Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap. 50
Raspunsuri - Pagina 4
lucialu spune:
Machus
Rocsy eu stiu ca era ultima problema nuanta caruciorului,dar incerc si eu maica sa te scot din ape tulburi.Am inteles ca era problema cu foliculul,dar sa stii ca sunt n fete pe forum cu foliculi grasani si care n-au facut nici o chestie.Deci nici aici marimea nu conteazaSi cu gigeii ti-am spus ce si cum ca te plangeai ca aveti "embargou" de la dl dr.Si normal ca vei da in freza infertilitatii!That's the spirit!
Georgia nu stiu daca iese alcoolizatdar daca o fi baiat sa nu ceara cumva o bebelina de companie la nastere(u know treaba cu vinul si efectele lui la rasa masculina)Legat de belea cica vine la 14 zile de la ovulatie.Amu ni unii zic ca nici asta nu e tocma batut in cuieCa s-au mai vazut exceptii...
Va pup si va doresc o saptamana faina!
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
rocsy2007 spune:
quote:
Originally posted by lucialu
Machus
Rocsy eu stiu ca era ultima problema nuanta caruciorului,dar incerc si eu maica sa te scot din ape tulburi.Am inteles ca era problema cu foliculul,dar sa stii ca sunt n fete pe forum cu foliculi grasani si care n-au facut nici o chestie.Deci nici aici marimea nu conteazaSi cu gigeii ti-am spus ce si cum ca te plangeai ca aveti "embargou" de la dl dr.Si normal ca vei da in freza infertilitatii!That's the spirit!
Georgia nu stiu daca iese alcoolizatdar daca o fi baiat sa nu ceara cumva o bebelina de companie la nastere(u know treaba cu vinul si efectele lui la rasa masculina)Legat de belea cica vine la 14 zile de la ovulatie.Amu ni unii zic ca nici asta nu e tocma batut in cuieCa s-au mai vazut exceptii...
Va pup si va doresc o saptamana faina!
KISSES
lucia lu mersi pentru incurajari. conteaza foarte mult. ce nu am inteles eu ca poate na sunt grea de cap...nu am inteles de ce mi-a pus embargou pana imi zice. daca foliculul se sparge in noaptea asta si maine dim imi zice sa fac abia maine seara nu ar fi fost mai sigur sa o prestez din 2 in 2 zile? ufff scuze pentru cicaleala dar stiti si voi cum e. oricum cred ca foliculul creste ca ma doare ovarul . sper sa se si sparga pana maine dimineatza.
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
georgia_c spune:
lucialu
sa bata tatica cineva in cuie , cand vin uratii , ca altfel imi fac capul tambal de sperante .. zau asa
oricum luna asta nu fac nici un test .. indiferent de intarziere
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
lucialu spune:
Rocsy eu zic ca la cate monitoriza o facut dl dr...stie dansul ce spune.Nu mai sta stresata ca iti dai cu stangu'n dreptul!Creste prolactina si poti strica toata treaba pe acolo.Esti monitorizata si inca de un dr expert,deci faci si tu partea ta face si dansul partea lui,restul lasa in seama lui DD.Ti-o fi spus pentru ca gigeilor le trebe neste zile sa se refaca.Uite cum ma faci sa dau tot din casaFoliculul era mai micut,nu?Pei s-o fi gandit ca de la ultima iubareala pana cand mai tre sa creasca(o noua monitorizare)n-are sens sa strici orzul.Mai ales ca lichidul cu gigei tre sa aiba zvacsa spun asa.Adeca conteaza si cat de departe zboaraE si aici un spiel cu performanta.Plus cantitatea/densitatea care se schimba in fonctie de cat de dese sunt iubarelile.Adeca cu cat e mai des cu atat se transforma in apa chioara si nici nu mai zboaraNoi am fost sfatuiti sa facem de 3ori/saptamana asta pe "nevazute"(=fara monitorizari,daca n-am unde)Si sa stii ca mai esti fertila un timp dupa ovulatie(24 de ore cred,,,nu mai stiu exact)Deci calma,respira adanc si nu mai te gandii la bazaconii ca inarmezi adversara.
Georgia e valabil si la tine.Caaaaaaaaaaaalma.Hai mai!Ca de la voi am pretentii.Sunteti de gasca,asa ca fiti vesele si optimiste!Pana la urma vine miracolu' si la noi.Numa'nu la comada
georgia_c spune:
lucialu, io mi-s calma ... de numa numa ... pe bune , n-am nici o traire , parca m-am vaccinat .. in alte luni numaram , socoteam , derivam , integram si tot veneau amaratii aia .. acum doar ma gandesc sa nu ma prinda , cum ii prinde pe-astia zapada nepregatiti ... adica sa am pamparsi la mine(la munca) ...
Albert Einstein
lucialu spune:
Georgia daca te ia pe nepregatite(Doamne fere! si Doamne ajuta sa nu te mai deloc)suni la 112.Nu spuneau aia ca sunt serviciu de urgente?Eu inteleg orice fel...numa sa aiba cu aripioaie(ca la inflatia asta...)Ca daca ramai stiu eu ca suni la dr.T.
Vorbind serios,eu am reusit sa fiu detasata,ca devenise oribil sa facem la comanda(stiu si eu cum e).Am redescoperit dragosteala.Mai ales ca acum sunt proaspat operata si am cu ce mei
Am sters-o.O zi a la Esca!
Iyoana ping
KISSES
rocsy2007 spune:
lucialu nu sunt trista doar ca ma gandesc si eu na...ca oamenii. m-a cam durut ovarul cu foliculul azi . asta e de bine.
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
felix76 spune:
Buna!
georgia_c, poate asa se face bebe, fara nici o traire. Cred ca integrarile alea faceau mai mult stres. Asa ca mai bine fara numarari, calendare si alte alea, mai bine cum facea bunica sau strabunica: tac pac si iesea boracul!
Nici eu nu mai numar decat din 3 in 3 zile cand avam program artistic.
Fetele, nu stiu ce sa ma mai fac cu sotul meu: este si oligo si asteno si nu poate renunta la cate o gura de alcool din cand in cand. Cat rau ii poate face?
Va pupicesc,
Felix
magdita spune:
Anaconda, imi pare sincer rau pentru z1. Asta este, o luam de la capat ! Poate se intampla natural luna asta.
Pamy, tu ce vesti ai? Iti tinem pumnii in continuare.
Lucialu, esti o dulce si o haioasa, ca intotdeauna!
Bafta multa la monitorizari fetelor si sa veniti cu vesti bune !
magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
georgia_c spune:
felix76 ce stiu io din cetite , este ca daca tot bea o dusca macar sa bea vin , nu tarie , nu bere ... si vin daca aveti posibilitatea ceva curat , de tara
Albert Einstein