Bucurii de sept-oct 2006 (108)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna fetelor!

hai sa recuerez la raspunsuri si dupa va mai spun de noi:

Cristina, Flavia, multumim de incurajari! Incerc sa iau si eu exeplul pozitv de pe DC si sa realizez\ca procentul nenorocirilor este muuuuuuuuult mai mic decat la cazurilor fericite. Ignatica, ciudat rau ce ni se intampla! Sa fim asa stresate cand la prima sarcina eu, cel putin, am fost asa relaxata!

Adriana, sper ca Dudu e vioi si fara febra!

Beatrix, multumesc pentru lamurire. Multa sanatate lui Darius.

Itzy, unde mergi la gym? sau faci acasa? nu ca m-as apuca maine de slabit...

Tasia, la ce spital este medicul de care mi-ai vorbit? ah, inca ceva pentru tine: eu o am pe Daria si se pare ca il vom avea pe victoras (daca a vazut bine Iosup, ceea ce cred ca e adevarat). asa incat iti pot spune din experienta deosebirile la mine in a concepe sexe diferite. La daria ne-am stresat amandoi vreo 6 luni sa facem copil. ajunsesem sa tin cont de ovulatie, sa facem sex mult in perioada aia, nu mai faceam nici o escapada amoroasa in baie, deh, sa nu se piarda materia prima.... ajunsesem sa ne impacientam rau, chiar facusem programare la un medic pt infertilitate. ne doream copil mult. la victoras, ne batea gandul sa avem si al doilea copil. dar nu neaparat acum. am zis sa lasam lucrurile in voia sortii si-om vedea ce se intampla. mai ne protejam, mai nu, asa, fara nici un stres. si uite cum apar 2 liniute la test!!!!asa incat, teoria mea, clar nestiintifica, stresul le motiveaza pe fete (of, chiar asa mai fetelor, de la faza asta avem noi parte de stres!) si lehamitea si indiferenta pe baieti (norocosi de la un cap la altul!)

Lili, sper din suflet sa va iasa planul. da-ne in semn ca se poate!

Roxana & cocutzel Daria (06.09.06) + Burti- bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Itzy, bravo pt.cele 3 kg date jos...vezi sa dai inainte cu dieta, sa nu te lasi
eu nu am mai slabit deloc, dar nici nu am mai tinut dieta, doar am fost mai atenta cu papa, desi uneori simt ca imi vine sa rup frigiderul, bine ca nu cumpar alimente interzise care sa ma ademeneasca, mai scap la paine, dar cumpar graham

Am vazut si noi pe M cu noul armylook, tot frumushel a ramas, chiar si fara pletele lui balaie super haioase

noi am venit de afara, am fost la un spatiu de joaca, unde Vladissimo a tzopait in voie. Chiar daca e mai mititel, s-a descurcat. I se pusese pata pe o masinuta si numai p-aia o calarea

pun si poze, cand oi gasi cablu de trasfer

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by Roxana01

Buna fetelor!

Ignatica, ciudat rau ce ni se intampla! Sa fim asa stresate cand la prima sarcina eu, cel putin, am fost asa relaxata!

Itzy, unde mergi la gym? sau faci acasa? nu ca m-as apuca maine de slabit...

Roxana pai eu am scris zilele trecute un mesaj pt voi...cum ca fiind la a 2-a sarcina percepeti altfel eventualele riscuri fiind mai avizate si mai informate acum...si de aceea sunteti mai stresi decat inainte cand eram mai senine...

Fac acasa gym...pillates si abdomene la greu...am ajuns la 100...dar imi propun sa fac chiar 200 nu deodata ...ci in reprize desigur. Ca sa ma duc la o sala pierd prea mult timp...ar insemna sa vin pe la 8-9 seara acsa...ceea ce nu vreau...pt ca pierd timp pretios de petrecut cu papusica mea...Tin si o dieta pe care in timp imi doresc sa o adaptez ca modalitate de alimentatie permanenta...pe cat posibil desigur...caci sunt o pofticioasa inraita...

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Salutare!
Eu nu stau prea bine, infectia s-a agravat, la urocultura a iesit E Coli, oricum imi dadusem seama ca e infectie dupa persistenta si agravarea simptomelor, in ciuda hidratarii si a Uricolului. Am identificat aseara, impreuna cu Cristina, si cauza colicilor abdominale- eraud e fapt renale. Infectia a urcat de la vezica la rinichi :(. Acum tre sa fac tratament 10 zile cu antibiotic, mi-a dat si un antiinflamator (Flamexin) dar nu prea am chef sa-l iau ca-mi afecteaza stomacul si asa cam sensibil si am citit ca nici nu e foarte ok sa iei piroxicam in afectiuni renale.
Mda, deci eu sunt genul "cititor" , sau genul baba care are pareri in domeniul medical. De asta nici n-am luat imediat antibiotic, desi indicat ar fi fost sa incep cu unul cu spectru larg apoi sa astept rezultatul la cultura si antibiograma si eventual sa schimb antibioticul daca era cazul. Pur si simplu am pata pusa pe antibiotice, din copilarie, cand mi-au fost servite ca bomboanele la orice raceala si gripa (ca sa nu fac crize de astm asociate cu boala), ceea ce ma facea sa fiu perpetuu bolnava, cu sistemul imunitar varza, si sa fac mereu forme tot mai nasoale, toate insotite de crize inca si mai nasoale de astm. De-abia tarziu in adolescenta cand am incheiat-o cu antibioticele am reusit sa imi refac imunitatea, si acum "racesc" maxim o data pe an, fara febra etc.
Dar cand e cazul de antibiotice, e cazul.
Pe de alta parte nici cu baricada "naturistilor" si nici adepta ierburilor de leac nu sunt.
Ma rog, sper sa scap mai repede de infectia asta si de colici si de usturimi, ca de-o saptamana intreaga ma chinuie, si e tare suparator.

