Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, fetele, in sfarsit am reusit si noi sa ne bagam internet! Acum o sa fim mai des aici, cu conditia sa stea Lucas cuminte si sa nu protesteze...

Am si eu citeva intrebari:
Aveti si voi probleme cu bebeii cand le puneti caciulite si hainute groase? Ca eu de cate ori il imbrac pe Lucas sa iesim imi urla de parca-l omor... Nu suporta caciula si imbracamintea groasa...

Pt cele care au botezat deja bebelusii: ati observat dupa botez vreo schimbare in comportamentul copiilor? S-au mai linistit sau astea sunt doar niste povesti?

Ramonella, am vazut poze cu Bea... e superba fetita

Daria, ce mai faci, cuscra?

Jasmin si micutzul Lucas Daniel

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Anka si Amy multumim de urari!!

Amy si a mea e multumita din cate vad.A inceput sa pape cu 100 ml mai mult,de 2 zile de cand ii dau.De exemplu in seara asta a papat 200 ml!!!Ce m-am bucurat!

Adelamaria noi o ducem de mult in vizite.Ea e foarte cuminte si nu am avut probleme cu ea pana acuma.Oricum sunt cu ceiutul si cu lapticul pregatite!Mai nou,imi duc cutia cu lapte praf si sticluta cu apa plata si le fac acolo,sa nu se invecheasca lapticul.
Si am mers si la mall de 2 ori.Sa ne invatam de pe acuma.

BB-ule tare frumoase sunteti amandoua!!!ma bucur ca la voi merge diversificarea...la noi nu a mers...a durut-o burtica...cred ca pe la 4,5 luni o sa incep...Am vazut pozele de la piscina!!Ce frumos!!Cred ca ii place tare mult in apa.Si eu as vrea,dar nu stiu daca se face asa ceva in Cluj...Si eu nu stiu sa innot..poate Doamne fereste cad cu ea pe acolo..

Vai tu fetelor,nu-mi vine sa cred ca azi facem 3 luni...
Parca ieri deschideam odiseea.....ma apuca nostalgia...mai tineti minte,ce gol era pe aici???Eram numai cateva...Adica pe acolo,ca aici e clubul scutecelor...

Pupici la toate!!!Somnic usor!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Ramo asa e... tare repede a trecut timpul!

jasmin, eu la Jasmina nu am observat nici o diferenta, dar poate trebuie sa si crezi in asta :-) si eu nu cred in superstitiile astea! [sincer, daca ar fi dupa mine, su nici nu mi-as boteza copiii... dar sa nu ma bateti!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Si dc tot s-a discutat azi despre dintisori,balute si rosul
manutelor,raportam si noi o zi plina de clabuci.....da clabuci in toata regula(parca i-as fi dat sapun sa manance); a fost foarte agitat azi, a inceput sa-si roada si suzeta....offf,sa fie astea semne prevestitoare de vreun dintisor ??!!
Auzisem ca e bine sa le iasa dintii cat mai tarziu...

Merg si eu sa ma uit la pozele cu bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by adelamaria

A, si apropo de iesitul cu bebe: voi mergeti cu ei in vizite la prieteni? Bine, la prieteni unde exista conditii pt bebe , adica nu se fumeaza sau exista o camera separata...Dar iesiti? Si daca bebe prinde o zi proasta sau incepe sa planga?? Si cum faceti de fapt sa va bucurati si voi de vizita si sa fie si bebe bine?? Mie mi se pare "misiune imposibila" Plus ca daca bebe plange parca ma simt asa aiurea, incomod....nu stiu de ce...Si parca nu-mi tihneste sa nu fiu in mediul meu, acasa...In fine, la voi cum e?

Adelamaria, noi am iesit cu Lucas inca de cand am iesit din maternitate, mergem cu el peste tot unde avem nevoie. Eu merg cu el des la birou la seful meu unde e multa lume, iar ieri am fost cu el la un prieten care culmea, era gripat... si nu are nici o problema, e imun la toate si la tot.

Jasmin si micutzul Lucas Daniel

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Pussi, wow!!! Dinti??? Record! Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

Anka si Amy multumim de urari!!

Amy si a mea e multumita din cate vad.A inceput sa pape cu 100 ml mai mult,de 2 zile de cand ii dau.De exemplu in seara asta a papat 200 ml!!!Ce m-am bucurat!

Adelamaria noi o ducem de mult in vizite.Ea e foarte cuminte si nu am avut probleme cu ea pana acuma.Oricum sunt cu ceiutul si cu lapticul pregatite!Mai nou,imi duc cutia cu lapte praf si sticluta cu apa plata si le fac acolo,sa nu se invecheasca lapticul.
Si am mers si la mall de 2 ori.Sa ne invatam de pe acuma.

BB-ule tare frumoase sunteti amandoua!!!ma bucur ca la voi merge diversificarea...la noi nu a mers...a durut-o burtica...cred ca pe la 4,5 luni o sa incep...Am vazut pozele de la piscina!!Ce frumos!!Cred ca ii place tare mult in apa.Si eu as vrea,dar nu stiu daca se face asa ceva in Cluj...Si eu nu stiu sa innot..poate Doamne fereste cad cu ea pe acolo..

Vai tu fetelor,nu-mi vine sa cred ca azi facem 3 luni...
Parca ieri deschideam odiseea.....ma apuca nostalgia...mai tineti minte,ce gol era pe aici???Eram numai cateva...Adica pe acolo,ca aici e clubul scutecelor...

Pupici la toate!!!Somnic usor!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

Ma bucur ca Bea si-a marit portia de laptic,sa stii ca si eu am constatat ca mananca laptele cu mai mare placere dc pot sa zic asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

salutare

si eu m-am umflat d plans citind despre bianca brad. filmulet am vazut doar pe primul, apoi nu am mai putut, m-am dus la bebe meu sa il mananc tot..

anca, mihuta, eni..v-am bagat invitatie la mess..;)paula sunt
si eu ies cu copilul doar ceata groaa sa nu fie.

ramo, lui stefanut ii prieste nan-ul..el mananca acum destul de mult...cam 120 san si 75 completare, dc mananca la 4 ore.d c mananca mai rar, adica dupa ce doarme mult, mananca 150 san si 90 completare.

intreba cineva de progrAm..eu abia acum dupa 3 luni incerc sa ii fac un astfel de program in care sa nu mi se mai trezeasca la 4 dimineata..sau si mai rau, la 2 si la 6..:( caci el dimineata e tare marait..si eu nu prea am nervi la ora aia..

si prefer sa ma culc la 12 si sa ma trezesc la 6. asta insa presupune sa il scol, sa ii fac baie si sa ii dau apoi sa manance..

chiar voiam sa va intreb, cum faceti cu ultima masa? o dati inainte sau dupa baie? al meu e cam obosit dupa baie si nu mananca asa mult.poate ar dormi mai mult.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

jasmin, al meu mai nou se prapadeste de ras cd il imbrac sau dezbrac.
eu zic ca se linistesc pe masura ce cresc, nu stiu dc e urmarea botezului.

legat de vizite..noua nu prea ne priesc, in sensul ca nu reuseste sa isi faca somnul si apoi il apuca plansul, evident..
nici la botez nu mi-a dormit aproape deloc in camera de hotel.

dar primeste vizite cu placere, numa sa fie treaz.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daia1202 spune:

Adelamaria noi prima vizita am facut-o cand aveam 3 saptamini la niste prieteni. Acolo am facut si revelionul cu bebelina cu tot. Tare-i place in vizita ... la barfe

Lala super poze !

Yasmin cred ca majoritatea au o problema cu imbracatul. Si Carina face scandal cand punem caciulita si dupa ce-i gata imbracata tace instant

si CARINA

poze

Mergi la inceput