Strumfi de iulie-august 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 13
violetan spune:
quote:
Originally posted by cafera
Branzica din ce lapte e recomandata sa o facem? 1,5 sau 3,5? imi raspunde cineva repede? As vrea sa-i fac azi. Multumesc!
Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)
3,5 io asa stiu
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com
X-ray spune:
'neatza mamici!
dau eu cafeaua?
nico e asa dragalasa andra!eli a mea are parul asa cum e ea acum.sunteti o familie tare frumoasa.
cafera branzica di lapte 3,5.m-ai inebunit cu pozele fetelor,mai ales alea in care sunt imbracatela fel.am descoperit si eu o croitoreasa ca cateva case de mine,abia astept la vara sa-mi faca cateva tinute mie si lui eli aproxi la fel...si ce ochi frumosi are ilinca.
elisa e varza cu dintii astia.a inceput sa faca scaune moi,plnge si se maraie non-stop.baga jucariile in gura si apoi incepe sa planga ca o doare cand strange...nu stiu de ce naiba nu ies odata ca doi au iesit...
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
CarlaV spune:
'Neata, ma bag si eu la cafeaua Alinei ca nu mai pot, mi-e rau de oboseala, e a treia noapte cand nu dorm mai deloc. Nu stiu voi cum rezistati dar eu sunt pe 7 carari, in Bucuresti ninge viscolit si am de lucru azi sa-mi pun si-n cap.
Cafera, sunt superbe fetitele tale si foarte elegante, mi se pare mai frumos sa le imbraci la fel cand e asa diferenta de varsta intre ele decat daca erau gemene.
Nico, Andra pare roscata ca si Sabina mea si imi plac mult pozele cu agrafa in par. Si tunsa e foarte frumoasa si expresiva, se vede ca te pricepi sa faci copii .
Andutzy, pozele noi sunt la fel de reusite ca si celelalte, ti-am admirat si micul mare artist .
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
liadorian spune:
Buna dimineata tuturor! Jadi, o zi buna!
Anto, Andutzy, multa sanatate! Uf, nu mai trec racelile astea!
Anya, sa va fie de bine vaccinul! Iar daca tu esti multumita de greutatea Arinei, sunt si eu!
Carla, cred ca am avut norocul incepatorului in prima zi. Ieri nu mi-a mai iesit pasenta - a luat Una cateva limbute din morcovel si atat ne-a fost mancarea. Deschidea gurita doar ca sa muste din lingurita sau sa ia morcovul si sa-l tina asa, sub limba. Si gata... Deci mililitrii mei s-au imprasiat pe unde s-a putut, numai in stomac la Una n-au ajuns.
Alina, pofta mare Elisei!
Oana, Andutzy, am vazut poze cu baietii vostri! Sa va traiasca, sunteti doua mamici tare fericite.
Oana, Miruna e ba Una, ba Miru, ba Miruna, ba Mirushca, ba "ia o pauzare mica" (nu poci ca sa spui cine-i zice asa). Mai avem niste prieteni carora le place al doilea nume al ei si-i zic Demetra sau Demetrina deci... un ghiveci total. Sper ca pana mai creste un pic sa ne lamurim si noi cum o s-o strigam.
nikole spune:
Offff Carla, saraca de tine...dar si Saby draga de ea, nici ei nu i-o fi prea bine cu dintisorii astia...stiu ce greu e sa faci fata indatoririlor zilnice cand esti chiauna de somn!!!
bea bea cafea de la Alina ca e tare si aromata, te pune pe picioare, si o iei de la capat!
fetele
Violeta, nu stiu exact cum e tipatul lui bebe Laurentiu, dar iti spun ca in Ro si al meu scotea niste racnete, dar se vedea clar ca e nervos din cale afara si ne-ar bate pe toti din casa de ar putea.
Oboseala si nervi...la voi poate si durerea, discomfortul isi spune cuvantul, si de aici tipetele de care spui.
Si bebeii sunt si eu niste mici oameni mari, si probabil fiecare rabufneste in felul propriu.
Nu stiu ce sa zic...in locul tau l-as duce la medic daca ar tine-o asa vreo saptamana ...
zau si mie imi vine sa urlu cand sunt nedormita, sau ma doare ceva, si tot infiorator ar suna!
Nikole,mami lui albastrel
nma spune:
si eu ma bag la o cafeluta mare caci greu vad tastele si mai am si ceva de terminat.
fetele care ne-au admirat pozele.
lia si noi o alintam pe andra in toate felurile. totusi cel mai des ii spunem andra. iar cunoscutii toti ii spun andra.
noi la capitolul papa vad ca stam inca bine. i-am dat mar si vad ca ii place desi e cam acrisor. andra mi-a scuipat doar cerealele de la milupa.
violetan eu cred ca il dor gingiile. si andra are momente cand se trezeste urland. intr-o seara in timp ce scriam aici s-a trezit urland desi parea ca doarme atat de linistita.
alina.a am trimis si poza pt albumul comun. cand ai timp te rog sa o muti tu. acum e mai cuminte elisa?
deni sa ai o zi frumoasa, cu un volum mai mic de munca ca sa poti sa mai treci si pe aici. cand ne mai pui poze?
o zi buna tuturor
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
violetan spune:
Multumesc nikole si nma!
Asa sper si eu, sa fie de la dinti. Ca altfel, ziua e ok in general, poate mai marait dar destul de vesel si nazdravan...Ufff, mai sunt si alti bebei care fac asa?
nma spune:
alina.a sunt tare obosita si vad ca scriu numai prosti. am citit ca elisa are iar probleme cu dintisorii si apoi te intrebam cum e azi. aveam impresia ca am citit ieri mesajul. bulina sa scape repede de durere.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
CarlaV spune:
Nikole, multumesc pentru intelegere. Daca n-as avea maine un deadline asa m-as arunca in pat, ca Saby e cuminte, se joaca la ea in patut. Asa nu vad nici tastele, cum zicea Nico, am tensiunea 8 cu 5 si tre' sa-mi misc fundul sa imi fac o cafea pe bune. Mi se intampla asta de maxim 5 ori intr-un an.
Ca tot am citit ieri din urma... Si Saby a cazut din pat acum vreo 10 zile. O lasasem la noi in pat la perete ca sa iau ceva di sufragerie. N-a trecut nici un minut si am auzit zgomote si apoi urlet, mi-a fost clar ce s-a intamplat, am alergat la ea si era pe spate pe parchet in mijlocul dormitorului. Am crezut ca mor cand am vazut-o asa. Avea un pulovaras pufos pe ea si nu cred ca s-a lovit la spate, dar cred ca a dat cu capsorul de parchet, mi-e tare frica de loviturile astea. S-a calmat doar la san dar mi-a suspinat inca vreo ora.
Cu toate astea nu stiu cand a ajuns asa repede jos, noi avem in dormitor un hectar de saltea, cred ca a vazut ca plec si a vrut sa vina dupa mine si s-a rostogolit. Norocul nostru e ca salteaua e pusa direct pe jos si n-a cazut decat de la maxim 28 cm.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
nikole spune:
quote:
Originally posted by violetan
Multumesc nikole si nma!
Asa sper si eu, sa fie de la dinti. Ca altfel, ziua e ok in general, poate mai marait dar destul de vesel si nazdravan...Ufff, mai sunt si alti bebei care fac asa?
DAAAA, si'nca cati!
Al meu e un dulce ziua , nu ii auzi gura, nu stii ca ai copil in casa,dupa ora 20:00 parca are program, nimic nu-i comvine, maraie, tipa, mai plange, mai rade, si tot asa...
noaptea...se trezeste odata pe ora(asta pana in ora 3 dimineata), cauta titi, cu manutzele, dac anu ma gaseste incepe sa tipe de zici ca il picura cu ceara cineva...de cate ori nu am sarit ca arsa din pat, speriata in tipatul lui...dar consider ca e normal, are si el toanele lui...oricum e timpul sa-i cam treaca ca tat'su nu are titi sa-i dea!Iar imi vine
idee e ca multi bebei sunt ca si Laurentiu al tau
Diana si eu fac la fel, ma chinui cu biberonul, apoi ii dau titi si adoarme...
sper sa se invete macat cat de cat intr-o luna...
Nikole,mami lui albastrel