Mamici de iulie-august 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 16
bufi spune:
narcisa.s
am 13 saptamani, suntem pitici si pana acum cu bebele totul a fost ok...chiar daca mie mi-a fost rau, nu m-am simtit bine...daca nu as avea starea asta cu varsatul totul ar fi ok...normal starea de lene, de a nu face nimic...care cred ca o avem toate
pe de alta parte sunt fete care spun ca dupa ce misca bebele te simti alta, vioaie, vesela, dornica de viata...imi doresc sa revin la starea asta
si-mi doresc sa vina odata vremea buna, frumos afara, cald...sa nu mai triste si din cauza vremii
pup fetele cu bebici
Bufi
M&M spune:
Ziua buna si de la mine!!!
Am lipsit motivat, am fost plecatoi pt 3 zile din Bucuresti.
Dana, felicitari pt baietel!!! Ma bucur ca totul este bine.
Turturica , multumesc !!!
Aurie, bine ai venit!!! Sarcina usoara si bebe sanatos!!! Sa ne dai si noua datele tale ca sa te trecem pe listuta UM, DPN si DN.
Blueeyes, scuze nu am vrut sa te sperii!!! Ti-am scris doar ce se poate intampla la valori mai mici, dar in cazul tau nu trebuie sa iti faci griji..
Mai citesc din urma si revin...
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
13+, cu 
Tecky spune:
Dia azi am aflat ca firma la care lucrez nu da faliment ci doar o inchid si ma interesa cine plateste concediul medical:statul sau angajatorul?
Monalacte admir ca esti o femeie foarte puternica si imi pare rau ca ai avut un trecut atat de trist.
jjovana80 spune:
quote:
Originally posted by Aurie
Buna "mamici cu burtici"!.....Va salut pe toate si va doresc sa aveti sarcini si nasteri usoare.Eu cred ca voi naste in august......doar dimineata ma simt de parca m-ar fi calcat trenul....in rest e bine.La prima sarcina mi-a fost foarte greu (am o fetita de 7 ani)......atunci am avut sarcina toxica si slabisem 10 kg....acum vad ca m-am rotunjit cam tare.Important este sa fim sanatoase noi si copilasii....restul cred ca se rezolva pe parcurs.(ma refeream la rotunjimi)Am uitat sa ma prezint.....Aura, 32 ani .....ma bucur mult cand citesc intrebarile, temerile, gandurile si raspunsurile voastre......nu ma mai simt singura.Fetelor, voi ati luat toate acidul folic in primele luni?.....Va salut si aveti grija de voi!
Salut.bine ai venit. Eu am luat acid folic pana in sapt 16 iar din sapt 20 incep cu vitamine cate una pe zi.Pupici
oana silvia
vias spune:
buna fetele,
eu v-am citit...dar nu am mai scris pt ca mor de somn...imi vine sa pun capul pe birou....
Vreau sa dorm!!!
Cami
pustai
bujo spune:
Tecky citeste ordonanta de urgenta nr.96 ca-ti explica acolo ce drepturi ai. Ia de www.itmgiurgiu.ro/legislatie/ORDONANTA%20DE%20URGENTA%20nr%2096-2003%20FA.pdf" target="_blank">aici
Din cate am inteles eu tu te referi la concediu de risc maternal nu?
bujo
17+
album de nunta
burtik
mini Bujo
baby_r7 spune:
buna la toate fetele!
imi pare rau ca nu pot tine pasul cu voi.
noi suntem pe cale sa ne mutam si am scos acasa momentan netul.
la birou nu prea merge bine si uite asa raman mereu in urma cu stirile de la voi.................
Dana felicitarii pentru baietel, sa fiti sanatosi si voinici!!!!!!!!!!!
fetele am si eu o mica problema...........
dr. meu nu am reusit sa dau de el in weekwnd pt. ca nu am avut acoperire la tel. mobil (am fost la mune) si nu stiu pe cine sa intreb:
de trei zile ma scol dimineata cu burtica tare.
adica daca stau pe spate se vede o galma intr-o parte
dupa vre-o cateva minute devine iar m oale.
o fi bebe?
adica se misca el?
sau trebuie sa imi fac griji?
mentionez ca nu ma doare nimic.
sa nu radeti de mine.............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eu programare am pe 25 februarie si atunci o sa avem 16 sapt.
abia astept.
va 

pe toate fara nici o exceptie........
ROXANA
+12 de
Stefan Alexandru
bujo spune:
Baby ce scumpa esti tu, cum zici ca e bb. Stiu ca esti nerabdatoare dar crek e un pic cam devreme sa-l simti, insa nu exclus. Stiu ca si eu ziceam prin sapt 13-14 ca-l simt pe bb si dr mi-a zis ca n-am cum, ca ceea ce simt sunt spasme uterine. Dar peste vreo 2 sapt o sa ai toate sansele sa-l simti, mai ai un picut rabdare.
bujo
17+
album de nunta
burtik
mini Bujo
Didi81 spune:
Mona, am citit si eu povestea ta si m-a impresionat foarte mult, esti o mamica foarte curajoasa si demna de toata admiratia; sa iti dea Dumnezeu putere si sanatate tie si copilasilor tai! 
Didi
18 
dia_filipas spune:
Salut fetele!!
Narcisa buna idee cu subiectul despre educatia copilului, sunt multe de impartasit si de aflat. Eu de exemplu ma mai uit la o emisiune TV Super nanny unde vine o psiholoaga si te invata cum sa te descurci cu copilul problema. La fiecare episod mai invat cate ceva (unele sfaturi le-am aplicat pe sotz si chiar functioneaza
) si apoi imi reamintesc de ce nu vreau 2 copii...chiar mamicile cu mai multi copii cum va descurcati? Aveti vreo metoda, vreun secret? Eu stiu numa ce faceam cu frate-meu...mi se increteste parul...
Danangie felicitari pt. bb baietel! Ai o burtica tare simpatica!!
Mona am citit povestea, am suspinat si nu-ti pot zice decat: Jos palaria!! Doamne prin cate ai trecut!!
Pup fetele! Ma duc sa pregatesc mancarea la caine si sa i-o duc.
O seara placuta va doresc!!
dia
18+
strumfuletz
poze
slideshow