Bucurii de sept-oct 2006 (108)
Raspunsuri - Pagina 13
tanima_i2002 spune:
Neata!
Noi ne laudam in continuare cu 3-4 nopti nedormite si una asa si asa. In week-end am reusit sa ma mai destind un pic macar, asa ca sunt mai bine. Raguseala aproape ca a trecut cu sirop din muguri de brad si miere cu lamaie si mai mult de la sine. I-am pulverizat si un pic de albastru de metil in gat pentru orice eventualitate duminica dar aseara am uitat. Acum vad ca este muuult mai bine, a fugit lupul de el.
Scumpik, medical temperatura asa mare indica infectie, dar si Rares a facut de doua ori temp peste 38, o data 39.2, de curand 38.5. Am dat antitermice si preventiv oscilo. Dr imi daduse antibiotic pe care bineinteles ca nu i l-am dat. Este bine insa sa il vada si un dr, asa ca bafta la dr sa nu fie nimic ci doar un dintisor buclucas.
Beatrix, ne rugam si noi ptr nepotelul tau sa aiba grija DD sa se faca mare.
Flavia l-am admirat si noi pe Vs care a plans cand am inchis link-ul.
Monica o adevarata domnisoara. Curand va deveni si mahechin (de ce nu o Monica Columbeanu). Ce ma enervati voi astea cu fetitze cu rochitze. Laca ca o iau si eu pe urma Cristinei si imi fac si eu o miruna. Si daca o fi sa fie un Tudoras, sanatos sa fie. Dar dupa o fetitza chiar tanjesc si eu.
Pupam toti prichindeii bolnaviori sa se faca repede bine.
De imunitate noi luam saptamanal oscilo preventiv ca si anul trecut si pana acum este bine se pare.
Mamilili, vreau si eu o parere (traiasca tunsuliciul si el sa fie sanatos ca parul creste dar de acum incolo poti sa il tunzi 1, 2. Noi pe Rares il tundem la 2 luni cu masina, dar cu plete): Care calciu este mai bun ptr bebe: calciu la fiole, calciu Pharco sau Osteocare sirop?
Gata, Rares nu ma mai lasa neam, asa ac va pup pe toate si toate bucuriile
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
nov 2007
CristinaGoji spune:
Gata, am vazut si eu pozele cu Bogdi si Cosmina! Bine mai zici, Tanima, macar nu mai tanjesc dupa fetita cand vad Bucurii in rochite De Bogdi ce sa main zic, seamana din ce in ce mai bine cu tati ,ai avut dreptate Flavia!
Alexutza - multa sanatate si voua! Sa va faceti bine cat mai repede!
Mami 31+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
itzy-bitzy spune:
Neatzaaaa
Nu am reusit ieri sa intru nici macar sa citesc....am fostprinsa pana peste cap... ...iar seara m-am facut caci maine vine tati la fetitele lui
mamilili i-am remaniat pe toti
In we am citit si i-am vazut pe Mathi tunsulica...Voiai sa vezi poze cu papusica mea in timpul tunsului? Pai exact cum ai aratat-o tu pe aia cu DURING ...cu jumate cheliutza si jumate par...asa arata...lasa ca e bine ...nu o sa mai aiba parul ala moale de bebelush...Si indiferent ce spun unii ca nu se indeseste...eu o sa o mai tund si la iarna cealalta...Atunci cum naiba daca te razi pe picioare iti creste o padure...se indeseste de numa-numa...
alexutza daaaa am avut fff mult ieri
Sephora si Sandra am ras la clipurile voastre....nu stiam daca sa rad de Ruxa si Matti sau de rasul Sephorei care se auzea pe fundal...Cand il intrebai pe Matti cum il cheama raspundea si mik mea:ANAAAA
Flavia pai cum sa nu tin minte? Ce imi place retin...ce nu DELETE!!! In prima poza mi se pare ca seamana fff mult cu papusica mea...aia in care e tuns...Aveti o gashca frumoasa si voi acolo...Le-am vazut pe Alina Morostes, pe Gabitzica si pe Pufy cu toate bucuriile...ce s emai jucau ei acolo...Iar fotografia cu voi 3 mi-a placut cel mai mult...se vede ca sunteti o familie fericita...este cea in rosu imbracati....Daca pana cum as fi zis ca Bogdanel seamana doar cu tine...acum mi se pare ca are d ela amandoi cate putin
Beatrix ii doresc micutului tau nepotel sa fie un voinic si sa lupte pt viata!!
Tasia vad ca ai aparut si tu...chiar ma gandeam ca tb sa fii in sesiune ...ca numai asa te mai vedem si noi...Cat despre nas cum este acum? "mic, obraznic si in vant?"
Eloise daca nu faci 7 zile cate 3 pliculete pe zi cu URICOL nu trece! Eu dupa ce luasem 3 zile am zis aaaa gata mi-a trecut...ei bine pana seara iar ma ustura...Tine 7 zile cu strictete
revin sa mai citesc ...ca sa va raspund ca nu mai tin minte la cate ati scris...
------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
flavia ramona spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Flavia, vai, ce frumos e Bogdanel! Are o fetisoara de copil cuminte si bland, imi place mult, mai pune-ne poze!
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
Lili, m-ai facut sa rad ... nu e el rau, da cuminte nici atat si are o energieeeeeeeee, de zici ca sta conectat la priza. Nu oboseste niciodata. Sa va zica Pufy.
Cristina, .
flavia ramona spune:
Multumim Beatrix, Alexutza, Monique, Tanima, Itzy.
Itzy, Cristina, cand s-a nascut Bogdan era leit sotul meu, acum s-a mai schimbat, dar tot cu el seamana, eu zic ca are doar buzele mele. Pe la noi se spune ca daca baietii seamana cu tatal atunci mama il iubeste mult pe tata .