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Andra, imi pare rau ca ai problemele astea....ai grija, ia-ti tratamentul complet

Mergi la inceput

poze de la spatiul de joaca

Vlad a fost insotit de prietena lui Miruna, mai mare cu 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Lilina chiar ieri am trecut pe la Unirii si am vazut un loc de joaca... Arlechino...voi unde ati fost?

Pozele alea intre mingi mi se par suuper reusite...si la Eloise am mai vazut si mi-au placut extrem de mult...

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna tuturor!

Luca este mai bine, nu a mai facut febra deloc de ieri, in schimb este tare marait, vrea mai mult in brate, dar este activ siputin vesel, are perioade. Cu toate acestea noaptea trecut iar n-am dormit mai deloc pt ca Luca adormise la 22.30 si pe la 00.30 s-a trezit si nu mai avea chef de somn. L-am luat cu noi in pat ca am zis c-o sa adorma, dar de unde...abia dimineata pe la 6 a adormit mai bine.
Nu stiu ce sa mai fac cu el ca e tare cacacios, chiar si noapte a inceut sa faca, cu toate ca nu a facut kk niciodata noaptea.Se poate sa fie de la ceai? Ca de duminica seara ii fac ceai de menta cu putin tei si de atunci a inceput sa faca mai moale si foarte des (4-5 ori pe zi). Inainte ii dadeam ceai instant de la Hipp si ma gendesc ca poate i l-am schimbat si de aceea.
Am racit si eu, de unde si cum nu-mi dau seama, ca ieri am stat in casa toata ziua, iar dimineata cand m-am trezit ma cam gadila nasul, iar acum sunt mucoasa. Am baut un fervex acum si imi voi mai face unul diseara poate imi trece.

Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Greutate: 68 kg (1.62 m), Deadline: 01.03.2008, Target: 3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

flavia l-am admirat de Bogdan, e tare frumusel . In legatura cu cistita nu eu am ci Eloise

alexutza ca ai intrebat de noi, raspunsul e mai sus

monique am vazut-o pe Cosmi

tanima sper ca lui Rares sa-i treca cat mai repede raguseala cu totul. Luca nu cred ca ar avea vreo onfectie, ma refer la gat, pt ca de mancat manaca cat de cat, nu stiu ce sa spun

Itzy felicitari pt cele 3 kg care le-ai dat jos, esti tare

Eloise imi pare rau ca e asa de rau cu cistita asta, iti doresc sanatate multa si sa te refaci cat mai repede

lilina am vaut pozele cu Vladone la centrul de joaca

Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Greutate: 68 kg (1.62 m), Deadline: 01.03.2008, Target: 3 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Andra, imi pare rau ca ti-a iesit E coli! Sper sa fie tratamentul eficient ca sa scapi repede de problema.

Itzy, eu nu raportez cate kile am dat jos ca nu m-am tinut serios de cura. A facut mama placintele mele preferate, cu varza murata, cunoscute si sub numele "spaima dietelor" si-am mancat de-am pocnit. Din cauza lor m-am ingrasat si-n sarcina, ca pana sa le introduc in meniu aveam doar 3 kile luate pana pe la 25 sapt. Bravo ca te-ai tinut de treaba! Revedere placuta cu tati!

Lilina, am vazut pozele! Chiar ca Vladone era indragostit de masinuta aia. Prietena - Miruna e foarte draguta, m-a amuzat tare poza cu ea electrizata.

Tanima, cel mai eficient calciu e la fiole. Daca crezi ca-l poti determina pe Rares sa-l bea, go for it! Calciul de la Pharco determina uneori diaree (asa s-au plans parintii pana acum). Osteocare mi se pare f bun. La fel Cipcal, natural din scoici. Nu uita de vitamina D, doar in prezenta ei se absoarbe Ca.

Scumpik, de la ceaiul facut de tine ar fi trebuit sa se stranga la burtica, nicidecum sa faca diaree! Cred ca-i mai bine sa treci pe ceaiurile instant deocamdata, sau daca-i faci din plante sa fie de la pliculetz si nu plante ca atare, cumparate din piatza. Cel putin nu pentru Luca. Dupa mine, cele mai bune ceaiuri le au cei de la Fares.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Mergi la inceput