Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 50

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

mmc_nd nu stiu cat timp este plecat ca nu mi-a zis.

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

georgia_c endometrul nu mi-a zis cat are dar presupun ca e bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy24 spune:

Salutare fetelor,

Sunt in fierbere.
Alaltaieri dimineata am si nu mi s-a mai intamplat decat in tineretile mele cand am exagerat o data de 2 ori cu bauturica. Acum, se poate sa ma impacientez degeaba....cine stie de la ce mi-o fi fost rau!!
Dar mie imi vien CM intre Z25 si Z28 si azi e Z28 si...nimic...Nici un simptom de CM.
Ca toate fetele care fac MO la tutu, am luat utrogestan intravaginal din Z15 pana in Z25. Am citit pe net ca poate intarzia CM de la utrogestan. La voi cum a fost...v-a intarziat de la utrogestan...dc da, cat v-a intarziat?
Astept raspuns.
Silvia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

silvy24, in ce zi ai ovulat? Ca asa iti dai seama daca ai intarziere sau nu - adaugi la ziua respectiva 14 zile. Ca esti in z28 poate fi nerelevant daca ai ovulat in z18, de exemplu (ceea ce inseamna ca ar trebui sa iti vina in 18+14=32).

Oricum, eu iti tin pumnii, fa un test!

Mergi la inceput

mie mi-a intarziat mai mult de 14 zile de la ovulatie asa ca nu stiu ce sa zic. oricum daca e cu ochi e super bine daca nu mergem mai departe anul asta trebuie sa avem bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy24 spune:

mmceu nu cred ca are legatura ziua ovulatiei cu lungimea CM.
Eu am ovulat in Z14, si in alta luna in Z12 (in sensu ca in zilele astea am fost si nu mai era foliculiculul...se sparsese). Oricum, mie nu mi-a venit in viata mea CM mai tarziu de Z29. Iar in ultimul an, nu mi-a venit mai tarziu de Z28.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna tutunici,
Alinuscha

FELICITARI SI O SARCINA USOARA SI LA TERMEN !
S-a deschis sezonul de gravidutze !!! Doamne ajuta sa o tinem tot asa !
Silvy, ar fi un lucru extraordinar sa fii gravidutza, dupa emotiile pe care le-ai avut cu acel diagnostic urat ! Sa iti ajute Dumnezeu sa vezi II.
Super98, Rocsy, bafta la monitorizari !
Rocsy, sper peste 2 saptamani sa ne anunti ca ai test pozitiv.
Ana Maria, eu cred ca Dr.T primeste femei de orice varsta, cu orice probleme ginecologice, nu neaparat tinere care se confrunta cu infertilitate. Bafta multa !

Despre mine, am terminat sesiunea azi, sunt multumita si sper sa ma relaxez la maxim ca sunt in perioada propice bb-ilor
Va pup si sa auzim de cat mai multe gravidutze, acum e sezonul lor

magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

silvy24, mie mi-a intarziat 4 zile si aveam niste marete sperante , numai ca nu am vomat nu nimic .... asa tu macar ai sperante cu "semne" , io aveam cu inchipuiri ...
ana maria, nu cred ca are limita de varsta .... pana la urma daca reuseste sa "insarcineze" o dna mai in varsta , e o bila alba pentru dansul .....
felix76, n-am luat asa ceva , insa vorba ta , ma bag si io la baut ceva , numai scrie-mi si mie ce contine , la ce e bun.... ca pana la urma am zis ca ma atarn ca liliacul de lustra daca ma ajuta sa raman

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna fete frumoase!
Ati intrebat de Donavital.Daca intrati pe plantextrakt.ro o sa-l gasiti la produse fitoterapice.Eu l-as recomada tot dupa ovulatie pentru insuficenta luteala...Eu zic ca daca aveti hormonale bune,ovare curate,uter curat sa nu luati aiurea sa nu dereglati ceva.Pentru sani e bun si Mastodynonul,plus ca e homeopat,deci mai
Beti ceai de coada de soricel daca aveti menstre neregulate.Parerea mea
Silvy normal trebuie sa iti vina in 2-3 zile de la intreruperea progesteronului.Deci nu ar mai fi mult de asteptat.Simptome de gravi da si el.In concluzie asteptam.Calme.
Tetelor va pup.Am sters-o

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

lucialu,
io am ceva probleme cu glada tiroida si tocmai de-aia intreb de 10 ori pana iau ceva .... sa nu stic mai mult decat sa fac bine ... buna observatia ta...
chiar azi ma duc sa vad ce zice doctorila despre analizele mele de glanda care sunt cam prastie ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput