LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (281)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Silvi spor la cura si rezultate spectaculoase! Eu am abandonat cura cu lapte batut dupa prima zi ...

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Canda pai am fost si la gradi de langa tine, nr. 27 si tare dezamagita am fost. Nici eu nu sunt fitzoasa, dar unde e acum e foarte bine pt. el, si de 7 ori mai scump. cred ca nu am alta sansa, decat sa muncim ca sa-l tinem aici unde este. sincer cand am intrat in gradinite, m-a lovit un miros de spital/cantine, naiba stie...si cand am vazut atata ciment pe jos...m-am luat cu mainile de cap.
Iar mor de ciuda ca nu stam in Alba, dar acolo ar fi somer Clau.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

March frumos ce zici tu....

cred ca doar joi merg la banca sa iau extras.

Bucurestiul...alo...alo... nu se inghesuie nimeni sa cumpere si sa duca cadoul mariucai?
am economisi asa banii de curier, care i-am pune la cadou. nu cred sa fie bas ieftin.
Sariti cu pareri despre cadou.

propun: bucatarie, tricicleta, bebe si carucior, leagan pt. papusa.

nu ne-am gandit mai repede, puteam comanda ceva misto pt. fetite de la Fischer price, nici nu era scump si il livrau direct acasa la ei. of...pacat....

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Giova eu trimit cred ca pe vineri , daca pot mai repede trimti mai repede.Mie nu mi se pare buna ideea cu trimisul prin curier , una pentru ca cine stie in ce hal ajunge si a doua pentru ca este scump. Cred totusi ca din atatea fete din Bucuresti una ar putea cumpara niste jucarii ( tu ii virezi banii in cont).Dc nu se poate , asta este...poate deschidem subiect si cautam persoana sa mearga sa duca .Acum zic si eu , ca dc te duci o data pe saptamana la un market poti lua niste jucarii si cum nu esti presat de timp le poti duce cand poti .Acum poate vb aiurea ca eu sunt tare comoda din fire dar la chestii de aste ama adun rapid.Si eu eram tot pentru jucarii.
Va pup ca e nebuneala mare aici.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Irino si eu sunt comoda, dar daca am vazut ca nimeni nu se ofera...m-am oferit eu..in speranta ca adun eu banii si ii trimit la Tudor in cont. acum cu cumparatul jucariei...il fac...daca nu se ofera cineva, si-l trimit si pe curier, ca nu se strica si ajunge repede.

Am sunat la Fun Curier, cu astia am tot trimis diferite colete.
Mi-a zis asa: primul kg e 17,5 si ce trece peste se taxeaza cu 1,20 lei. Se tine cont si de volum...eu i-am dat ex. de o tricilceta si mi-a zis ca numai greutatea pt. ea. acum mi-a mai zis sa fie ambalat corespunzator, sa nu se deterioreze obiectul. Livrarea se face in 24 h, dar eu nu ma bazez pe asta.

gata, pe mai tarziu, fug la o intalnire in oras.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor ca va ganditi la noi!
Eu ma tot plang de atmosfera infernala de la serviciu iar acasa nu apuc sa deschid computdoru ca e ala micu pe mine. Si oricum, dupa ce ajung eu e proaspat trezit si eventual halit si cu un chef nebun de fugareala, deci dupa ce-l pun pe el la nani cad si eu rapusa
Mi-a mai venit mie o odee stralucita: Sa cautam ceva caodu frumos pt Mariuca pe net, sa-l comandam si trimitem direct la adresa indicata de Tudor iar in 90% din cazuri e gratuit transportul in Bucuresti si se face in 24 de ore. Si mai trimitem si o felicitare (aici poate totusi se ofera o fata din Bucuresti, macar sa ajung apana la ziua ei). Cadoul ma gandeam ca nu o fi foc daca ajunge chiar si dupa ziua ei, sa reusim sa strangem banuti cat mai multi, iar surpriza va fi mai frumoasa poate avand in vedere ca in 16 va primi oricum o multime de cadouri.
Promit ca o sa ma benoclez si eu pe ceva site-uri cu jucarici.
Pupici!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Silvi eu am anuntat din prima zi ca nu am luat bobul Nu puteam sa stau la sv fara cafea si suc Frumoase idei de jucarii, poate ajung si eu candva prin Ikea
Giova, cred ca trebuie neaparat sa iti spuna Tudor daca are vreo jucarie din lista care ai scris-o.Sa nu cumperi ceva ce deja are. Cred ca e buna ideea Ioanei,acum este greu sa gasesti pe cineva sa se ofere, sant toate la sv.
Am bucatarit, dovlecei si vinete pane cu mujdei de usturoi si putin otet ( asa m.a invatat Maria ) Este prima oara cand fac^,nu stiam ca dureaza atat de mult sa fac 3 dovlecei si 3 vinete 1 ora si un pic Cine stie cand mai fac
Fii-miu se joaca, nu prea am ce sa scriu despre el( doar nu incep sa zic de cate ori face kk )

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

mama ce prost mi-a mewrs azi..... in fine...sa revenim la lucruri mai frumoase...
Ioana e super buna ideea ta, haideti sa cautam pe site-uri si sa vedem ce gasim frumos.
Maraki eu am dat cateva exemple de posibile cadouri. I-am scris in mail lui Tudor sa ne zica ce preferinte are pitica, dar...a omis. acum...eu as astepta sa vedem cam cat se strange si sa-i mai scriu un mail, poate are idei, sau macar sa ne zica ce nu are mariuca.

gata pauza, ma striga "seful".

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Maraki inseamna ca am retinut eu gresit ca te-am vazut ca tot numarai boabele. Eu am facut azi tot vinete dar salata a durat o vesnicie pana s-au copt trei vinete si am umplut de miros toata casa dar de le-am facut la capitolul "Din dragoste" ca ii place lui Jean-Paul salata de vinete. Acum mai fac o supa de rosii cu galuscute care habar nu am cum o sa iasa ca nu am facut niciodata, am luat reteta de pe net.
Giova poate e o idee buna comanda de pe net daca nici una din fetele din Bucuresti nu pot sa se ocupe de asta, oricum e pana la urma aceeasi chestie cu cadoul trimis prin curier si ajung mai repede si garanteaza ca ajung ok produsele.
Canda, mersi nici eu nu prea sunt acum in dispozitie de tinut cure e asta am recurs la asta.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Este comoda ideea cu site-ul de unde sa cumparam o jucarie dar eu tot mai sper ca se ofera o fata din bucuresti sa faca lucrul asta. Din pacate subiectul nostru este cam parasit asa ca poate rugam pe altcineva de la alt subiect sa ne ajute, poate un moderator..., eu din toata inima am dat putinii banuti si vreau sa-i parvina Mariei un cadou frumos. Nu trebuie neeaparat sa fie chiar pe 16, poate mai intarziem putin dar stiu sigur ca va fi binevenit cadoul.
Nu cred ca se vor strange atatia bani ca anul trecut ca vad ca nu se prea inghesuie lumea. Cu toate ca sunt super ocupata si putin suparata am gasit timp sa particip si eu la a face o bucurie unui copil nu la fel de norocos ca ai nostrii.
Eu vad cadoul cam in felul urmator:
O rochita frumoasa_cca 150 ron
O jucarie _cca 150 ron
O carte _cca 50 ron
ceva dulciuri _cca 50 ron
Oare reusim sa adunam 400 ron?? Asta ar fi jumatate din ce am strans anul trecut.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput