*** LA REDOUTE *** (77)
Raspunsuri - Pagina 7
karfe spune:
Ptr. cine este interesat de produse cosmetice care se gasesc in farmacie gen Vichy ,Roc,Mustela,Avene,Klorane si care nu se gasesc la noi Biotherm, Caudalie,Nuxe etc. am gasit un site easyparapharmacie.com care trimite si in ROmanica ,costa 22 euro transportul,dar eu zic ca merita daca va strangeti ungrup(ca la Promod)ptr ca produsele sunt mai ieftine ca la noi,unele aproape la jumatate de pret.
Am facut comanda si mi-au dat nr de urmarire care incepe cu CY si se termina cu FR.
croco21 spune:
Tocmai am ajuns acasa si surpriza: am un aviz :))) - sper ca e pt comanda mea din 11. Aissa, eu zic ca mai sunt sperante si pentru comanda ta. Luni la prima ora ma duc la posta.
http://andrei.seek-on.com/ro/
Lumi_Nag spune:
Ce faina e pilota aia cu vacuteeee
Hai ma...iar ma faceti sa mai dau o comanda.
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by Lumi_Nag
Ce faina e pilota aia cu vacuteeee
Hai ma...iar ma faceti sa mai dau o comanda.
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
e cea mai buna achizitie a mea de pe LR. E calduroasa, mare, nu raman niciodata dezvelita si frumoasa. Merita banii!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
ella_74 spune:
clau,
sa-ti zic continuarea cu produsele nefacturate.
Mi-a raspuns Sabine azi ca pentru acele produse facturate nu mi-a tras banii si deci nu-mi datoreaza nimic.
Am sunat la banca, banii nu sunt inca retrasi insa holdul include si valoarea produselor nefacturate; nu-mi ramane decat sa astept sa vad ce retrage LR.
Si inca ceva: Sabine mi-a scris bolduit azi ca e ultimul email la care imi raspunde si sa scriu pe site direct de acum inainte; si pana acum avea acest mesaj la sfarsitul fiecarui email, eu il ignoram si ii scriam, dar azi a insistat ca e ultima oara ca imi raspunde.
Sunt curioasa daca voua o sa va mai raspunda.
, mamica de David (24.04.2007)
lory_mika spune:
fetelor stiti vreun cod pentru transport gratuit sau pentru taxele alea de 6 euro ..ca am mai vazut ceva si nu imi ajung banii de pe card ..am rezut ca ma pot abtine ..dar nu pot...
ancamari spune:
Croco21 - eu iau coletele de la OP66 Ghencea.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
poohy spune:
colis? mie mi-a mers de 2 ori
Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
Lorreddana spune:
quote:
Originally posted by Lorreddana
Am si eu o intrebare... pentru cele cau primit kit-ul acela cu ustensile pentru vin... In afara de dop si de tirbuson, celelalte 2 piese nu stiu la ce folosesc...
Ma puteti lamuri si pe mine? M-am invartit azi cu mama si tata in jurul cutiei si zau daca ne-am dat seama la ce folosesc...este vorba despre cercul ala si despre cleste... sau ce-or fi
Chiar nu stie nimeni?
lory_mika spune:
mersi mult de tot a mers si la mine
quote:
Originally posted by poohy
colis? mie mi-a mers de 2 ori
Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia