Strumfi de iulie-august 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Carla, ia vezi ce faci cu tensiunea ca nu e buna, e mica.Pe langa cafea( daca esti hipotensiva de fel s-ar putea sa nu ajute, chiar sa duca la scaderea tensiunii) tine pe langa mataluta si o sticla de apa cu gaz in care adaugi miere si lamaie.Si mananca neaparat ceva.Creste imediat tensiunea, macar se mai stabilizeaza.
In Ro mi s-a facut odata rau, m-a luat cu un tremurat, nu mai vedeam nici bine, durere de cap si ma treceau valuri de calduri...cand mi-am luat tensiunea, era 8 cu 5!
te pup, iti tin pumnii stransi pentru maine

Nikole,mami lui albastrel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_ales spune:

buna,
si eu ca unele dintre voi am probleme cu diversificarea alimentatiei.Ma bucur cand mai citesc despre bebelusi care mananca bine si nu-s pretentiosi(parca mai capat si eu o speranta).Bebelusa mea e o mofturoasa, care n-ar vrea decat sa suga.De vreo luna ne chinuim sa mancam ceva dar ea refuza si pace.Am incercat cu supa (am schimbat legumele), piure de legume, piure de mar, suc de mar si morcov (cereale nu ca e grasuta). Nici sa nu le vada. Am incercat sa ii distrag atentia, sa ne jucam, sa radem dar cand ii pun ceva pe limba scuipa de stropeste tot in jur.Nici nu suporta sa vada lingurita, sa nu radeti dar i-am dat de cateva ori cu degetul ca doar-doar a prinde gustul si apoi a vrea si cu lingurita. Am schimbat linguritele, a incercat sa-i dea tata. Am facut si pauza, am lasat-o in pace cateva zile ca s-o luam apoi de la capat. Nimic!!!!!!!
Nu mai stiu ce sa fac, simt ca pic intr-o mare depresie ca nu reusesc s-o fac sa manance. Nu stiu unde am gresit ca nu am fortat-o, daca n-a vrut am lasat-o in pace, am epuizat toate variantele si nu stiu ce sa mai fac.
Mi-e teama ca n-o sa mai aiba toate vitaminele si mineralele de care are nevoie, ca laptele nu i le mai asigura si eu nu pot sa fac nimic. Mi-a spus o dr. ca nu-i mare problema daca pana la un an copilul prefera sanul dar oare nu-i periculos dupa 6-7 luni daca copilul nu mananca si 1-2 mese de mancare?As vrea sa-mi raspunda cineva daca stie la aceasta intrebare sa ma lamureasca si pe mine.
Spuneti-mi ce sa mai incerc sa-i dau? in afara de supa, mar , morcov. Am citit ca nu trebuie insistat cu un aliment daca copilului nu-i place dar pe de alta parte se recomanda constanta, sa-i dai 7 zile acelasi aliment. Eu ce sa fac sa incerc in fiecare zi altceva ca sa vad daca accepta pana la urma ceva? n-o sa creez asa si mai multa confuzie in capul copilului? Voi ce parere aveti?

Cris,mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Nikole, , eu pana acum ma laudam cu un bb tare cuminte. El nu a plans noaptea de cand l-am adus de la maternitate. Se trezea doar sa pape, de fapt mai mult prin somn papa. A mai avut treziri cu bazait noaptea, dar se calma imediat cu tzatzi sau mangaiat si adormea la loc, guguloiul mic. Acum, insa, m-a cam speriat, tocmai pt ca nu obisnuieste sa bazaie asa :(. O scoatem noi la capat pana la urma. Sunt curioasa daca totusi e de la dinti...

Alti bazaitzi?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Nikole, asa o sa fac . Si multumesc pentru sustinere. Bafta cu Albastrel!
Violeta, fii-mea a facut de 2 ori intr-o saptamana cum n-a facut niciodata in viata ei, a urlat continuu si a dormit doar plimbata in brate. Prima data a fost din cauza constipatiei, plangea si prin somn. A doua oara a fost de la dintisor. Am invatat ca ea nu plange decat daca are intr-adevar ceva care sa o deranjeze tare, vezi si tu ce poate sa-ti supere cavalerul. Eventual ia-l la pipait peste tot si vezi unde urla mai tare: la burtica, la urechi, la gingii, poate are nasucul infundat... Eu cam asta as face, altceva nu stiu ce sa zic.
Cris, eu stiu ca pana la 8 luni nu li se intampla nimic copiilor daca nu papa si altceva in afara de san. Imi dau seama ca e frustrant sa gatesti atata si sa nu vrea nimic, dar pana la urma o sa manance, nu se poate altfel.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Multumesc, carla. La urechi n-are nimic, ca abia a fost dr si l-a pipait pe toate partile, ramane probabil vreun dintisor. Sper sa nu fie altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by violetan

