LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (281)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Si eu p'aci.
Spalat vase, aspirat, spalat/intins rufe, schimbat lenjeria, contabilitate (bleahhhhh), acum e gata 12 si inca putin si plec dupa baiat, a trecut si ziua de azi.
Duamna Ioana de Bistrita, vino mai des pe aici, ca esti tare scumpa la vedere.
Irina, felicitari pt. examene.
Cosmi, idem, felicitari si tie si sa va traiasca baiatul!

Pupam pe toata lumea.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

acum am ajuns la comp.
Aseara i-am scris lui Tudor si uitati ce am primit:
Multumim ca v-ati gandit la noi.
O sa va solicit un efort in plus si o sa va rog sa-i luati ceva de ei!
Poate veniti si sa o vedeti.

Multumim inca o data si toate cele bune!
Tudor Calin

asa ca...gandea...gandea sa-i cumparam ceva mariucai.
eu l-am intrebat daca are vreo preferinta, dar nu mi-a specificat.
veniti cu propuneri.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Gio, ideea mea cu privire la cadoul Mariucai este astfel: strangem banutii, lasi o mica rezerva (o sa-ti spun pt. ce), cumperi tu ceva dintr-un hipermaket din Timisoara, o jucarie sau chiar mai multe, depinde cati banuti se strang, o felicitare pe care o vei semna in numele tuturor (mentionandu-le nominal pe toate cele care au contribuit la cadou, eventual scrii si ceva despre "Mamicile de ian feb de pe Desprecopii.com") apoi trimiti fix la destinatie coletul, folosind curierat rapid, pe care il vei plati cu acea rezerva de bani. Mi se pare rezonabil, cadoul la usa, fara drumuri la posta, etc...
Mai veniti cu idei.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

asa.....
Cosmi si Any sa va traiasca spiridusii....imediat trec si la aniversari. Imi pare rau ca nu am deschis subiectele dupa ora 12, dar nu am mai rezistat.
Acina poti sa-i iei trusa dintr-aia pt. constr. cu bormasina, surubelnita electrica, etc. marco e super incantat de ele, are cateva masini care se desfac bucati si tot ansambleaza si le desface.
sau un banc de lucru: cuie, fierastrau, ciocan(toate sunt din plastic), sau un laptop, sau o parcare dintr-aia cu masinute. alte idei zau ca nu mai am.
Ziua soacrei a fost in 3, a nepoatei in 10, a lui Clau in 7 si mai avem in familie...
La noi lunile feb- martie si nov.-dec. sunt pline de sarbatoriti. vara nu prea avem.
Any sper sa se acomodeze Ioana bine cu bunicii, sunt sigura ca asa va fi.
Ioana ma bucur ca razvan e mai bine. ar trebui sa nu-l mai duca bona la gradi, macar acum pana trece perioada cu viroza asta urata.
Astery dar ai lucrat azi nu gluma.
Ali ma bucur ca o ti ocupata pe iarina cu acuarele. marco se cam plictiseste repede, ca de fiecare activitate.
Cu ce ti-am trimis eu ai reusit sa descarci de pe youtube? sau ai folosit altceva?

revin sa va spun pe unde am umblat si ce dezamagita sunt.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Astery si eu m-am gandit la asta. daca tot nu e nicio mamica din Bucuresti...dar sa mai asteptam pareri.
Sa vedem ce sa-i cumparam, prima data.

Am fost la banca, dar e musai sa mearga al meu barbat sa-i dea noua parola. asa ca, sper sa poata ajunge el cat mai repede, ca sa trimit celor interesate extrasul de banca. Vreau sa fie totul cat mai transparent, sa nu mi-o aud si cu asta...daca tot m-am oferit, acum.

Am vizitat 2 dintre cele mai bune gradinite. Fetelor...am ramas de ce e inauntru. Nu s-a modernizat nimic, scaunele sunt de pe vremea mea(asa erau cand mergeam eu la gradi). Nu mi-a venit sa cred cand am vazut. In Alba majoritatea gradinitelor sunt dotate, cu ajutorul parintilor, banilor de la minister, dar au mobilier frumos, mocheta colorata, calculatoare, ce mai...ti0e mai mare dragul sa mergi in ele. aici....canci!!!
si colac peste pupaza, nici nu-mi primesc copilul, ca nu va avea 3 ani impliniti in sept.. asta stiam, dar zau daca am mai insistat cand am vazut conditiile. nu am pretentii de gradi privata, dar nici ce am vazut aici. Tare dezamagita sunt. si eu vroiam sa-l duc la stat, caci asa mi- s-a nazarit...of ..of....