Edit ca am uitat ceva: si Bogdan a fost conceput la ovulatie, deci se verifica si la noi teoria ce-o zicea MamiLili. Eu nu o stiam pana acum.
itzy-bitzy spune:
Sanatate multa Mathias, Luca si Bogdanel
Adriana cum mai este Dudu? Dar otita cum s-a intamplat sa faca? Pe mine deja ma sperie ...pana acum iarna asta nu mi-a racit deloc papusica insa cate aud...
Ma tot gandesc la Mexxa...daca mai citesti sa imi spui daca ai vb la tel cu dr pe care ti-am recomandat-o. Si chiar daca am recomandari ff bune ...daca totusi ajungi in Bucuresti te sfatuiesc sa il duci si la un al 3-lea dr...la spitalul Budimex (in prezent Marie Curie) sa ceri o parere...acum este cel mai dotat spital pt copii...detine aparatura sofisticata pt ca a fost renovat cu ajutorul teledonului acela...refuz sa cred ca nu exista o solutie pt Sebicu...
Itzy-Bitzy
cu
itzy-bitzy spune:
Nu a dat niciuna raportul luni cum am stabilit...cat ati slabit...care ce a mancat...?
Eu m-am cantarit luni dimi si am dat 3 kg jos...am si tinut strict...plus gym...insa m-a ajutat si faptul ca nu a fost sotul acasa sa imi cumpere tot felul de dulciuri...pana la sf lunii sper sa ating targetul.
Aseara am cantarit-o si pe mik mea papusica...are 11.050 kg.
Hai ...aspirantele la dati raportul ca s ava trec pe raboj
Itzy-Bitzy
cu
tasia spune:
Merci CristinaGoji deja am inceput sa ma fac mai bine, dar trebuie sa mai stau inca o saptamana cu masca pe fata.
Multumesc fetelor pentru explicatiile cu metoda calendarului.Beatrixnu ma apuc sa fac acuma bebe2, avand in vedere ca mai am cipul contraceptiv valabil inca 2 ani. Dar dupa ce il scot(cipul) ma pun pe treaba Desi recunosc ca mi-ar place 3-4 copii sa am. Am ajuns sa-mi fie frica pentu ca Mario face cat 2 copii odata. Noroc cu socrii mei care ma mai ajuta.Ma mai risc la unul dar mi-ar place sa fie fetita. Sotul si-a dorit ca primul sa fi fost fetita, este indragostit de fetitele mici pe care le vede in parc
Monique despre ce oale vorbesti? cu abur? de unde? Eu am niste oale Zeppter foarte bune, in care fac papa pentru Mario.Mancarea iese extrordinar de buna, in plus aceste oale pastreaza vitaminele alimentelor. Desi sunt putin cam scumpe,zic ca merita investitia. Super dulce e Cosmina , un adevarat fotomodel manechin nu poate fi inca, pentru ca nu are inaltimea potrivita
tanima_i2002 Mario tuseste si raguseste odata la 2 luni. Am incercat toate siropurile posibile. Singurul care a functionat a fost Eurespal recomandat de o prietena cu bebe. Si saptamana trecuta a inceput iar sa tusesca, i-am administrat 3 zile Eurespal si sa facut baiatul bine.
itzy-bitzyma bucur ca nu m-ai uitat Sesiunea a trecut. Am o mica vacanta de aceea mi-am facut operatia. In primul rand vreau sa-mi rezolv problema cu respiratia (deviatia de sept). Inca nu-l vad bine nasul decat putin ce se vede sub masca. Doctorul a zis ca imi face un nas mediu, unul mic nu mi sar potrivi, ca sunt buclucata (cum imi spune sotul meu)Dar sper sa fie macar obraznic daca nu va fi mic :D
de Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
tasia spune:
Fetelor nu stiu cum nu reusiti voi sa slabiti, eu slabesc vazand cu ochii fara sa fac nimic. Am slabit deja prea mult. Am ajuns la 50 kg. Cat am fost in sesiune e adevarat ca nu prea aveam timp sa mananc. Dar acuma chiar ma alimetez normal, insa fac miscare multa prin casa, alerg si strang dupa asta mic (daca nu e la socrii mei)cat e ziua de lunga. Si poate si faptul ca il mai alptez pe Mario ma facut sa slabesc exesiv. Nu stiu....
pozele noastre
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by tasia
Fetelor nu stiu cum nu reusiti voi sa slabiti, eu slabesc vazand cu ochii fara sa fac nimic. Am slabit deja prea mult. Am ajuns la 50 kg. Cat am fost in sesiune e adevarat ca nu prea aveam timp sa mananc. Dar acuma chiar ma alimetez normal, insa fac miscare multa prin casa, alerg si strang dupa asta mic (daca nu e la socrii mei)cat e ziua de lunga. Si poate si faptul ca il mai alptez pe Mario ma facut sa slabesc exesiv. Nu stiu....
pozele noastre
tasia asta cu stransul prin casa si slabitul nu tine...ca asta fac toate mamicile...ar tb sa fim niste silfide de 50 kg toate....iar cu slabitul in timpul alptatului...la mine a fost asa: in primele 2 saptamani dupa nastere am slabit fff mult ca nu ma odihneam si nu mancam cu pofta...dar apoi...o alaptam pe ea si dupa aceea mi se facea o foameee de lup...daca nu mancam mi se facea rau...am alaptat pana la 1 an fix....deci am avut timp sa pun la loc...
iar tu taci din gura cu 50 kg ale tale ca ma enervezi...ai fost o slabanoaga de cand te stiu...insarcinata fiind ...
Itzy-Bitzy
cu