Nikole, , eu pana acum ma laudam cu un bb tare cuminte. El nu a plans noaptea de cand l-am adus de la maternitate. Se trezea doar sa pape, de fapt mai mult prin somn papa. A mai avut treziri cu bazait noaptea, dar se calma imediat cu tzatzi sau mangaiat si adormea la loc, guguloiul mic. Acum, insa, m-a cam speriat, tocmai pt ca nu obisnuieste sa bazaie asa :(. O scoatem noi la capat pana la urma. Sunt curioasa daca totusi e de la dinti...

Alti bazaitzi?

Multumesc pt sfat!

Ne includem si noi in clubul "bazaitilor de noapte". Nu stiu ce a avut... Sper sa fie dintii. Si sa iasa cat mai repede. Ufffffffff!

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Carlav, de mult doresc sa te felicit pentru lunisoarele lui Sabi, dar cu atata alergatura, am tot uitat. imi pare tare rau ca faci nopti albe. Vad ca si eu am inceput. Cel putin eu am de unde sa dau jos, nu ma plang de extenuare fizica, dar tu...Si mai ai si atat de lucru... Cred ca iti trebuie un pic de odihna. Va trimitem pupici.

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Salutare.

N-am cititi nimic din urma, am avut un week-end care m-a anesteziat de tot. David a marait continuu , zi si noapte... eu picam lata de somn, iar el avea chef de "vorbit" si urlat. Nu pot sa inteleg cum de nu i-a fost somn deloc, ziua nu prea a dormit, iar noaptea el dadea party.

Sper ca macar azi sa fie mai pasnic, ca in ritmul asta nu rezist mult...

Multumesc fetelor care au scris in Jurnalul lui David : Lia, Nikole, Timi .

Citesc ce ati mai scris si revin.

Gabi, mami de Davidush (o2.o9.o7)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">JURNAL DE STRUMF

Whether you think you can or you can’t,
either way you are right
(Henry Ford)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

carla asa cum zicea si nikole nu e prea buna kafeaua la asa tensiune mik. trebuie sa bei multe lichidemakar 1,5 l pe zi. ajuta mult la cresterea tensiunii. si nu te lasa asa, vezi un medic. parerea mea!
violeta ca sa te linistesc inca odata, si pe andrei il apuca asa neste crize de isterie, cand tipa fara sa se controleze. se inroseste la fatza, nu mai are aer, tuseste si cred ca daca l-as lasa asa ar urla pana ar leshina. eu pun asta pe seama oboselii, in zilele cand nu vrea sa doarma. e fff somnoros si atunci urla ca ma gandesc ca are o problema.
cris m-am regasit 100% in ceea ce ai povestit tu despre diversificare (daca o pot numi asa). nici al meu nu accepta mai nimik: nici morcov, nici supa, nici mere cu branza...eu i-am facut iaurt si l-am amestecat cu cereale (cu toate ca nu prea vreau sa-i dau cereale) si parka a deschis gura mai cu "pofta". si eu ma gandesc ca laptele nu-i mai asigura necesaru de vitamine, da ce pot sa fac? sa-i bag o palnie pe gat si sa-i torn cu forta????????//eu sper sa se dea pe brazda!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Neata!

Violeta m-am gandit si eu tot la urechiuse si dintisori. Daca i-ai umblat la putulica ar putea fi si de acolo.
Cafera superbe fetitele tale . Tu le faci hainutele acelea frumoase?
I-am mai vazut pe Andra tunsulici, Victor colegul lui Raducu de venit pe lume.
Apropos, Oana, avem baieti mari. Maine fac 7 luni.
Raducu s-a ridicat sambata singur in picioare in patut. M-am bucurat mult ca am prins acest moment din viata lui. In rest nu avem noutati. Dintisori nu avem inca si nici nu vorbim, dar cat de curand ne asteptam si la asa ceva.
Nikole cum face prietena ta 2000usd confectionand diverse? Vinde-mi si mie un pont. Chiar ma pasioneaza chestiile astea. Poate va arat cand scriu de acasa si operele mele.

Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput