Strumfi de iulie-august 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Mychy draga eu stiu ca sucul de fructe, odata facut trebuie si consumat.Nu se pastreaza nici 3o minute, se oxideaza.Bea bebe o lingurita, bei tu restul...singura varianta ar fi sa pui cateva picaturi de lamaie in el, asa ii mai "lungesti viata", dar ptr cateva ore doar, si in plus lamaia la varsta asta nu stiu cat de indicata e.

Oana(ghinetz) am revzut pozele cu voi...foooooaaaarte frumoase, superbe!
Se vede ca sunteti o familie implinita...mi-au placut f mult cele de la Chei, de la Humulesti, Sf.Botez...si cea din maternitate cu bebe mic, infasacel...am retrait cu nostalgie momentul in care mi-am vazut puiutul in salonul cu bebei...era ca si al tau, ca toti strumfeii nostri..perfect!

Nikole,mami lui albastrel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

m-am reintors si eu acasa...nicaieri nu e mai bine!

am citit ultimele mesaje ...

anto, multa multa sanatate pentru voi toti.

oana, ce frumoase sunt pozele voastre! ai niste baieti pe cinste. victor e un dulce.
nikole, alina, danagh, diane, cristina-sunflower, nico, violeta

ce s-a intamplat cu andutzy? ca nu stiu unde sa caut in urma...

azi am reusit sa-i fac si eu arinei vaccinul de 6 luni . sper sa n-avem reactii adverse la noapte.
am si cantarit-o azi...7770g! ma declar f multumita. mananca bine fructele de dimineata, apoi legumele cu carne si bineinteles iaurtul cu putine cereale (am inceput sa-i pun f putine cereale, ca vad ca o ia razna cu greutatea ). dintre toate, iaurtul este preferatul ei. noaptea mananca san...nu stiu cat, dar cred ca f putin si chinuit, caci niciodata nu a fost prea incantata...dar perseverez. ma uit cat va chinuiti voi sa le introduceti biberonul...pai arinei daca i-l dau...il ia din prima si cred ca uita complet de mine

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Alina, multumesc pentru raspuns. Nu-mi vine sa cred ca cineva a sters intentionat mesajele, sper ca a fost o neatentie. Din pacate se pare ca pozele mele au ajuns la cosul de gunoi...
Nico, multumim pentru urari, felicitari pentru taiat motul.
Lia, multumim si felicitari pentru 40 ml. de morcoveata, la mai mare!
Nikole, persevereaza ca pana la urma o sa mearga, stiu ca ti se rupe sufletul cand adoarme flamand. Offf...

Eu nu stiu niciodata cat papa Saby, nu-i masor, dar mananca pana nu mai vrea. Eu zic ca ea a papat un dovlecel de exemplu, dar mai da si pe ea, asa ca nu se pune. Nici in mililitri nu masor, ca uneori ii dau piureul tare si alteori mai lichid. Am observat ca fata mea face mofturi la legumele combinate, in schimb le papa foarte bine daca i le dau separat. Din pacate mi s-a constipat tare de la piureul de morcovi.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

am citit din urma...andutzy, multa sanatate! of, ce rau e sa fii bolnav...

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Anya, saru mana de grija si tie si fetelor care mi-au transmis un mesaj de incurajare. Desi tanti de pe salvare mi-a zis sa fiu linistita ca aveam aceeasi tulpina de raceala si eu si copiii doar ca eu am facut complicatii, eu ii urmaresc pe astia 2 la fiecare stranut si muc, sunt tot timpul cu mana pe ei sa nu faca febra. Dragos inca tuseste de acum 2 saptamani cand a fost el racit. Nu mai stiu ce sa-i mai dau. E groaznic sa fii bolnav si sa nu te poti ocupa cum trebuie de cei din jurul tau care au si ei marenevoie de tine...

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

alina bine ai revenit!ce ma bucur ca arina e bine si papa!bravo ei.
andutzy multa sanatae,of bine ca micutzii sunt bine
oana ghinetz victor e adorabil!
anto m-ai lasat masca,de acolo chiar aveam pretentii la sistemul medical,5 ore se sta din pacate si la noi pe holuri...multa sanatate!

din pacate elisa e in greva foamei de 3 zile,mananca fff rau...cred ca de la dinti toata ziua isi freaca limba de ei nu mai suporta nici sa-si suga degetul....seara o loveste foamea si mananca mai bine,nici san nu mai vrea ea care era asa fan...in 3 saptamani nu a luat nimic in greutate,are ea rezerve dar sper sa ia macar 100 de g in saptamana asta.si nici pana in ziua de azi nu am reusit sa-i colectez urina in punguta pentru urocultura,am stricat zeci de pungi

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

cred ca incepe sa-si faca efectul anibioticul de scriu eu atatea mesaje. Sa ma luad si eu cu pozele noastre cele mai recente.

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

andra ce baieti mari ai ! sa-ti traiasca!

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

anya bine ai revenit acasa si felicitari arinei pentru ca e fetita papacioasa. cred ca nu kg te ingrijoreaza, ci viteza cu care le acumuleaza...
oana (ghinetz) ai un flacau tare scump si are niste sprancene de le invidiez si eu...e super poza cu dintisorii!
andutzy, cred ca esti tare mandra de baietii tai. cel mare seamana cu tine si cel mic cu tati, asa-i? inca o data multa sanatate!
asa deci, biata bulina e in greva foamei? daca n-ar fi dintisorii m-as gandi ca tine la silueta, asa...dintr-o data. ii trimit un pupic sa n-o mai doara .
noapte buna va doresc, fetelor!

Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/2247210772/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

tuturor.
Andutzy sanatate multa multa.
Si lui Anto la fel pentru Victor.
Eu obosita tare,de cateva nopti Aaron are treziri la ora,cred ca in curand apare un dintzisor.
O saptamana buna tuturor.

Oana,mami celor doi nazdravani:Iosua si Aaron.

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput