Strumfi de iulie-august 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

andutzy sanatate multa!nasol cu pneumoniile astea.am facut si eu prin clasa a treia si super naspa a fost.
nikole, nma merci de sfaturi!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

mychydutza imi cer scuze ca am incurcat borcanele. sucul cumparat stiu ca se pastreaza o zi max 2 in frigider. cel facut in casa, cand ramane il beau eu.

s-a dus pletele andrei. acum e cheliuta. daca vreti poze aveti deaici

pupici tuturor

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri. Incercam asa, combinat, in seara asta a baut 2/3 laptele meu si 1/3 formula, in total 60 ml (!!!) cat avea in biberon dupa care l-am trecut la san. Asta dupa ce toata ziua am incercat cu biberonul inainte de fiecare supt dar e drept doar cu formula, si nu am avut nici un fel de succes.
Pentru fetele care mai incearca (nikole) eu am urmat sfatul lui valen care mi-a spus sa incerc sa-i dau biberon inainte de fiecare supt, adica dupa program intensiv, nu se poate sa nu accepte pana la urma.
Eu am luat destul de in serios suptul asta din biberon pentru ca i-am gasit loc la gradinita lui Victor, incepe de la 15 martie cu acomodarea si program scurt. Ce sa zic, un ochi rade (este foarte greu sa obtii un loc in gradinita pentru un copil asa mic) si celalalt plange (mi se pare ca momentul despartirii a venit dureros de repede...) dar asta este, trebuie sa crestem odata cu ei.
Cu diversificarea merge destul de bine la noi, incet dar sigur, nu-i masor cat mananca dar sunt multumita daca inghite cate ceva din ce ii pregatesc. Apropo de pregatit, gasesc extraordinar steamer-ul, este rapid, acum stiu exact timpii pentru fiecare leguma in parte si de doua zile am inceput sa-i dau si para facuta tot la aburi. Nu stiu cum va fi cu carnea, desi eu am facut pentru noi si a iesit foarte bine dar vom ajunge acolo si voi vedea cum e mai bine.
Va doresc sanatate mamicilor si bebeilor bolnaviori si sa auzim de bine !

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Buna.

Lia, dorim pofta mare Mirunei si de acum Ati inceput bine. Bravo! Si...v-at decis sa-i spuneti Una? Sau...cum se nimereste. Dl D iar nu maida dezlegare la poze direct pe forum? Eu cred ca ii e frica sa nu deochem fata frumoasa. Cu sau fara basmaluta Una e o dulce.

Ashera, bafta. Sa iasa dintisorul cat mai repede. Si noi am tras cam la fel. Si vreo 3-4 zile dupa ce a spart gingia. Acum ne pregatin de urmatorii doi. De sus

Andra, muuuuulta sanatate. Si intr-adevar, bine ca nu am facut copiii complicatiile astea.

Lavinia, cu diversificatul...merge asa, shontang, shontang.
Ieri, de exemplu, nu a vrut piure deloc! Dar fructul dimineata il papa f bine, cam 120g plus 2 lingurite de cereale (orez cu roscove de la Nestle) Sper sa o scoatem cumva la capat si cu constipatia. (alina.a, inca un pentru tine). Si sa incercam de acum si altceva, cred ca branzica.

Am pus poze noi. Asa, o scurta sedinta foto azi, ca am facut aparatul sa functioneze din nou. www.flickr.com/photos/12244302@N04/" target="_blank">POZE. Cap de lista intre poze e placinta de ieri. Pt cele care-s la dieta, scuze daca le fac pofta

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Sa-ti traiasca baietii! Sunt niste frumosi.

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Antoanela23

Buna ziua si de la noi,

Ieri nu v-am mai scris ca am plecat fuga de la serviciu, ca Victor a facut iar febra mare. A facut 39,8, i-am pus supozitor si doua ore dupa supozitor a crscut iar la 40,2, l-am bagat in cada cu apa calduta spre rece, urla ca e rece, of, in fine, i-am scazut temp sub 40 si apoi s-a dus sotul cu el la spital. Acolo i-a consultat destul de repede, acelasi raspuns ca dr care venise sa-l vada de dimineata, e viral, nu aveti ce-i face, asteptati ca mai aduc pe cineva sa-l vada. Si au asteptat...aproape 5 ore, eu m-am umplut de nervi si griji acasa ( nu am putut sa ma duc cu eio la spital ca a trebuit sa stau cu Sonia) iar sotul care a stat cu el in brate, fara apa, lapte, suc, mancare sau schimburi nici nu stiu cum a rezistat. Pana la urma au aparut doctorii, l-au consultat din nou, "a, are 39,7 , pai lasa ca-i puneti acasa supozitor, e viral, nu aveti nevoie de antibiotic". I-au depistat un inceput de otita pt care ne-au dat picaturi si atat, nu i-au facut nici o analiza de sange sau pipi, nimic.
In fine, pana la urma am zis mersi ca nu a fost nevoie sa-l interneze si desi are temperatura in continuare nu-i mai creste atat de repede.
Asa ca azi, desi tusesc ca o capra rapciugoasa, m-am intors la serv, dar maine si poimanie sunt libera si pot sa-l tin acasa cu mine pe Victor.

Va multumesc tuturor pt urari si ganduri bune, pupaturi apasate,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Vaiiiiiiiii.... SANATATE multa, ca aveti mare nevoie!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Diana2007

Multumesc fetelor pentru raspunsuri. Incercam asa, combinat, in seara asta a baut 2/3 laptele meu si 1/3 formula, in total 60 ml (!!!) cat avea in biberon dupa care l-am trecut la san. Asta dupa ce toata ziua am incercat cu biberonul inainte de fiecare supt dar e drept doar cu formula, si nu am avut nici un fel de succes.
Pentru fetele care mai incearca (nikole) eu am urmat sfatul lui valen care mi-a spus sa incerc sa-i dau biberon inainte de fiecare supt, adica dupa program intensiv, nu se poate sa nu accepte pana la urma.
Eu am luat destul de in serios suptul asta din biberon pentru ca i-am gasit loc la gradinita lui Victor, incepe de la 15 martie cu acomodarea si program scurt. Ce sa zic, un ochi rade (este foarte greu sa obtii un loc in gradinita pentru un copil asa mic) si celalalt plange (mi se pare ca momentul despartirii a venit dureros de repede...) dar asta este, trebuie sa crestem odata cu ei.
Cu diversificarea merge destul de bine la noi, incet dar sigur, nu-i masor cat mananca dar sunt multumita daca inghite cate ceva din ce ii pregatesc. Apropo de pregatit, gasesc extraordinar steamer-ul, este rapid, acum stiu exact timpii pentru fiecare leguma in parte si de doua zile am inceput sa-i dau si para facuta tot la aburi. Nu stiu cum va fi cu carnea, desi eu am facut pentru noi si a iesit foarte bine dar vom ajunge acolo si voi vedea cum e mai bine.
Va doresc sanatate mamicilor si bebeilor bolnaviori si sa auzim de bine !

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !

Diana, iti tinem pumnii.

Desi cred ca nu e cazul sa spun aici, mie imi sunt dragi copiii care tin cu "dintii" de sanul mamei. Asa a fost Alexia. Era inversunata. In schimb Ilinca a adorat biberonul, iar suzeta e tovarasa ei. Asta nu inseamna ca nu-mi e la fel de draga.

Sper ca acomodarea cu biberonul sa va fie un capitol de succes in odiseea "m-am facut baiat mare". La gradi ii uram sa aiba parte de tovarasi putin plangaciosi si de fetite cu codite.

Mergi la inceput

Va trimitem poze noi.

www.flickr.com/photos/22361756@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

si la dus cu mine!

Sanatate multa copiilor bolnavi dar si mamicilor ca vad ca umbla iar pui de virusuri!

Si gata, am zis

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna dimineata si multumim de cafea, jadi!
Alina/anya, bine v-ati intors! Felicitari pt arina, draga de ea!

Eu sunt tare amarata ca nu pricep ce se intampla cu bebe laurentiu. De ceva timp, in special in ultimele zile a prins un obicei tare ingrijorator. In special noaptea, inainte de culcare il apuca brusc urlatul. Noi am zis ca de somn, pt ca se vede ca e obosit si vrea sa doarma, dar, brusc incepe si urla isteric si nu se calmeaza cu absolut nimic! Nici san, nici ceai (trebuie sa bea ceiutz cu biotics), nici nimic! Si urla mult timp, ii mai trece un minut si iar o ia de la capat, dar urla INFIORATOR. Nu stiu exact cum sa descriu, un urlet speriat, pana si fata arata de parca ar fi speriat de ceva si cu greu adoarme, suspinand violent. Problema e ca se trezeste si noaptea urland la fel, dar, tinut in brate adoarme pana la urma. Ieri a urlat vreo 20 de minute in continuu, a adormit la 10 si s-a trezit de 2 ori la 12 si la 3 noaptea tot asa urland, dar a adormit la loc, fara sa vrea san sau altceva.
Aveti idee de la ce poate fi? Ca parca nu suna a dinti...Sa-l duc, oare la doctor? Ar putea avea alte cauze, mai ciudate decat oboseala de peste zi sau dintisorii?

Va pup pe toate si scuze ca m-am plans si m-am intins atat de mult.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Branzica din ce lapte e recomandata sa o facem? 1,5 sau 3,5? imi raspunde cineva repede? As vrea sa-i fac azi. Multumesc!

Mergi la inceput