LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (281)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Giova super te-ai gandit la chestia cu trusa de scule pt fimiu, am comandat-o la bestkids.Abia astept sa vina.

Anca 24 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

March si eu sunt putin dezamagita, nimeni nu se ofera, nimeni nu vine cu propuneri de jucarii.....nici nu stiu cati bani se vor strange.
ar fi cam 8 pers. care stiu si m-au anuntat ca au pus sau urmeaza sa mearga la banca(aici ma includ si pe mine). sa speram ca se strang 400 roni, cum zici tu.
Acina ma bucur ca ai gasit cadoul pt. Andrei. sper sa ii placa.

am pus poze din weekend:
http://family.webshots.com/photo/2034666280065845318HXGRPz

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

Multumim de urari.....GIOVA eu m as ocupa adar is prinsa....propun altceva : spune i tatalui mariucai as i cumpere ce jucarie doreste el(sau ce vrea)si asa daca vine curierul tot altcineva o aduce nu noi, asa omul cumpara ce crede ca i tb printesei....adica il invaluim ...nu i dam banii ...ceva similar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Bai terminati odata sa-l mai bagati la mijloc pe tatal Mariei. Nu va dati seama ca este aiurea??????? Pai daca-l pui pe el o sa cumpere omul ceva ieftin(din bun simt) SAU O SA ZICA MERCI NU AVEM NEVOIE DE NIMIC. Ce dracu, chiar nu ne descurcam sa cumparam un cadou si sa-l trimitem????????? Giova, imi trimiti mie banii dupa ce-i strangi si cumpar eu cadoul si il trimit cu fun curier pe cheltuiala mea!!!!
Aveti un talent sa stricati ceva frumos de ma doare capu.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

La multi ani !!! Ioana

La multi ani !!! Stefan

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

March lasa fata in pace ca e ziua lui Stefan! Nu-i strica ziua! Parca tu ai venit cu propunerea,a venit cam tarziu si din cauza asta nu prea se inghesuie lumea.Multe nu citesc mereu forumul asa des ca noi, vezi cate lipsesc....nu cred ca e dezinteres,doar lipsa de timp
Giova eu nu am idei cam ce ar trebui pt. fetite Daca as fi in magazin, as gasi sigur ce sa iau Cred ca la subiectul Mariei, ai gasi sigur pe cineva de incredere ca sa se ocupe de cadou.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Exista un subiect al Mariei???
Maraki mie imi este foooarte greu sa plec de acasa sa umblu dupa cadou dar as face lucrul asta daca altcineva cu mai mult timp liber nu se ofera.
Nu conteaza cat de tarziu ne-am gandit, repet, NU TREBUIE SA AJUNGA PE 16 CADOUL NOSTRU. Il poate primi foarte frumos si pe 20, gestul ar fi acelasi. Si oricum pe 16 o sa primeasca multe alte cadouri asa ca al nostru o sa fie special delivery.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

March tu cu 2 copii mici sa pleci brambura prin oras dupa cadou...no way!!!!
Daca tot m-am oferit, duc muca pana la sfarsit.
Credeam ca se ofera cineva din Bucuresti, dar asa ce rost are sa tot plimbam banii prin tara? Curierul oricum costa la fel, ori ca e din C-ta, ori din Tm.
Maraki eu am cerut pareri, ca sa nu hotarasc de una singura. cu siguranta i-as lua, cam ce mi-as dori pt. fetita mea (daca as fi avut) si in functie de suma care se strange.

Nu are rost sa tot filozafam atat....eu si march am zis ce sa cumparam.
Sa mai vina si altele cu idei si vedem la ce ramanem.
Nu conteaza ca nu ajunge cadoul pe 16, nici nu are cum. Oricum va fi bine venit si apreciat, caci e copil si o jucarie bucura pe oricine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Sa va zic cite ceva si despre noi.

Azi am fost pe la serviciu sa vad ce mai e pe-acolo si sa le zic ca ma intorc la serviciu de pe 25 februarie.
A venit mama si a stat cu Sabina. A fost o cumintenie de fetita , ba cu mama a mai invatat si cuvinte noi. partea proasta e ca n-a vrut sa pape nimik cu mama. Nik, nici bors nici banana, nik de la 7 jumate la 13. Numai pufuleti, o punga intreaga.
Acu is stresata ca tre sa o las cu mama si daca nu maninca nik ce ma fac cu ea ? dar n-am incotro si o sa se obisnuiasca ea s apape si cu bunica.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

March, era un subiect de genul: ce mai face Mariuca
Irinatunza asa face si Angelo cand vine de la socrosenii, acolo nu mananca bine si acasa nu mai vrea deloc. Nu stiu Sabina in cat timp se va acomoda cu mama ta...
Am pus o tava cu pulpe de pui la cuptor, merg sa vad cum sant cartofii pt. piure.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput