Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 4
dany26 spune:
quote:
Originally posted by adelamaria
Lala, felicitari pentru mamica aventuroasa si curajoasa! V-am admirat pozele, f. frumosi sunteti! Dar vreau sa te intreb cum de nu ti-e teama cu un bebe asa de mic la munte si ati si urcat...Te invidiez! Eu asa imi doresc un weekend la munte...si n-am curaj...Mi-e teama de cum se va comporta micutza, mi-e teama sa nu raceasca...Incerc sa n-o cocolosesc, da' nu pot sa ma impiedic sa ma gandesc "daca se intampla?"...Si uite asa raman eu fara weekend la munte... Mai povesteste din experienta voastra, poate prin si eu curaj!
LALA idem ma gandeam si eu (ca adelamaria)cand va admiram pozele!bravo voua!!!!
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
Ank83 spune:
daia tu sau sotul tau sunteti cadre medicale??? Am vazut ca ai facut cezariana si ai poze din timpul operatiei.
Ai nascut cu dr Bacila?? Asa parca esti trecuta la gravidute de Tm.Acolo ai ramas la gravi ca nimeni nu a stiut cand sa te treaca la mamici
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by Victo
jasmin, al meu mai nou se prapadeste de ras cd il imbrac sau dezbrac.
eu zic ca se linistesc pe masura ce cresc, nu stiu dc e urmarea botezului.
legat de vizite..noua nu prea ne priesc, in sensul ca nu reuseste sa isi faca somnul si apoi il apuca plansul, evident..
nici la botez nu mi-a dormit aproape deloc in camera de hotel.
dar primeste vizite cu placere, numa sa fie treaz.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
Victo, ca si Stefanut si Lucas rade si e fericit cand il schimb de pampers sau de body si salopeta. E si mai fericit cand il dezbrac. Dar efectiv urla la caciula si la haine care il fac sa se miste greu, ca lui ii place sa stea lejer... e un copil urlator...
Iar de program cum incerci tu sa-i faci puiului tau, nici nu poate fi vorba... ca e un rasfatat si un rebel.
Jasmin si micutzul Lucas Daniel
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by adinag
Ramo asa e... tare repede a trecut timpul!
jasmin, eu la Jasmina nu am observat nici o diferenta, dar poate trebuie sa si crezi in asta :-) si eu nu cred in superstitiile astea! [sincer, daca ar fi dupa mine, su nici nu mi-as boteza copiii... dar sa nu ma bateti!)
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
Adina, si mie mi se pare ca timpul trece foarte repede... nici nu stiu can d a crescut puiul meu asa repede...
Deci pe Floris nu-l botezi? Da, botezul e o optiune personala. Se poate ca schimbarea sa fie o autosugestie, dar prefer sa cred ca e asa, caci uneori simt ca ajung la disperare cu el... urla mereu, mai ales seara, inainte de culcare, pe la 11, 12 noaptea...
Ank83 spune:
eu l-am botezat pe Raul foarte repede..pe la 3 saptamani si nu am observat nici o schimbare in bine...parca a fost si mai rau ..ca dupa a urlat vreo cateva zile de nu mai dormea nimeni in casa...a fost perioada cand se termina laptele meu.
Poate se simte in ideea ca e copilul mai mare cand il botezi(asta in cazul in care botezi copilul la 40 de zile cum se zice ca e bine)... si trece perioada aceea mai dramatica din prima luna..dar asa... D-zeu sa ma ierte daca vorbesc cu pacat dar..nu cred ca e din cauza botezului .
Mama mi-a zis ca si la mine a fost la fel ..dupa botez parca am fost mai rea ca inainte.
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by Ank83
eu l-am botezat pe Raul foarte repede..pe la 3 saptamani si nu am observat nici o schimbare in bine...parca a fost si mai rau ..ca dupa a urlat vreo cateva zile de nu mai dormea nimeni in casa...a fost perioada cand se termina laptele meu.
Poate se simte in ideea ca e copilul mai mare cand il botezi(asta in cazul in care botezi copilul la 40 de zile cum se zice ca e bine)... si trece perioada aceea mai dramatica din prima luna..dar asa... D-zeu sa ma ierte daca vorbesc cu pacat dar..nu cred ca e din cauza botezului .
Mama mi-a zis ca si la mine a fost la fel ..dupa botez parca am fost mai rea ca inainte.
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
Aha, deci nu-i mare diferenta. ce pacat
adinag spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012quote:
Originally posted by adinag
Ramo asa e... tare repede a trecut timpul!
jasmin, eu la Jasmina nu am observat nici o diferenta, dar poate trebuie sa si crezi in asta :-) si eu nu cred in superstitiile astea! [sincer, daca ar fi dupa mine, su nici nu mi-as boteza copiii... dar sa nu ma bateti!)
Adina, si mie mi se pare ca timpul trece foarte repede... nici nu stiu can d a crescut puiul meu asa repede...
Deci pe Floris nu-l botezi? Da, botezul e o optiune personala. Se poate ca schimbarea sa fie o autosugestie, dar prefer sa cred ca e asa, caci uneori simt ca ajung la disperare cu el... urla mereu, mai ales seara, inainte de culcare, pe la 11, 12 noaptea...
Ba da, Jasmin, il botezam prin mai/iunie. In Olanda. Catolic. Eu zic numai ca nu-mi este asa important, adica personal sunt de parere ca Dumnezeu iubeste toata lumea, indiferent de botez. Si avand o problema maaare cu mentalitatea multor preoti, am si o problema cu riturile bisericesti. Ceea ce nu inseamna ca nu respect ce fac ceilalti sau ca as vedea ca ceva rau, in nici un caz.
Cam complicat de explicat
Ank83 spune:
Jasmin foarte dragutel brunetelul tau mic ...e un scump.Cand am vazut poza in care casca am inceput sa casc si eu de mi-au dat lacrimile.Si tu esti o mamica foarte frumoasa... nu degeaba te vrea Lucas doar langa el
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
Amy26 spune:
Jasmin,ce poponet sexy are bb Lucas!!!
BEA, e o dulce,cel mai mult imi place poza unde scoate limbuta...
Daia,cine v-a facut pozele in sala de nastere?Sotul tau? A avut voie sa asiste la nastere?!!Carina e scumpica rau si seamana cu tine!
Nelone,ce tort frumos a avut bb Andrada!!....
Lala,bestiala poza cu bb in haion
Nu am reusit sa vad toate pozele pt ca bb Iustin e f. agitat si nu ma lasa nici 5 min.