*** LA REDOUTE *** (77)
Raspunsuri - Pagina 6
A2504 spune:
Cine imi da link-ul pt traduceri din franceza , a fost pus o data dar nu-l gasesc
multumesc
Eli30 spune:
Asta cu vacute http://www.laredoute.fr/vente-couette.aspx?productid=324088175&documentid=359507&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12
A2504 spune:
acum imi folosesc cec-ul din vara , l-am trimis pe email scanat+comanda si am primit mesajul , din care eu inteleg ca imi proceseaza comanda, dar cosul meu nu e validat
va rog , cele care stiu bine franceza sa mi-l traduceti probabil imi scapa ceva
multumesc
Vous souhaitez passer commande et nous régler par le biais d'un chéque de remboursement que vous avez reçu.
Dans ce cas, il faut nous envoyer votre commande par courrier accompagné du chéque de remboursement à l'adresse suivante :
la redoute service commande
59081 roubais cedex 2.
unboticutz spune:
quote:
Originally posted by claujro
DE data asta ceva serios: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5857791&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=&ItemId=44&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
eu chiar as avea nevoie de asa ceva...habar nu am de preturi, o fi scumpa, nu o fi...
In asteptarea comenzilor din 22.01...
am eu ceva asemanator; are o sita cu gaurele prin care intra scamele iar dincolo de sita un sistem de lame care taie. mie-mi place.
comanda mea tot n-a aparut ; deh, daca am dat-o pe 13..
Ajuta-i sa lupte!
ancamari spune:
Am primit comanda din 17 ian, cred ca era de vreo 2 zile la posta. Abia am adus coletul acasa, avea 11 kg! Plus ca era desfacut, rasturnate toate inauntru si legat cu sfoara la loc, bine ca nu a lipsit nimic. Cutia era aproape distrusa. Cred ca au controlat microfonul ala de jucarie de 6 euro, care e chiar f. dragut. Cutia lui e distrusa, asa ca nu-l mai fac cadou, il pastrez pt fiu-meu care acum e prea mik pt el, sa vad pe unde-l depozitez. Cutia microfonului e foarte mare, asa ca pt 6 euro primiti sigur colet.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
aissa spune:
tot nu am primit nimic, tot nu mi-a raspuns nimeni la intrebarea pusa pe site desi sunt deja 2 zile. Pana luni deci oricum nu voi avea vesti si atunci probabil imi vor spune desigur, ca au trimis comanda pe 9.
nici macar nu ma mai enervez, nu mai am putere, dar iar mi-am stricat cheful de redutit. abia mi-l recapatasem, mai ales vazand cat de repede au venit comenzile din 2 ian.
Pentru cine spunea ca "macar ai un numar de colet"... Acel numar e vax albina, il puteti afla oricand in suivi de commande/tout mes comandes/alegi comanda din ziua Z si cand intri pe ea iti arata si numarul comenzii (incepe cu anul) si numarul coletului. Ala e un numar intern al lor care nu are nici o valoare pt a fi urmarit cu posta. Ca sa putem afla daca un astfel de colet e in tara ne trebuie un numar de genul CX 9 cifre parca si FR la coada, numar care exista pe un declaration en douane pe care o veti regasi pe colete dar care nu exista pe pachetele-punga. La vremea coletelor pierdute de mine anul trecut am trimis Sabinei si o poza cu acel numar inconjurat cu rosu pe un colet la lui MAdau dar sa mor...tipa si atunci s-a facut ca nu pricepe ce ii cer.
Ah ce scarba mi-e ca iar tb sa ma conversez cu ei...nici nu va pot spune. Si cand ma gandesc ca mai am 3 comenzi pe drum in afara de cea din 9....si toate sunt mici....
croco21 spune:
Aissa, nu esti singura nefericita! Si eu astept o comanda din 11 plus inca 14 comenzi. V-am zis ca am dat cel putin o comanda la 2 zile. Mai ridica cineva colete de la OP66 - cel din GHencea?
http://andrei.seek-on.com/ro/
Elena.2006 spune:
Aissa ai dreptate, numarul pe care mi l-au dat nu serveste la nimic, pentru posta numarul are un alt format.Am dat si telefoane la posta si nici un rezultat.Mi-e sila cand ma gandesc ca cineva l-a facut pierdut, doamne ce problema si cu posta romana
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
Poze
Filmulete Poze mai noi