Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (78)
Raspunsuri - Pagina 18
Roxana_G spune:
Danielle, Vero, Rnico, Mandarinutza, Piciulika multumim.
Mandarinutza, yammmy ce tort bun.
Carpatina, ignor acel "doar".
Noi suntem gata, fac bagajelul si decolam la locul de joaca. Partea prosta este ca Andrei e super marait si nu stiu ce ne facem cu el pe acolo. Nu stiu ce are azi. Pupici.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
prisi spune:
buna si de la noi
am ajuns mai devreme acasa de la Medicover, Mirunica are bronsiolita , aseara nu a mai tusit iar peste noapte s-a odihnit, dimineata a mai tusit de vreo 2 ori doar, am fost la urgente , era dr Fugarevici , ne-a dat niste aerosoli, a zis ca Miru se prezinta destul de bine
am facut acolo o sedinta de aerosoli, iar Miru parca a fost hipnotizata, nici nu a clipit
a ramas ca daca pana diseara mai tuseste sa ma duc sa-i cumpar aparat de aerosoli si sa ii fac cu adrenalina + ser fiziologic
aparatul costa vreo 3 milioane, au unul la Medicover de imprumutat dar din nefericire ultimii care l-au imprumutat au uitat sa-l aduca desi copilul e sanatos , au zis ca o sa incerce sa-l recupereze...ce oameni
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
Yaia spune:
Salutare!
In primul rand multumim mult de aprecieri, dar nu ne laudati alaturi de Miru de Prisi, ca nu vrem sa ne paruiasca nici Roxana, nici Annisia (poate intra la ceva banuieli, fara motiv, ca ne place Miru, dar e luata si respectam asta). Laudati-ne unul dupa altul, e mai sigur...
Tot la capitolul incuscrit, ca ma intrebati de Ioana de Carpatina. Pe langa faptul ca mamica ei o tine ascunsa si nu ne-o arata, vad ca nu vrea sa o scoata pe "piata", la petit. Respectam si asta.
Si Gabitza, bucura-te de Eliza, promitem sa nu o luam asa devreme la noi acasa.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
isabeluta spune:
Am vazut o multime de poze, ce mai incolo si incoace:
Yaia un baiat frumos! Imi place si prietenul lui strumful....
Cecilia chiar e zambaret tare frumosul tau!!!
Marta ai o papusica dulce-dulce si asa trendy cu blugutzi si plovarasul pufos!!!!
Rox am vazut pe Andreiutzu cel grasutu si papaciosu si mandretea de "motiv pentru bb3"!!!
Maria sanatate Teutei tale!!
Sabina tare faza cu maimutica, super tare.
Rnico ce expresiva este dulcetica ta!!!
Moama Papanash ce precoce e la mers Andreituzu tau!!!
Revin...am sot pe cap la calc...
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
Yaia spune:
Hai ca l-am culcat...pace pentru 30 de minute. Scriu repede, sa fug sa mananc de parnz cu sotul...de, acum, ca nu se poate tine un program cu delfinasul nostru.
Multumim mult, fetelor, pentru aprecieri. E bine sa fie laudat alaturi de alti prichidei simpatici foc de aici, de mamici Roxana, Cecilia, Mandarinutza, Marta, Papanash...da, v-am vazut pe toti, sunteti scumpi foc! Sper ca n-am uitat pe nimeni.
Rox, voiam sa te intreb cum de iti lasi fata cu asa "ficior fain" prin preajma...auzi, si la 3 dimineata! Pai nu are program? Pe vremea mea, la ora 8 erai in casa! Hihihi...
Lasand gluma la o parte, vad ca doua buburuze dulci, Miruna si Teodora, au probleme! sa treaca repede! Multa sanatate!
mandarinutza spune:
Yaia, am inteles, ne iertati!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Yaia spune:
quote:
Originally posted by mandarinutza
Yaia, am inteles, ne iertati!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Mandarinutza, nu de alta, dar la cursuri de karate inca nu l-am dus si lupta e si inegala, 2 contra 1, plus ca cei 2 papanashi implicati sunt la categoria grea, in vreme ce Tudor e abia mijlocie!
Mai bine mai tragem un ochi la Antonia, plimbareata la munte, decat sa ne riscam viata! Si sunteti iertate!
prisi spune:
Maria Teo cum mai e?
fetele, multumim pentru aprecieri
am vazut si pe papanasul de Papanash e scumpel tare, si Miru mai face asa si chiar a reusit sa mearga putin, dar inapoi
Rox petrecere frumoasa , ai niste copii scumpei , sunt asa draguri cum se iubesc ei , iar de printesa indragostita ce sa mai zic...
Mandarinuza ce bine arata, ca de bun nu ma indoiesc, o sa fac si eu o crema de zahar ars ca e mai usor de facut si nu raman vase multe de spalat, azi sunt la ziua de odihna
poze
prisi spune:
in legatura cu intalneala...sa nu ma sergeti inca din lista, luni am programare la dr si vedem daca suntem mai bine
poze
isabeluta spune:
Asaaaa...
Pentru cele 6 lunite implinite papanashului Andrei de mami Teodoran.
Pentru cele 5 lunite implinite:
Dulcetei Briana Maria de mami Annitha_cl
Dulcetei Daria Anamaria de mami Dony74
Papanashului Robert de mami Crishtina
Papanashului Robert Stefan de mami Alehiam
Pentru cele 4 lunite implinite dulcetei Paula Maria de mami Navicula
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)