din contra....ai o familie pentru care te lupti ca o leoaiaca...se vede din ce scrii...am citit tot ce ai scris de-a lungul timpului...si am vazut cat de mult timp este dedicat lui Cris,dar nici sotul nu ramane pe dinafara, si mai faci si scoala si inca un copil. Inca o data iti spun, bravo tie din toata inima....
Si eu am inca probleme cu greturile si cu mirosurile nu mai spun. Cand ies dimneata pe usa sa plec la servicu,dca pe palier miroase a ceva ...intru in casa pentru ca tb sa merg sa vars. Mai o problema cand trec pe langa Mc'Donald,KFC sau alte fast food-uri...e oribil.Fumul de tigara ma omoara si el....in schim imi place parfumul....si acum chiar si cel dulce...inainet nu suportam parfumurile dulci,doar fresh.

bobitamica+16

Mergi la inceput