Marco a mers fara o lacrima la gradi, chiar a fugit de langa mine, asa ca nu ne-am mai pupat. Ma bucur ca nu a mai facut fitze si s-a reacomodat rapid.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor, am intrat si eu sa felicit sarbatoritii.
Acina sa iti dau ei idei de cadouri ca astea sunt specialitatea mea, poti sa ii iei de la Ikea sau nu numai jucarii de lemn, nu stiu de ce dar am vazut ca sunt f preferate de copilasi. Noi i-am luat doua chestii ca niste platforme mici pe roti care se pot trage cu o ata si au inauntru bucati de lemn cu care contruieste, mai e o masina draguta tot de lemn, un camion care are un brat cu magnet la capat si cu care prinde alte bucati de lemn colorate si le incarca, mai au ceva gen socotitoare si cu litere si cu ceas care a iar f draguta, Alain se juca cu ea in toate magazinele tare m-am ucurat ca i-am gasit-o. E si un tren de lemn taree simpatic cu sine ansamblabile. Au si tot felul de decoratii mortale, din lipsa de spatii si noi am zis stop dar tot i-am luat un covoras care are un orasel pe el cu starzi, blocuri si parcuri pe care se poate juca cu masinile. Noi vrem sa ii luam de ziua lui un castel mare demontabil ca soldati avem deja la greu, am observat ca ii place la nebunie sa se joace cu omuletii si cred ca unui baietel i-ar face placere sa se joace cu un castel, cu soldati si calareti. Cam astea sunt ideile mele la ora asta, cred ca te-am innebunit.
Giova ca te ocupi tu de toata treaba asta o sa fie un pic aiurea cu pachetul pe posta roamana trebuie avut grija ce luam sa nu se deterioreze in timpul transportului. Bravo lui Marco ca e asa cuminte cu cresa, si un upic ca se joaca asa frumos cu masinutele demontabile eu i-am luat lui Alain un set din ala si m-am apucat sa i le desfac intr-o zi si vreau sa iti zic ca am tot vazut ca baga un gura un surub din ala si i-l tot luam. La sfarsitul operatiunii nu am gasit nicaieri un surub nu iti zic ca am avut tensiunea 300 cat l-am cautat si pana am dat de el convinsa ca l-a inghitit si ca ajung cu el la urgenta.Chiar am obs la Alain ca desi se joaca f frumos are inca tendintele alea de bb sa bage in gura tot ce e nou de asta nu pot sa ii iau jucarii pt copilasi mai mari si nu ne-am apucat inca nici de pictat.Pupici si o zi frumoasa, ce idei de cadoua am eu scriu in alt mesaj ca umplu pagina
Ioana de Bistrita pupici si sanatate lui Razvanel au dreptate fetele ca nu prea ne vizitezi des

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ali ma bucur ca ai scris, pupicei de la noi. Si Alain e mare fan jeleuri dar lui ii plac cele in ciocolata. Sa treca repede sarcina si cu bine,
Maraki nu ne-ai mai zis cu boabele de orez cum stai si daca sunt rezultate, cred ca astepti pana ne pui o poza din aia de . Eu mi-am gasit in sfarsit un regim de care pot sa ma tin bag supe la greu , intre ele mai mananc un fruct sau la pranz o salata cu ceva, daca da rezultate va anunt. Ce mai face Angelo?

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Hello si de la noi,
Giova te inteleg cu gradinitele ... cam asa sunt toate alea de stat din Timisoara.
Eu am fost la gradinita din spatele blocului si sunt foarte dezamagita ... multi copii in conditzi destul de ciudate. Au incercat ei ceva renovare, gen gresie pe scari, zugravit cu secvente din povesti, dar am intrat la cresa de exemplu si copii statea pe olitze in ceva sala care arata ca un slon de spital (cu faianta din-aia veche alba), cearceafurile de pe paturi erau tocite rau, scaunelele cum zici tu de pe vremuri ...
Nu stiu ce sa zic ... poate ca brusc am devenit "fitzoasa", dar parca imi doresc ceva mai dragutz pentru Filip. Mai sunt pe langa lucru doua gradinitze laudate de colege ... vreau sa le vad si eu :)
Mai ca mi-ar place sa deschid eu o gradinitza ...

LA MULTI ANI pentru sarbatoritii de azi.
Cosmi sa iti traiasca feciorul! Sa aveti o zi superba si sa chefuiti ca in povesti!
Any as iti traiasca puiutza mica. Sa te bucuri de ea si sa te faca sa uiti toate grijile.

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Hello fetele.
M-am pus pe plans de dimineta. Tare drag mi-ar fi sa merg sa o vad pe Maria, sa o strang putin in brate si sa-i dau niste pupici, dar nu cred ca-i arde ei de o plangacioasa ca m-as pune frate pe un plans, macar s-ar juca putin cu Ioana. Din pacate mi-e chiar imposibil. Poate ceva fete din Bucuresti...nu s-or fi gandit nici ele pana acum asa cum sincer nici mie nu mi-a venit ideea.
M-am gandit eu de la inceput ca asa o sa reactioneze Tudor si arer dreptate. Anul trecut Maria era mica si nu prea avea importanta ce se cumpara in schimb acum lucrurile stau altfel, ca au preferinte copii si cu toate stim cat de incantati sunt atunci cand primesc cadouri. Asa ca Tudor prefera rasete de fericire si ochi stralucitori si manute grabite sa caute in cutia de cadouri decat niste bani care probabil i-ar fi si aia foarte folositori.
Foarte buna ideea Cristinei, asa o sa faci Giova, cumperi cadoul de banii stransi si il trimiti cu curierat rapid. O sa decidem ce cumparam atunci cand vom vedea cati bani s-au strans.
Giova, eu am trimis banii astazi, din pacate doar 30 de ron am putut, imi propusesem mai multi dar...cheltuieli imprevizibile
va pup pe toate.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Silvia am noroc ca marco nu baga jucarii in gura, numai mancare...de pe jos, de prin masina, orice este comestibil si gaseste te miri pe unde, baga in gura.
Stiu de ce carucior zici de la Ikea, e super fain, si pe mine ma tenta.
Pachetul il trimit cu un curier, nu prin posta. caci atunci...nu ma astept sa ajunga.
sa vedem acum ce pret iau si astia, pe kg sau si pe volum.
Acina poti sa-i mai iei plastilina dintr-aia Play Doh, cu diferite fosrme si chestii pe unde sa bage pasta si sa iasa pe alte parti.

2 fete doar vineri imi pot trimite banii. 16 pica sambata, asa ca trebuie sa ne grabim. cred ca nu vom reusi sa trimitem de ziua ei, dar macar pe luni/marti sa ajunga coletul.

_

Mergi la inceput