Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 50
Raspunsuri - Pagina 6
lucialu spune:
Alinushca FELICITAAAAAARI!!!SA AI PARTE DE SARCINA SIGURA SI USOARA SI LA TERMEN, BB SANATOS SI UN VOIAJ MINUNAT LA ODISEE!!!
Magdita danke schone!Esti draguta.
Ana-Alexia vezi ca cletisoarae progesteronica parca.Eu asa am inteles din ce am citit la naturiste .Stiam ca ea si napraznicul numai dupa vovulatie.
Noapte buna!
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
ana-alexia spune:
Lucialu,mersic! La cretisoara adevarat ca nu m-am gandit ca e progestogenica; stiam doar ca ar putea ajuta la fixarea unei eventuale sarcini...acum imi dau seama ca tocmai datorita efectului progestogenic...
Cum luna asta nu am facut monitorizare si nu stiu exact cand am ovulat (doar presupun), n-am mai luat utrogestan, dar am zis ca macar cu o cretisoara sa ma cinstesc si eu incepand din z23 (cam tarzior z23 pt o eventuala sustinere, dar abia ieri m-a apucat harnicia), poate mai potolesc rebeliunea din burtikul meu (ca tot am senzatie de cm de cateva zile si ca s-ar intampla ceva pe-acolo)...iar la capitolul ceaiuri devenisem o chiulangioaica.
Sa ai o zi superba!
georgia_c spune:
m'neata micutele
alinushca, felicitari , sarcina usoara si sa dea DD ca de data asta sa fie ok totul ; tocmai ca sa fii sigura ca vor decurge lucrurile bine , du-te la dr t
de Iyoana mai stiti ceva?... poate o scot din barlog cu rugamintea de a ma trece si pe mine in lista
3 luni monitorizari , va urma laparoscopia
sotul , initial oligoastenoteratozoospermie moderata , actualmente astenoteratospermie usoara
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
aaandreea78 spune:
Alinushca felicitari!!!!!!!!! numai sta pe ganduri, du-te la dr. Tutu. el stie mai bine ce este da facut.........
Ana eu am fost la cabinet si m-am bagat in seama cu o fata, care a spus ca ea a reusit prin FIV, ca sotul evea probleme grave, adica dupa ce ca erau putin, mai se punea problema si de o boala genetica de a se transmite la copil, a spus ca a avut 7 embrioni si doar unul a fost ok, si acela s-a prins din prima. Abia la sfarsit am inteles(nu stiu sigur-pt. ca urma sa intru in cabinet-si stii cum este acolo)ca defapt FIV-ul a fost facut in Grecia, a spus ca a stat 2 sapt la pat, dar a venit cu masina si era sub observatia lui Tutu(pt. ca e fffffffff bun). Eu eram asa bucuroasa ca va pot spune, sa va incurajez de FIV, doar ca a fost in Grecia, oricum important este rezultatul, cate analize facuse, si uite cu ajutorul lui Dumnezeu reusise asa cum o sa reusiti si voi, sunt convinsa.
Iyoana(mosica) hai apari, nu vezi ca intreba fetele de tine............e un pic plecata ,dar o sa-si faca timp si de noi..............
29+ RADU
rocsy2007 spune:
azi OD 20 mmmaine seara merg sa vad daca s-a spart ca tutu pleaca din tara joi dimineata. asa a zis el:D
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
georgia_c spune:
vezi rocsy2007, si tu stateai stresata ca nu creste pisicherul .... cu endometrul cum stai ?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
lalitica2000 spune:
fetelor, am fost si eu sambata la Dr. Matei, pentru interpretarea spermogramei. Ea l-a trimis pe sotul meu la un urolog, la Yosub sa-i faca o ecografie testiculara si i-a mai dat sa-si faca si niste analize hormonale. Urologul i-a zis ca produce f putin atat cu testicolul stang cat si cu cel drept si i-a mai dat si el sa faca niste analize, ca crede ca are ceva boala de care nu stie si care sta netratata. Pe de alta parte sotul meu, in studentie a fost la mare si incercand sa infiga in nisip o umbrela cu ajutorul unei pietre si-a dat cu piatra peste testicole si unul s-a desprins drept pt care a fugit la spital si l-au cusut. Tare imi este ca de atunci s-a intamplat ceva pentru ca inainte de evenimentul asta el a putut face copii.
asa ca am inceput lupta impotriva infertilitatii. se pare ca nu are varicocel, dar in momentul asta singura noastra sansa ar fi doar FIV. sper totusi ca dupa ce se va stabili un diagnostic clar, vom reusi sa tratam cat de cat pb si poate cine stie, scapam de FIV.
Pentru FIV eu am auzit de o clinica din Szeget, din Ungaria, care ar fi tare buna, cu rezultate bune si chiar mai ieftina decat in romania si nici macar nu trebe sa locuiesti acolo, poti sa stai in timioara pe perioada aia, ca intre TM si Szeget sunt vreo 100 si ceva de km.Pentru fetele care sunt de prin ardeal sau din TM, Arad, lor le-am fi mai aproape aceasta clinica.
felix76 spune:
Buna,
Alinushca!!!! Felicitari sa ai sarcina usoara si bebic grasun! Urmam noi, restul!
Multumesc fetele de raspunsuri, nu o sa il mai stresez pe sot cu alcoolul. Chiar am sa ii ofer cate un pahar de vin rosu din cand in cand poate se mai revigoreaza astenoizii!
Fetele, eu m-am apucat sa iau DONAVITAL. Este o tinctura de vitex, muguri de zmeur si inca ceva dar nu mai stiu ce... Diagnostice nu am, a zis Tutu ca totul e in regula dar m-am gandit sa "beau" si eu ceva. Mai ales ca scrie pe el ca diminueaza durerile de sani pe care le am inainte de ciclu. Ati mai luat vreuna dintre voi? A ameliorat durerile acelea?
Iar pleaca Tutu? Sper sa nu ramana de tot pe acolo!
Va pupicesc,
Felix
mmc_nd spune:
Alinushca, felicitari si bebe sanatos!
rocsy2007, l-ai intrebat cumva cat timp este plecat? Offf, mie joi trebuie sa-mi vina si ziceam ca-l sun sa il intreb de IA. Oare raspunde daca este plecat?
Va rog frumos, daca merge cineva azi la dumnealui sa-l intrebe cat timp este plecat, da? Multumesc mult de tot!!!