Bucurii de sept-oct 2006 (108)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Tasia, desi nu-s in situatia de a avea doi copii, baiat si fetita, iti spun ce stiu eu. Desigur, metoda n-are cum sa fie 100% valabila, dar eu ti-o povestesc oricum. Spermatozizii au doi cromozomi, X si Y. X da sexul fetitelor si Y baieteilor. Studiile au aratat ca (,) cromozomii Y sunt putin rezistenti, pe cand cromozomii X traiesc 2-3 zile. Asta inseamna ca in zilele de ovulatie ai mari sanse sa concepi un baiat, fiindca cromozomii Y sunt primii care incearca sa fecundeze ovulul. In schimb, daca ai contact cu cateva zile inainte de ovulatie, spermatozoizii supravietuiesc 2-3 zile, dar doar cromozomii X sunt suficient de puternici sa produca fecundatia.

Eu l-am conceput pe Mathias in ziua ovulatiei si-a iesit baiat. Bine, metoda asta am aflat-o mult dupa, ti-am zis asa, ca fapt divers, ca in cazul meu s-a verificat teoria. La fel in cazul catorva prietene de-ale mele.

Deci: daca vrei fetita, inainte de ovulatie, daca vrei baiat, la ovulatie.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Seara buna!

Beatrix - multa multa sanatate la bebe strumf! Si putere la parinti!

Tasia - recuperare usoara dupa operatie! Eu nu am nici o reteta pentru fetita Nu stiu de unde a aparut

Flavia - sanatate multa lui Bogdi!

MamiLili - inca mai are crize de plans Vladut, astept sa-i treaca... Ii mai dau voie 2 luni sa planga Sanatate lui Mathias! Sa treaca repede si usor viroza!

Ignatica, ROxana - nu va stresati atata cu sarcina, ca si autosugestia are o mare influenta!

Va pup si noapte buna va dores

Mami 31+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Flavia, vai, ce frumos e Bogdanel! Are o fetisoara de copil cuminte si bland, imi place mult, mai pune-ne poze!

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Multumesc mult de tot MamLiliai fost cat se poate de explicita Ai vorbit intr-un limbaj pe intelesul meu
Eu nu stiu cum l-am conceput pe Mario pentru ca a fost un accident (cel mai frumos din viata mea).Nici nu ma apuc sa fac maine bebe2, dar ma tot chinuia aceasta intrebare, cu metoda calendarului.Acuma am inteles si cum functioneaza Si cu siguranta voi aplica metoda, cand va fi cazul, daca nu iese fetita, asta e....sanatos sa fie

de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Va multumesc mult pt gandurile voastre adresate lui bebe strumf! Abia astept sa-l vad! Am mai aflat intre timp ca are 37 cm si este la bronzat acum!
Flavia, ce mare s-a facut Bogdan! ori nu l-am mai vazut demult dar m-i se pare ca a crescut vizibil! ...si e un frumos!
Tasia, aceeasi teorie cum ti-a spus si MamiLili o stiu si eu! Am mai citit undeva ca conteaza si ce mananci ca asta ar influentza ph-ul vaginului! am retinut ca daca mananci dulce atunci sunt favoritati cei cu X, deci fetitza, daca mananci sarat, acru atunci cei cu Y deci baiat! Nu stiu cat e de adevarat! Te apuci de bb2?

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata fetele si poftiti la o mare...

Noi sunt cam raciti bine de tot, luam si antibiotic, avem rino-faringita, aseara a ajuns cu febra pana undeva la 39,3...dar acum sa zicem ca in vreo -3 zile ne punem noi pe picioare...ufff

Eloise - cum te mai simti?? ceva ameliorari??ce zic analizele???

Flavia - l-am vazut pe Bogdanel - super arata, a crescut de cand nu ni l-ai mai aratat

Scumpik - cum e Luca??a mai avut febra?? sa fie de la dintisori...

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Greutate:58kg(1,55m) Deadline- 1.03.2008 Target: 3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata si la noi.

alexutza_26multumim de cafeluta.

Beatrix multa sanatate lu bebe strumph sa fie puternic si luptator sa se faca mare.

Multi pupici la toate bucuriile bolnavioare. Sa se faca bine repede

Noi abia am scapat de putin rosu in git....dar de data asta nu a facut febra deloc.Oricum mi-e si frica sa o mai scot afara pe vremea asta ciudata.

flavial-am vazut pe Bogdanel cel frumusel alaturi de niste domnisoare si mai ales alaturi de o sticlaaaa mare ca doar era sarbatoare.

Tasia si noi luam imunobaby sintem la a doua sticla.E bun, este mai mult pe baza de echinaceea. Cit despre fetita nu stiu cum am executat-o a dat mamilili o explicatie. Chestia cu cromozomii o stiam si eu ca Y sint mai puturosi si rezista mai putin.
Mai era o chestie cum ca la 7 ani s-ar schimba singele dar nu stiu exact cum se calculeaza.Parintii mei aveau niste prieteni medici in Sibiu care asa au facut copii dar nu stiu exact metoda.

Am uitat sa va spun ce mi-a placut gargarita dansatoare cum topaia ea in pat.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Greutate:56kg(1,64m) Deadline- 1 Martie 2008 Target: 3 kg

Mergi la inceput

Sa va spun ce am descoperit zilele acestea. Probabil ca multe dintre voi aveti si folositi eu nu stiu de ce nu am luat pina acum .Probabil pt ca am vazut doar din cele electrice.
Am primit zilele trecute un set de oale pt prepararea legumelor la abur dar pe aragaz. Super bune ce ies, nici nu se compara cu legumele fierte, nu se sfarama, nu isi pierd culoarea , raman consistente. Sint f incantata. Cine nu are recomand sa isi cupere si sa o foloseasca.

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput

Avem si citeva poze noi facute la plictiseala.Prezentare de moda

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza!

Saru'mana de , Alexutza!

Am avut o noapte cat de cat bunicica, cu doar 2 treziri, iar taica'su lu VLadic a fost gentleman si s-a trezit de fiecare data foarte promt si i-a servit lapticul. Asa ca azi sunt odihnita.

Eu am steamer electric si sunt multumita de el, doar ca Vladut nu-i prea incantat de legumele preparate astfel. In schimb ii fac chiftelute si snitele la steamer, care ies foarte bune si macar pe astea nu mi le refuza.

Mami 31+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput