Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 50
Raspunsuri - Pagina 5
rocsy2007 spune:
fetelor ce e cu linistea asta ?
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
aaandreea78 spune:
Buna fetelor,
Rocsy are dreptate, e liniste pe aici....
Anaconda, imi pare rau, poate luna viitoare, ca sa vina primavara cu un martisor.
Si nu uita-ti fetelor ca si eu trebuie sa predau stafeta la cineva,
Felix nu stiu ce sa zic de bautura, si al meu sot mai bea din cand in cand si vreau sa-ti spun ca stresul e nr. 1, in lupta cu sarcina, eu am ramas cand numai visam si asteptam, imi luasem gandul, am fost in concediu, o relaxare totala, imi spusesem ca fac laparo si apoi mai vedem, cu 2 zile inainte de laparo am aflat marea veste, o zi intarziere si aveam II liniute. Si in concediu sotul mai atingea cate ceva , mai mereu(acuma sa nu credeti ca ..........).
Eu stiu ca e greu, dar nu va pierde-ti speranta .
29+ RADU
ana_p spune:
aaandreea, te rog mult, ne spui daca graviduta prin FIV pe care ai intalnit-o la dr. T facuse FIV cu dumnealui? Asa m-as bucura sa aud de o reusita la dr. T...
Ana
super98 spune:
Buna fetelor!
Eu maine ma duc la prima monitorizare. Abia astept sa vad ce zice. Sper sa si tin minte ca sa va spun.
Dar as vrea sa va intreb ceva. Credeti ca dc ii propun dr. T sa-mi faca laparoscopie (la cerere oarecum)o sa se supere? Pe mine m-a chemat mai intai 3 luni la monitorizare si eu as vrea sa trec peste asta si sa fac direct laparo...ca sa stiu exact ce se intampla. Oare s-o supara dc ii propun sa sarim peste monitorizare? Vreau un raspuns urgent, adica in seara asta.
Va multumesc din suflet.
alinushca spune:
Am test pozitiv, dar nu ma pot hotara ce sa fac?... Sa ma duc la Tutu? Ce mi-ar mai putea da in afara de Utrogestan? Sunt foarte obosita mai tot timpul si mi-e greu sa ma duc tocmai pana la el... si nu stiu daca are rost pana pe la 7 saptamani... cu ce m-ar putea ajuta ? Daca oricum ar fi sa o pierd si pe asta ?
http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?
ana-alexia spune:
Lucialu,
Suplimente pap cu pumnul, si astazi am fost asa de harnicutza ca mi-am facut 1l ceai de cretisoara, si l-am baut pe tot
A fost o vreme de vreo 2 ani cand beam 2-3l ceai/zi, de cate 4-6 feluri (iti dai seama ca stateam numai printre ibrice)... si am simtit nevoia de o pauza la ceaiuri....dar asa, macar o cretisoara, am zis ca o sa fac zilnic...
Machus , si pe tine te-au scos vestile bune din barlog!
Anaconda, un sfarsit de CM e un nou inceput... Gandeste pozitiv! Poate va fi luna asta, cu sau fara IA... Daca Doamne-Doamne vrea, e posibil orice, oricand!
Rocsy, bafta! Sa ai 2 liniute, indiferent de dimensiunea foliculului... nu te mai gandii la detalii tehnice...
Ana_p
toate fetele!
ana-alexia spune:
Alinushca, felicitari! Sa ai sarcina usoara, la termen, si bebe sanatos!
Nu-ti pot spune ce sa faci, da stiu sigur ca eu, daca as fi gravidutza, as merge imediat ce as afla! Ma rog, maxim 1-3 zile de intarziere...
Poate ai nevoie si de acid folic, poate iti mai prescrie dl dr ceva, functie de istoricul tau...
super98 spune:
Felicitari Alinusha!!! Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos!!
Eu zic sa te duci de cum afli ca esti insarcinata. Eu una asa as proceda. Multa bafta si sa ne iei si pe noi dupa tine la gravidute :)
alinushca spune:
Bine, m-am hotarat, maine sun la cabinet si nu inchid pana nu primesc programare cel tarziu poimaine. Oare in afara de acel cabinet destul de scump de altfel... mai e usor disponibil prin alte parti ?
rocsy2007 spune:
alinushca felicitari si sper sa ne molipsesti si pe noi.
super98 maine dim si eu merg la monitorizare.
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png