Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (78)
Raspunsuri - Pagina 19
isabeluta spune:
Noi...suntem in plin program PAG...tati si bebe dorm......mami se odihneste un pic pe DC.
Am sa fac si eu o placinta cu branza ca prea m-ati imbolnavit aici cu torturi si praji de tot felul. Profit de somnorosi!
Piciu nu am nici o sansa sa stau prea mult in butoi ma abordeaza pushtiu cand mi-e mai greu. pentru grija.
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
urmychance spune:
quote:
Originally posted by prisi
buna si de la noi
am ajuns mai devreme acasa de la Medicover, Mirunica are bronsiolita , aseara nu a mai tusit iar peste noapte s-a odihnit, dimineata a mai tusit de vreo 2 ori doar, am fost la urgente , era dr Fugarevici , ne-a dat niste aerosoli, a zis ca Miru se prezinta destul de bine
am facut acolo o sedinta de aerosoli, iar Miru parca a fost hipnotizata, nici nu a clipit
a ramas ca daca pana diseara mai tuseste sa ma duc sa-i cumpar aparat de aerosoli si sa ii fac cu adrenalina + ser fiziologic
aparatul costa vreo 3 milioane, au unul la Medicover de imprumutat dar din nefericire ultimii care l-au imprumutat au uitat sa-l aduca desi copilul e sanatos , au zis ca o sa incerce sa-l recupereze...ce oameni
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
am trecut si noi prin asta. Aparat de aerosoli gasesti la Sensiblu si Help Net. Poti sa mai ceri si nebulizator (ca unele stiu doar de o denumire). Sa stii ca ai sa gasesti si pe la 2 mil.
magdaz spune:
Azi i-am dat "microni" de mar ras. N-a vrut. Erau ionatane si mi s-au parut si mie acrisoare. O sa mai incerc cu golden ca e mai dulce. Nici mie nu-mi plac merele. Cred ca mai incerc si cu banana.
Piciulika, mersi de info cu avocado. Asa frumos scria de el pe situl ala pus de Sabina ca m-a sedus. Dar tb sa maninc intii eu, ca nici nu stiu cum e.
Yaia,pina una alta, ia uite aici...pare sa fie profi reteta asta:http://www.reteteculinare.ro/forum/discutii/reteta_de_amandine-606/10/ Ma simt vinovata ca n-am facut rost de ea de la soacra mea.
myral spune:
Uite ca m-am invrednicit si eu sa mai scriu, am fost cam ocupati dar timp pt. citit mi-am facut totusi, nu vreau sa pierd nimic din discutiile voastre.Annisia eram sigura ca nu te lasa inima sa ne lasi.Nana nu stiu ce as mai putea spune decat ca astept cu speranta in suflet vestile bune despre Andrei.Marta sanatate Mirunicii, la noi a trecut f repede fara vreun tratament.Maria Teuta ta cum este? Asteptam vesti bune.toate fetele!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
luy spune:
Ei, acum trece ziua si eu n-am apucat sa fac urarile catre sarbatoriti
Asadar, pentru toate doamnele care sufera ca n-au mai mers de multa vreme intr-un club, exista cineva care se gandeste la ele
Tragandu-si smechereste sapca pe-o ureche,
papanashul hip-hopper Robert de alehiam
si-a facut trupa ! L-a cooptat in ea si pe
mai varstnicul papanash Andrei de teodoran
precum si pe tizul sau cu care-si imparte frateste si ziua de nastere
papanashul dragut Robert de Crishtina
Baietii lucreaza de zor la un album care va fi dedicat mamicilor de septembrie-octombrie 2007 ! In cautarea inspiratiei, hip-hopper-ul sef s-a refugiat pentru cateva zile la munte. Cu siguranta aerul curat si tare il va ajuta sa compuna un mare hit !
Adepte ale romantismului de moda veche, dulcetzelele
Briana Maria de annitha_cl
Daria Anamaria de dony74
Paula Maria de navicula
viseaza la alt fel de acorduri. Ele suspina cu gandul clipa cand un Fat Frumos le va canta sub fereastra
I've just met a girl named Maria,
And suddenly that name
Will never be the same
To me.
Maria!
Sa cresteti mari si sanatosi, norocul sa va insoteasca pretutindeni, iar visele sa vi se implineasca ! La multi ani fericiti !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
prisi, imi pare tare rau ca Mirunica e bolnavioara. Sper sa-i treaca repede, mititica. De la ce putea sa faca, nu ti-a zis dr ? Fetele care aveti aparat de facut aerosoli, nu puteti sa i-l imprumutati Martei ? Ca ma gandesc ca n-are rost sa arunce banii...
luy spune:
Maria, sper ca Teuta ta e mai bine !
myral, ma bucur ca Elisa e sanatoasa acum ! Si ca ne-ai mai dat un semn
Yaia spune:
Magda, nu te stresa cu retetele. Ma interesau doar daca nu era mare bataie de cap. Am salvat totusi reteta de amandine, dar nu cred ca o sa pot sa fac pentru ca nu am de unde sa fac rost de fondant (nu ca as sti ce este ). Oricum, mai tare ma interesa reteta de indiene cu frisca, am visat intr-o noapte ca eram la cofetaria mea preferata de acasa, din Onesti, si le admiram in vitrina. Inainte sa le savurez, m-am trezit.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
myral spune:
Luy suntem bine si nu am inceput inca diversificarea dar va fi curand ca nu prea am mai luat in greutate si noi nu ne permitem ca suntem delicate, oricum o sa incercam doar cu cereale pana aproape de 6 luni. Deocamdata i-am dat (dupa sfaturile Piciulikai) laptic de la mine cu lingurita sa se obisnuiasca cu ea, nu mai spun ce figuri face parca ar fi cine stie ce. Deci ne pregatim serios si citim cat mai multe.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
andreeaiosif spune:
Buna fetelor,
azi am fost si noi in herastrau, a fost frumos. pe urma am venit acasa si am dormit... nu prea mult, ca asa ne e obiceiul, max 40 minute.
sanatate copilasilor bolnaviori.
poze noi cu noi
http://picasaweb.google.com/andreeaii2007/David